- 19 Eylül 2008
- 277
- 0
- 316
Herkese merhaba...Canım çok sıkkın çünkü evlilikte olan sorunlarımdan dolayı annem çok yıprandı.Dün akşam anneme eşimle anlaşabilirsek bir şans daha vermek istediğimi söyledim.Annemde yine aynı sorunları yaşayıp daha kötü bir şekilde döneceğimden korktuğu için tepki gösterdi.Ağladı , üzüldü.Onun ağlamasına ,üzülmesine dayanamıyorum.Yine benim saçma sapan sorunlarım yüzünden olan anneme oldu.Ne kadar zararlı bir insanım ben yaa.Üzüntüden hasta oldu kadıncağız,bazen kendimden nefret ediyorum.Şöyle bir karar aldım .Eşime ayrı,farklı bir semtte oturmayı teklif edicem.Kabul ederse o şekilde bitirmicem evliliğimi.Kabul etmezsede zaten ailesiyle iç içe olduğum müddetçe yine aynı sorunları yaşayacağımdan eminim.Yani kabul etmezse yollarımız ayrılacak.Sizce de en mantıklı çözüm yolu bu değil mi?Zaten beni seviyorsa bir çaba gösterir diye düşünüyorum.Yoruldum artık anneciğimide üzmeye yıpratmaya hakkım yok.O eve dönersem bir daha ki gelişim çok kötü olacak çünkü...
selam üzülme ya. ben 23 yıllık evliyim.benimde evliliğimde sorunlar çok oldu. ama ben inanıyorumki bu sorunları aşarsın,aşacaksın da bir kez daha dene şans ver.olmadı o zaman yolunu ayırırsın....bol şanslar.