• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

Herkese merhaba...Canım çok sıkkın çünkü evlilikte olan sorunlarımdan dolayı annem çok yıprandı.Dün akşam anneme eşimle anlaşabilirsek bir şans daha vermek istediğimi söyledim.Annemde yine aynı sorunları yaşayıp daha kötü bir şekilde döneceğimden korktuğu için tepki gösterdi.Ağladı , üzüldü.Onun ağlamasına ,üzülmesine dayanamıyorum.Yine benim saçma sapan sorunlarım yüzünden olan anneme oldu.Ne kadar zararlı bir insanım ben yaa.Üzüntüden hasta oldu kadıncağız,bazen kendimden nefret ediyorum.Şöyle bir karar aldım .Eşime ayrı,farklı bir semtte oturmayı teklif edicem.Kabul ederse o şekilde bitirmicem evliliğimi.Kabul etmezsede zaten ailesiyle iç içe olduğum müddetçe yine aynı sorunları yaşayacağımdan eminim.Yani kabul etmezse yollarımız ayrılacak.Sizce de en mantıklı çözüm yolu bu değil mi?Zaten beni seviyorsa bir çaba gösterir diye düşünüyorum.Yoruldum artık anneciğimide üzmeye yıpratmaya hakkım yok.O eve dönersem bir daha ki gelişim çok kötü olacak çünkü...

selam üzülme ya. ben 23 yıllık evliyim.benimde evliliğimde sorunlar çok oldu. ama ben inanıyorumki bu sorunları aşarsın,aşacaksın da bir kez daha dene şans ver.olmadı o zaman yolunu ayırırsın....bol şanslar.

Nolurmuş ki annenle yanlız görüşsen, neden korkuyo bu kadar annenle başbaşa kalmandan
Vallahi ben bunu yıllardır bi türlü anlayamadım çevremde de var.
Sen ona desenki annenle yanlız görüşemezsin ne diyecek merak ediyorum
Bence bu işte biraz kayanana kokusu var. Kaynanan annene sinir oluyor oğlunu etkiliyor olabilir.
Ben en çok annene üzüldüm, yazık kadıncağız alakası olmadığı halde sebeb olmuş gibi olmuş

Nolurmuş ki annenle yanlız görüşsen, neden korkuyo bu kadar annenle başbaşa kalmandan
Vallahi ben bunu yıllardır bi türlü anlayamadım çevremde de var.
Sen ona desenki annenle yanlız görüşemezsin ne diyecek merak ediyorum
Bence bu işte biraz kayanana kokusu var. Kaynanan annene sinir oluyor oğlunu etkiliyor olabilir.
Ben en çok annene üzüldüm, yazık kadıncağız alakası olmadığı halde sebeb olmuş gibi olmuş

Evet cnm bu işte kaynana kokusu var.Eşimi ailesi çok etkiliyor,o da ailesini dinliyor.Halbuki annemin hiçbir suçu yok .Şartlarımı kabul ederse ailesinden uzakta bir ev tutarsa o şekilde kabul edicem

Sakin olmaya çalışıcam cnm bana şans dileyin nasıl mutlu olacaksam o olsun

şunu söyleyeyim
yapabileceği bişeyi teklif edersin sınırları zorlamadan
çünkü benim istediğim şey sınırı zorluyor ve bu sebeple birleşemiyoruz
ailesiyle uzak yasamayı kabul edecek mi bunu sen daha iyi bilirsin
ama şunu bil ki yine uzaktan rahatsız ederler
mutlu olmak senin elinde kapıyı kapadınmı unutuacaksın herseyı

hakkında hayırlısı olsun arkadaşım..pişman olup geri dönecektir elbette ama o dönene kadar sende kafanda sonrasında ne yapacağını düşün ve bir karar ver... zor bir durum..

canım belki annesine soyletmıstr anne geri dönsün diye kötü olmus uzuldum
ama bunlar cozulmeyecek konular degıl sen annene gıdemıyorsan annen sana gelırdı keske boyle olmasaydı çok üzüldümmm hayırlısı

evini semtini ayırmazsan olmaz uzaktanda yetişen yetişir ama
altlı üstlüyken gibi olmaz bence dene pat diye boşanma

bak canım benimkide annesinin ablasının ağzına bakardı
ailesi belli etmezdi ama evlenince bizi yönetmeye diş bilediklerini
anladım nişanlıyken ve ailesiyele aynı semtte oturmadım kendi büyüdüğüm muhitte ev tuttuk
tatlı dille ikna etmiştim eşimi oda sağolsun tamam demişti yine yetişiyolar burun sokuyolar ama olsun o kadarı benim evim ayrı yoksa bende neler çekerdim neler zaten çektim evi k.valideyle aynı mahallede istemedim diye kıyamat koptu hem bana hem oğluna .....hemen yumuşama cokta diklenme normal ol bi kere evini mutlaka ayır olmaz başka türlü eşinde o zaman düzelir o da rahatlar herseyin hesabını ailesine vermekten kurtulunca ama zaman alır olsun sabret bak göreceksin

canım kıyamam sana dua et aç yasin oku ayet-ül kürsi oku nazar ayeti nas felak sureleri oku
sağlıklı düşün hemen ipleri koparma en cok sabır birazda kadına düşer zamanla eşin düzelir erkekler geç olgunlaşır e kolay değil yıllarca ailesi eşine hükmetmiş oda alışmış onların hükmetmesine bağımlı olmuş
yeni evlisiniz bizde ilk 4 ay birbirimizi yedik kolaymı öyle herseyi silmek

canım kıyamam sana dua et aç yasin oku ayet-ül kürsi oku nazar ayeti nas felak sureleri oku
sağlıklı düşün hemen ipleri koparma en cok sabır birazda kadına düşer zamanla eşin düzelir erkekler geç olgunlaşır e kolay değil yıllarca ailesi eşine hükmetmiş oda alışmış onların hükmetmesine bağımlı olmuş
yeni evlisiniz bizde ilk 4 ay birbirimizi yedik kolaymı öyle herseyi silmek

Hep dua ediyorum zaten cnm bir çırpıda yuvam yıkılsında istemiyorum ama o aileyle yapamıyorum.Eşim inşallah kabul eder ayrı bir ev tutmayı aksi taktirde yuvam yıkılacak çünkü dönmem ben oraya

Merhaba arkadaşlar.H.sonu eşimle buluştuk,bir yerde oturup konuştuk.Evliliğime bir şans daha vermeye karar verdim.Kısacası döndüm evime.ınşallah bundan sonra herşey çok güzel olur.Evimide kocamıda özlemişim :asigim:

çok sevindim güzelim...hiçbir zaman bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim...inşallah herşey çok daha güzel olur...birdaha gereksiz yere gurur yapıpta üzmeyin birbirinizi...:1hug:

çok sevindim güzelim...hiçbir zaman bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim...inşallah herşey çok daha güzel olur...birdaha gereksiz yere gurur yapıpta üzmeyin birbirinizi...:1hug:

Teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile3 bir anlık sinirle yıkıcaktım yuvamı ama iyikide evime dönmüşüm diyorum.İnşallah herşey çok güzel olur

Yuvana dönmene çok ama çok sevindim cnm...
İnşallah ayrı eve geçersiniz , gelişmeleri yaz , bekliyoruza.s.

eşiniz ayrı eve çıkmayı mı kabul etti..
siz yeniden ailesiyle beraber olmayı mı kabul ettiniz
hakkınızda hayırlısı olsun..

eşiniz ayrı eve çıkmayı mı kabul etti..
siz yeniden ailesiyle beraber olmayı mı kabul ettiniz
hakkınızda hayırlısı olsun..

ben ailesiyle beraber değildim altı üstlü oturuyoduk. Ama sıkıntılarım konusunda onla konuştum bana hak verdi ilerde durumlarımız düzelince çıkarız neden olmasın dedi..

çok sevindim evine dönmene canım inşallah herşey çok güzel olur bundan sonra.. ama unutma herşeyin çok güzel olması birazda senin elinde. yuvayı dişi kuş yaparmış mutlu bi evliliğin olsun istiyorsan sabret güzelim sabır herşeyin ilacı.. hem siz daha yeni evlisiniz birbirinize alışma dönemleri bunlar muhakkak olucaktır. senin yapman gereken sabır göstermek ve eşine ne olursa olsun yumuşak davranmak.. unutma tatlı dil yılanı deliğinden çıkartırmış sen böyle yumuşak başlı olursan eşin seni niye kırsınki.. tabi yumuşak başlı ol derken kendini ezdirme :) sadece eşine karşı kırıcı sözler söyleme demek istedim. gör bak bundan sonra herşey çok güzel olacak..inşallah herşey gönlünce olur canım

Back