• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

bence hemen bosanmayin,o laflari esin bir anlik sinirle soylemistir ,biraz sensiz kalsin burnu sürtsün senin kiymetini anlayacaktir,o kadar kolay mi bir insani gozden cikarmak.karsilikli sakin sakin konusun bosanmak en son care olsun..

iyi hoş sölüosun da kançiçegim,eger seni gözden çıkardıkları gerçegiyle karşı karşıya gelirsen naapacaksın?
bizim dilimizin varmadıgı sözler gece gündüz çok kolay çıkıyosa agızdan,boşanmayla tehdit ediliyosan,her sorunda evden kovmalar,sebep yokken hakaretlere maruz kalıosan, yalnızsan,en çok destek beklediğğin insan yani eşin de ailsiyle bir olur üstüne üstüne geliosa gurbette,sahip çıkanın yoksa,anlatacak paylaşacak kimsen yoksa,iletişim kuramıosan kocanla,daha misafir yada emanet değil de köle ve stres topu gibi görülüosan,üstelik çok ciddiyim tek hatan yoksa,paylaşılamayan bir ogul için seninle resmen savaşan bir kaynanan varsa nereye kadar canım benim?...

bir söz vardır giden gitsin geri dönüyorsa senindir , geri dönmüyorsa hiç senin olmamıştır zaten !!!
bırak zamana bakalım geri dönüyorsa senindir güzelim ama dönmüyorsa Allah yolunu açık etsin. kurtulursun bence. böyle bir adamla ömür geçer mi hiç. arkana bile bile bakma kendine bir yol çiz ve o yolda ilerle canım. benim 2. evliliğim walla aynı senin eşin gibiydi ailesinin sözüne bakan zavallı erkek kişiliğini bulamamış zavallı. işte bir noktadan sonra bir terazi beliriveriyor ve tartıya koyuyorsun kötü anıları ve iyi anıları ama bir balıyorsun terazideki kötü anılar çok ağır basıp bammm diye yere çöküyor işte o an kararını verip doğru yolu buluyorsun. Allahıma bin şükür bugün 2. evliliğim çok huzurluyum çok rahatım, seviyorum ve seviliyorum bundan iyisi şamda kayısı güzelim
:roflol:

evet haklısın sevgicim.
bunca olumsuzluktan sonra,bir ömür nasıl dayanırım diyorum.1 ayda canımdan bezdirdiler.kocam biraz saygılı sevgili ve adam olsaydı,sahip çıksaydı inan savaşırdım.ki savaşmak çok saçma ama malesef benim kaynanam insan değil.kaynanam aşırı kurnaz,ne yaptıysa kocama öyle rahat ki oglunun ondan asla vazgeçmeyecegine,bu yüzden haddini aştı.beni nisan yerine bile koymadı,hala da ne beni nede ailemi...
ama onların da kızı var,allah büyük.
artık düşünmekten vazgeçtim,bıraktım kendi hallerine.dava dilekçesi henüz eline ulaşmamış belki de ondan böyle umursamaz davranıyodur.maddi manevi bütün haklarımı sonuna kadar istedim,dilekçe eline geçiçnce anlar heralde.anlamazsa da,artık mahkemede anlatır derdini.
bu kadar ucuz değil bir insanın hayatını karartmak...allah bildigi gibi yapsın onları
senin adına da çok sevindim,inşallah bende kurtulurum ve hakeetiğim biri çıkar karşıma..

Günaydın kızlarrrrr...:smiley-cool:Öncelikle şunu söylemek istiyorum.
Bazı arkadaşlarımız konunun hepsini okumadan yorumlar yazmış.kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar
Ben eve döndümkaydirigubbakcemile,şimdilik bir problem yok.Anneme de gidip geliyorum.
Mesela bu akşam iş çıkışı gidicem.Eşimde gelip alıcak beni.
Çok şükür o sorunuda çözdük.Allah bir daha göstermesin o günleri:Saruboceq:
Hepinize sevgilerr,herşey gönlünüzce olsun:a015:

baştan beri yazınızı takip ettim öyle kaptırmışım ki kendimi yazılarınıza barıştığınızı yazınca inanılmaz mutlu oldum herkes mutlu olsun yuvalar yıkılmasın inşallah.

anne olayı değill bu bahanesi olmus...
o kim ki senin annenle görüşmene engel olacak?seni doğurAN sana emek veren e göndermeyecek?
arkadasının evine gidemeyeceksin..
olmaz böyle birşey..biterse bitsin kurtulursun..
sevmemiş seni gercekten demek ki..sevse yapmazdı

nasıl ya eşyalarını toplup götürüyor alah kahretmesin bu zihniyet blöfmü yapıyor acaba ayy ne kötü bekle arama cnm bekle
belki o arar inşallah burnu sürtmüş olarak arar ama eşinede hak verdiğim yer var
pazar günü bende gitmem kimsenin evine eşini izin gününde bırakman ve gitmen doğru değil üstelik o arkadşaın acaba senin için kocasıyla bu durma gelirmiydi ama annen konusunda haklısın

Kızlar yaaa ben eve döndüm. :ecrin_bebek:
Hallettik sorunları,çok şükür şimdi iyiyiz kaydirigubbakcemile5
''o arkadşaın acaba senin için kocasıyla bu durma gelirmiydi ''
Canım yaa bu yazdığını düşündümde o arkadaşım gerçekten kocası evdeyken gelmezdi bana
mutlaka çalıştığı günde gelirdi.Hatta çağırdığımda da bugün eşim izinli gelemem canım
onunla vakit geçirmek istiyorum derdi.:kızgın:
Ya ben nasılda düşünemedim bunu yaa,sırf bu yüzden tartıştım ve evi terkettim ya
Arkadaşıma anlattığımdada destekledi beni :kızgın: yapma etme demedi
O kadar iyi niyetli ve safım ki bende ona inandım
Anneme gidip gelme konusunda da artık istediğim zaman gidip geliyorum
Sağol arkadaşım gerçekleri görmemde yardımcı olduğun için

:içelim:şutarafagittiŞenizŞenizkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3senağlamacokacimcoookhihoyyyt
Kızlar yaaa ben eve döndüm. :ecrin_bebek:
Hallettik sorunları,çok şükür şimdi iyiyiz kaydirigubbakcemile5
''o arkadşaın acaba senin için kocasıyla bu durma gelirmiydi ''
Canım yaa bu yazdığını düşündümde o arkadaşım gerçekten kocası evdeyken gelmezdi bana
mutlaka çalıştığı günde gelirdi.Hatta çağırdığımda da bugün eşim izinli gelemem canım
onunla vakit geçirmek istiyorum derdi.:kızgın:
Ya ben nasılda düşünemedim bunu yaa,sırf bu yüzden tartıştım ve evi terkettim ya
Arkadaşıma anlattığımdada destekledi beni :kızgın: yapma etme demedi
O kadar iyi niyetli ve safım ki bende ona inandım
Anneme gidip gelme konusunda da artık istediğim zaman gidip geliyorum
Sağol arkadaşım gerçekleri görmemde yardımcı olduğun için
biliyorum cnm bu tür sorunlar benimde başıma geldiği için biliyorum benim arkaşdımla dışarda görüşmeme sözlüm izin vermemişti naısl tartışmıştım ayy salak gibi elalem için kavgalar ettimm değmezmiş ama kan bağı olmadığın kişi için inan değmiyor birgün ben müsaititm dedim deniz görüşelimmi direk hiç izin bile istemeden cnm ya samet kızar gelemem dedi samette sevgilisi ama ben onun için dünyanın kavgasını etmiştim inanmıcaksın ama şimdi birtane bile arkadaşım yok nedenmi değmiyo çnkü böyle şeyler başıma çokk geldii tek arkadaşım burdakiler

:içelim:şutarafagittiŞenizŞenizkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3senağlamacokacimcoookhihoyyyt
biliyorum cnm bu tür sorunlar benimde başıma geldiği için biliyorum benim arkaşdımla dışarda görüşmeme sözlüm izin vermemişti naısl tartışmıştım ayy salak gibi elalem için kavgalar ettimm değmezmiş ama kan bağı olmadığın kişi için inan değmiyor birgün ben müsaititm dedim deniz görüşelimmi direk hiç izin bile istemeden cnm ya samet kızar gelemem dedi samette sevgilisi ama ben onun için dünyanın kavgasını etmiştim inanmıcaksın ama şimdi birtane bile arkadaşım yok nedenmi değmiyo çnkü böyle şeyler başıma çokk geldii tek arkadaşım burdakiler

Ben evden ayrıldığım da bu arkadaşım hergün beni arardı.
Nasıl ilgilenirdi benimle anlatamam :kızgın:
Şimdi ben eve döndüm,bırak aramayı msn den bile yazmıyor artık
Neden tartığımızıda biliyordu hiç demiyordu olsun başka zaman gelirsin
Öyle şeymi olur ya diyordu.Yeni yeni görmeye başladım gerçekleri :çok üzgünüm
:

Ben evden ayrıldığım da bu arkadaşım hergün beni arardı.
Nasıl ilgilenirdi benimle anlatamam :kızgın:
Şimdi ben eve döndüm,bırak aramayı msn den bile yazmıyor artık
Neden tartığımızıda biliyordu hiç demiyordu olsun başka zaman gelirsin
Öyle şeymi olur ya diyordu.Yeni yeni görmeye başladım gerçekleri :çok üzgünüm
:

hayatta herşey tecrübe işte bu olay çok üzüdü ama ders oldu birdaha elalem için eşinle tartışmazsın işte arkdaşınında değerini gördün bende göre göre arkadaş diye bir şey bırakmaıdm hayatımda siz varsınız amakaydirigubbakcemile2senağlama

Elalem için yuvanın huzurunu bozmaya değmez ama( kusura bakmayın) insan yeni evliyken biraz saf oluyor...Bende sonradan öğrenenlerdenim elalem için huzuru bozmamak gerek....
Hatta sen burda ailen için kavga edersin,annene kavga edip gidersin değerinmi artar sanki???
Ben hiçkimse için kavga edilmemesi ve ailelerde dahil, yapılan kavgaların evde kalması kimseyle paylaşılmaması taraftarıyım..
Kol kırılır yen içinde kalır.....

Elalem için yuvanın huzurunu bozmaya değmez ama( kusura bakmayın) insan yeni evliyken biraz saf oluyor...Bende sonradan öğrenenlerdenim elalem için huzuru bozmamak gerek....
Hatta sen burda ailen için kavga edersin,annene kavga edip gidersin değerinmi artar sanki???
Ben hiçkimse için kavga edilmemesi ve ailelerde dahil, yapılan kavgaların evde kalması kimseyle paylaşılmaması taraftarıyım..
Kol kırılır yen içinde kalır.....

Haklısın canım yeni yeni idrak ediyorum
Ne salakmışım yaa arkadaşım yüzünden kavga çıkarmışım
O arkadaşım ki eşi evdeyken gelmeyen insan benneyaptımki

Haklısın canım yeni yeni idrak ediyorum
Ne salakmışım yaa arkadaşım yüzünden kavga çıkarmışım
O arkadaşım ki eşi evdeyken gelmeyen insan benneyaptımki
Üzülme artık,ya boşansan yuvanı yıksaydın o arkadaşın için ne olacaktı?Zararın neresinden dönersen kardır...Birde eşin annene yalnız göndermiyormuşya,sıkıcı bir durum haklısın ama keşke onuda çok sorun etmeseydin...Yeni evliyken olur bu sorunlar...
Eşin hep seni götürse annene bıraksa gitse ailesinde otursa yada arkadaşlarıyla eğlense bundanda rahatsız olursun??Birlikte gitmenizde bence güzel bişey....Siz artık evlisiniz ve ailesiniz,ailelerinizide birlikte gitmeniz hoş olanı....
Annesi akıl verir oğlum annesiyle bizi çekiştiriyorlar,annesi bu gelini dolduruşa getirir vs.
Sonra eşinde bunun saçmalığını elbet anlarhihoyyyt
Evlilik sabır işi arkadaşım,hem kendini ezdirmeyeceksin,hem herkesi idare edeceksin,için kan ağlasa bile fırsat vermeyeceksin,zaman en iyi ilaç.....
Yuvanızda mutluluk ve huzur diliyorum....

Üzülme artık,ya boşansan yuvanı yıksaydın o arkadaşın için ne olacaktı?Zararın neresinden dönersen kardır...Birde eşin annene yalnız göndermiyormuşya,sıkıcı bir durum haklısın ama keşke onuda çok sorun etmeseydin...Yeni evliyken olur bu sorunlar...
Eşin hep seni götürse annene bıraksa gitse ailesinde otursa yada arkadaşlarıyla eğlense bundanda rahatsız olursun??Birlikte gitmenizde bence güzel bişey....Siz artık evlisiniz ve ailesiniz,ailelerinizide birlikte gitmeniz hoş olanı....
Annesi akıl verir oğlum annesiyle bizi çekiştiriyorlar,annesi bu gelini dolduruşa getirir vs.
Sonra eşinde bunun saçmalığını elbet anlarhihoyyyt
Evlilik sabır işi arkadaşım,hem kendini ezdirmeyeceksin,hem herkesi idare edeceksin,için kan ağlasa bile fırsat vermeyeceksin,zaman en iyi ilaç.....
Yuvanızda mutluluk ve huzur diliyorum....

İyiki de yuvamı yıkmamışım canım. hihoyyyt
anneme de yalnız gidebiliyorum artık,eşim o konuda da hakverdi bana
Allah hepimizin yuvasında huzur nasip etsin :nazar:

öncelikle merhabalar bu hayatta en çok üzüldüğüm şeylerden biri başına gelmiş herşeyini bi kenara bırakıyorsun ve sevdiğin adamla evleniyorsun ama o ne yapıyor senin sevgini haketmiyor en önemlisi bence sen ona değer verip onu seçip onu sevip evlenmişsin ama o senin sevgini haketmemiş.bu saçma bir sebepten dolayı ayrılıyorsa sevgi yok onda aslında hepsinde yok .onlarda başkalarının lafları sözleri ve senden başka herşeyleri var ama bizim için öyle değil biz ne yapıyoruz onları başımızın taçı peki bi düşünelim değiyor mu?

Back