Aramasına arayacaktır,hatta sabredersen bir süre sonra yalvaracaktır da..Bu tip adamları iyi tanırım.İyi davrandıkça tepene çıkarlar,diş gösterdiğinde ise diz çökerler..Sanırım yetiştiriliş tarzı vs.,bir duygu durum bozukluğu,hastalık bir yerde...Ama karşısındakini hasta ederler..Neyse arar beklersen ,biraz daha beklersen yalvarır ama ne kadar mutlu olursun bunun sonrasında bilmiyorum...Sevgiye ve saygıya dayalı akşamları oturup kahve içip sohbet edebileceğimiz hayat arkadaşları...Nerdesiniz? Saygısız sevgi veya aşkın da tadı yokmuş..Benimkide beni çok severdi ama saygısızdı..Hayatımı mahvetti hala çok seviyor..Ne yapayım ki öyle sevgiyi...Saygı yoksa tehlike çanları çalıyordur...
canım evliliginin tam detaylarını bilmiyorum fakat..........
bır annene gıt gıtme yüzündende evliligin bitmesi....acı olmuş........
tabı ceken bilir fakat...........evlenmek zor ama yuva yıkamak kolay derler......
keşke birbirinize karşı daha alttan alsaydınız.........
ve daha yenisiniz..belki gecicide bır kıskanclıkta olabılırdır.......
işallah pişman olmazsınız.........
hayırlısı.olsun............
hiç zannetmiyorum,zaten aramasını da beklemiyorum ama hiçmi sevmemiş beni,bu ne duygusuzluk,insan evliliğini kurtarmak için hiç mi çaba sarfetmez,yazık günah değilmi onca emeğe,nerde kaldı sevgimiz ? Ben mutsuz olduğum halde,bu evlilikten pişman olduğum halde gözyaşı döküyorum,hayallerime ağlıyorum,onun umurunda bile değil.Dönmem o eve mutlu olmamıza izin vermediler,eşimi hep doldurdular
allahh allahh kayınvalideye bak, sen nie özür diliyosunki bu kocandaki nasıl bi anlayış annene göndermemek de ne oluyor.savunması da bi ayrı ilginç,evlenmeseydin diye.... sonuna kadar haklısın canım,seni gönderiyor birde anahtarı alıyor ve aramıyor,okurken ben sinir oldum inanki.böyle severek büyük umutlarla başlanan evlilikler nie bu hale geliyor yaaa.boşanın bitirin diyemiyorum,çünkü evlilik farklı bi kurum,evli olmadıım halde bunu çok ii öğrendim,her olayda boşanmak en son çare olmalı sanırım.konuşabilme imkanınız olursa konuşun derim.
bütün sorun bu değildi tabiiki cnm ,en büyük sorunum ailesiydi bizi hiç rahat bırakmadılar,eşim hep ailesinin söyledikleri üzerine hareket etti,beni diil ailesini mutlu etmek için çabaladı,bardağı taşıran son damlaydı bu anneme gidip gidememem
Vallaha güzelim aslinda sen herseyin farkindasin...bir adam evliligi icin fedakarlik yapmiyorsa..yada hadi fedakarligida bosver hic olmazsa ortak bir paydada bulusmaya bile tenezül etmiyorsa..kesinlikle o evlilikten hayir gelmez...
Ne olursa olsun isteseydi ne yapar eder seni evine dönemeye barismaya ikna ederdi..ki aslinda ortada findik kabugu doldurmicak seyler var...hepsi konusularak cözülecek sorunlar...fakat anladigim kadariyla esin konusulacak bir insan degil...
Ha belki gurur yapiyorda olabilir...fakat 4 aylik evliligini göz göre göre gururundan bitirmek isteyen bir adama zerre kadar deger vermem....
Hayirlisi olsun diyorum yinede...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?