- 19 Eylül 2008
- 277
- 0
- 316
Herkese merhaba...Canım çok sıkkın çünkü evlilikte olan sorunlarımdan dolayı annem çok yıprandı.Dün akşam anneme eşimle anlaşabilirsek bir şans daha vermek istediğimi söyledim.Annemde yine aynı sorunları yaşayıp daha kötü bir şekilde döneceğimden korktuğu için tepki gösterdi.Ağladı , üzüldü.Onun ağlamasına ,üzülmesine dayanamıyorum.Yine benim saçma sapan sorunlarım yüzünden olan anneme oldu.Ne kadar zararlı bir insanım ben yaa.Üzüntüden hasta oldu kadıncağız,bazen kendimden nefret ediyorum.Şöyle bir karar aldım .Eşime ayrı,farklı bir semtte oturmayı teklif edicem.Kabul ederse o şekilde bitirmicem evliliğimi.Kabul etmezsede zaten ailesiyle iç içe olduğum müddetçe yine aynı sorunları yaşayacağımdan eminim.Yani kabul etmezse yollarımız ayrılacak.Sizce de en mantıklı çözüm yolu bu değil mi?Zaten beni seviyorsa bir çaba gösterir diye düşünüyorum.Yoruldum artık anneciğimide üzmeye yıpratmaya hakkım yok.O eve dönersem bir daha ki gelişim çok kötü olacak çünkü...
Nolurmuş ki annenle yanlız görüşsen, neden korkuyo bu kadar annenle başbaşa kalmandan
Vallahi ben bunu yıllardır bi türlü anlayamadım çevremde de var.
Sen ona desenki annenle yanlız görüşemezsin ne diyecek merak ediyorum
Bence bu işte biraz kayanana kokusu var. Kaynanan annene sinir oluyor oğlunu etkiliyor olabilir.
Ben en çok annene üzüldüm, yazık kadıncağız alakası olmadığı halde sebeb olmuş gibi olmuş
Sakin olmaya çalışıcam cnm bana şans dileyin nasıl mutlu olacaksam o olsun
evini semtini ayırmazsan olmaz uzaktanda yetişen yetişir ama
altlı üstlüyken gibi olmaz bence dene pat diye boşanma
canım kıyamam sana dua et aç yasin oku ayet-ül kürsi oku nazar ayeti nas felak sureleri oku
sağlıklı düşün hemen ipleri koparma en cok sabır birazda kadına düşer zamanla eşin düzelir erkekler geç olgunlaşır e kolay değil yıllarca ailesi eşine hükmetmiş oda alışmış onların hükmetmesine bağımlı olmuş
yeni evlisiniz bizde ilk 4 ay birbirimizi yedik kolaymı öyle herseyi silmek
çok sevindim güzelim...hiçbir zaman bir yuvanın yıkılması taraftarı değilim...inşallah herşey çok daha güzel olur...birdaha gereksiz yere gurur yapıpta üzmeyin birbirinizi...:1hug:
eşiniz ayrı eve çıkmayı mı kabul etti..
siz yeniden ailesiyle beraber olmayı mı kabul ettiniz
hakkınızda hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?