Angel cım ba$tan sona okudumda bu hikayede en çok anneni merak ettim..O konuyuda konu$tunmu e$inle?? Anneme istediğim zaman gideceğim $artını ko$tunmu? En önemlisi bu bence..Anneni yalnız bırakma zaten bu olayda yıpranmı$tır kadıncağız..Ara sor git..Merakta bırakma..Alı$tır e$ini annene gitmene..Ben duramıyorum anneme gitmeden,haftada 2-3 ne kadar olursa..hiç yoktan haftada 1 annene gitsen..Çünkü anne bulunmuyor,ya kaybedersem diye daha çok görmek istiyorum ben annemi..Umarım sende öylesindir..Birde annen güçlü bir kadına benziyor hep arkanda durmu$ takdir ettim..
Canım inanırmısın bende hep dua ederken hakkımda hayırlısını ver allahım dedim.Eğer bir ışık varsa mutluluğum için evime döneyim,eğer mutsuz olucaksam bitsin dedim.Döndüm ama yine de korkularım yok değil.İnşallah aynı sorunları yeniden yaşamam.Seninde hakkında hayırlısı olsun canım,allah kalbine göre versin
Çok sevindim cnm umarım her$ey senin için çok güzel olur bundan sonrakaydirigubbakcemile2Evet cnm o konuyu da konuştum.
Tabiiki annene gidip geliceksin dedi ,bizim tartışmamız arkadaşıma gitmemle alakalıydı ama anneme gittiğimdede eşimde hep benimle gelmek istiyordu.
Bense annemle yalnız kalmak istiyordum.
Annenide bir kenara atamayız dedi eşim.
O konuda da anlaştık yani.
Evet dediğin gibi annem çok yıprandı biz yine barıştık ama olan anneme oldu.
Bu da beni çok üzüyor.Ama toparlandı o da yumuşadı hatta.
Umarım herşey daha güzel olur.
angel çok sevindim ya merak ediyodum naptın diye
hastaydım 5 gündür giremedim siteye bide baska yere taşınırsan tam süper olur:)
eşinin altından gir üstünden çık ev işinide hallet ağırdan sat kendini k.valideyle mesafeli ol
bu işlerde onunda parmağı vardı çok sevindim inşallah hep mutlu olursun
Çok sağol cnm....kaydirigubbakcemile3
İnşallah dediğin gibi ev işide hallolur.
İyi dileklerin için teşekkür ederim hayatım:1hug:
canım ben açıkcası konunun bi başını bi sonunu okudum
eşinle barıştığına sevindim inşallah problemler düzelir
başını okuyunca biraz kendimi hatırladım
bende annemleri bikaç ayda bir görürdüm bi hasret gideremezdim
evimdeyken bırak arkadaşa gitmeyi bakkala bile gitmezdim
üzerine bide alkolikti aldatıyodu ve şiddet vardı
bende çok geldim gittim malesef
şimdi 5 aydır ayrıyız gelecek ayda ilk mahkeme var
Herkese merhaba...Canım çok sıkkın çünkü evlilikte olan sorunlarımdan dolayı annem çok yıprandı.Dün akşam anneme eşimle anlaşabilirsek bir şans daha vermek istediğimi söyledim.Annemde yine aynı sorunları yaşayıp daha kötü bir şekilde döneceğimden korktuğu için tepki gösterdi.Ağladı , üzüldü.Onun ağlamasına ,üzülmesine dayanamıyorum.Yine benim saçma sapan sorunlarım yüzünden olan anneme oldu.Ne kadar zararlı bir insanım ben yaa.Üzüntüden hasta oldu kadıncağız,bazen kendimden nefret ediyorum.Şöyle bir karar aldım .Eşime ayrı,farklı bir semtte oturmayı teklif edicem.Kabul ederse o şekilde bitirmicem evliliğimi.Kabul etmezsede zaten ailesiyle iç içe olduğum müddetçe yine aynı sorunları yaşayacağımdan eminim.Yani kabul etmezse yollarımız ayrılacak.Sizce de en mantıklı çözüm yolu bu değil mi?Zaten beni seviyorsa bir çaba gösterir diye düşünüyorum.Yoruldum artık anneciğimide üzmeye yıpratmaya hakkım yok.O eve dönersem bir daha ki gelişim çok kötü olacak çünkü...
üzülmeee sakınn!!benim abimle yengemde sizin gibiydi.boşandılar yuvalarını yıktılar
ama abim hatasını anlayıp özür diledi barıştı
değerini er geç anlicaktır emin ol!!!
aynı gün ayrılmıştık seninle evimizden ben kayınvalidem ile oturuyordum. şimdi hala beklemedeyim hemen dava açmıyoruz. annem aradı kaynanayı ağzına geleni saydı hemen açmıyoruz falan dedi. isterim ki bizim sonumuz da sizin ki gibi olsun hayırlısıyla. fakat bundan sonra zor mutlu olmak bilmiyorum hayırlısı artık.eşimde hiç bir şekilde iletişime geçmedi benimle. sanırım bizim ki boşanma ile neticelenecek ama senin için çok çok çok sevindim. umarım çok mutlu olursun umarım. kimseye allah baba evini aratmasın evinde yuvansında mutlu kılsın.[/
ne kadar da çokmuşuz..ben ed aynıyım.hatta daha kötüsünü yaşadım.1 aylık evliydim,burnumdan getirdi kaynanam.kocam da ona uydu.ve geldim baba evine.kovulduk ailecek.21 gün aramadı çeyizim ialdım geldim.kocam naaaptı,kalan eşyamı annesine taşıdı.
kaynanamın çıkardıgı huyzuzluklra sabrettik diye adım yamandı oldu.
şimdi 5 ay oldu ayrıyız.en sonunda açtım davamı.
senin annen ne güzel saymış dökmüş içini kaynanana,benimkiler tek laf etmedi,ne kocama ne ailesine.nede ailesi aramadı sormadı.biz iyiyken burnun sokan o çok kıymetli aile dostları şimdi el etek çekti..
allaha havale ediyorum.sende öyle yap.üstüne gitme,görüşme.ve aç davanı,açmadıgın için ciddiye almıyodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?