Bitti! boanyoruz..

Angel cım ba$tan sona okudumda bu hikayede en çok anneni merak ettim..O konuyuda konu$tunmu e$inle?? Anneme istediğim zaman gideceğim $artını ko$tunmu? En önemlisi bu bence..Anneni yalnız bırakma zaten bu olayda yıpranmı$tır kadıncağız..Ara sor git..Merakta bırakma..Alı$tır e$ini annene gitmene..Ben duramıyorum anneme gitmeden,haftada 2-3 ne kadar olursa..hiç yoktan haftada 1 annene gitsen..Çünkü anne bulunmuyor,ya kaybedersem diye daha çok görmek istiyorum ben annemi..Umarım sende öylesindir..Birde annen güçlü bir kadına benziyor hep arkanda durmu$ takdir ettim..

Evet cnm o konuyu da konuştum.
Tabiiki annene gidip geliceksin dedi ,bizim tartışmamız arkadaşıma gitmemle alakalıydı ama anneme gittiğimdede eşimde hep benimle gelmek istiyordu.
Bense annemle yalnız kalmak istiyordum.
Annenide bir kenara atamayız dedi eşim.
O konuda da anlaştık yani.
Evet dediğin gibi annem çok yıprandı biz yine barıştık ama olan anneme oldu.
Bu da beni çok üzüyor.Ama toparlandı o da yumuşadı hatta.
Umarım herşey daha güzel olur.

çok sagol canım.kendi yuvam kurtulmuş gibi sevindim senin adına.korkularım var diyosun ya,çok takılma derim inan herşey olacağına varıyor.kaybetme korkusu her daim olmalı o yeter de artar bile.mühim olan hatalardan ders alıp 2 tarafında,özenli davranması.bende bu korkularımdan dolayı 4 aydır dönmüyorum ya,hatta dönmem için sarfedilen bi çaba olmadığı için.yaşadıklarım yaşayacaklarımın garantisi gibi geliyor.

Çok sevindim cnm umarım her$ey senin için çok güzel olur bundan sonrakaydirigubbakcemile2

angel çok sevindim ya merak ediyodum naptın diye
hastaydım 5 gündür giremedim siteye bide baska yere taşınırsan tam süper olur:)
eşinin altından gir üstünden çık ev işinide hallet ağırdan sat kendini k.valideyle mesafeli ol
bu işlerde onunda parmağı vardı çok sevindim inşallah hep mutlu olursun

Çok sağol cnm....kaydirigubbakcemile3
İnşallah dediğin gibi ev işide hallolur.
İyi dileklerin için teşekkür ederim hayatım:1hug:

Çok sağol cnm....kaydirigubbakcemile3
İnşallah dediğin gibi ev işide hallolur.
İyi dileklerin için teşekkür ederim hayatım:1hug:

canım ben açıkcası konunun bi başını bi sonunu okudum
eşinle barıştığına sevindim inşallah problemler düzelir
başını okuyunca biraz kendimi hatırladım
bende annemleri bikaç ayda bir görürdüm bi hasret gideremezdim
evimdeyken bırak arkadaşa gitmeyi bakkala bile gitmezdim
üzerine bide alkolikti aldatıyodu ve şiddet vardı
bende çok geldim gittim malesef
şimdi 5 aydır ayrıyız gelecek ayda ilk mahkeme var

aynı gün ayrılmıştık seninle evimizden ben kayınvalidem ile oturuyordum. şimdi hala beklemedeyim hemen dava açmıyoruz. annem aradı kaynanayı ağzına geleni saydı hemen açmıyoruz falan dedi. isterim ki bizim sonumuz da sizin ki gibi olsun hayırlısıyla. fakat bundan sonra zor mutlu olmak bilmiyorum hayırlısı artık.eşimde hiç bir şekilde iletişime geçmedi benimle. sanırım bizim ki boşanma ile neticelenecek ama senin için çok çok çok sevindim. umarım çok mutlu olursun umarım. kimseye allah baba evini aratmasın evinde yuvansında mutlu kılsın.

Canım senin adına çok üzüldüm.
Alkol,şiddet var demişsin birde,bunlar affedilecek şeyler değil doğrusu
Hakkında hayırlısı olsun canım

yaa işte canısı ben sana daha konuyu ilk açtığında demiştim geri dönersen anneciğini de çok üzersin ona göre düşün kararında eminsen kal annenle demiştin.. şimdi tabi kadın üzülür ...

eşin seni gerçekten çok seviyorsa zaten canısı yapıcı konuşacak .. dediklerine kulak verecek önemseyip yapmaya çalışacak canım... dinşlemezse yok burnundan kıl aldırmıyorsa ammaaannn ... de boşver gitsin gülüm yaaa...

sen bu kadar kafayı yedin bu olay için... senin için çırpınmayandan hayır gelmesin çiçeğim yaa boşver....

canım evliliğin ilk 4-5 yılı korkunç sancılı geçiyo isteren ilk aşkın olsun benim eşim benim çocukluk aşkımdı hiç ondan başkasını hayal bile etmedim evlenince çok sorunlar yaşadık allaha şükür kıskançlık hiç olmadı ama işte o türkiyeye taşındı olmadı ben buraya taşındım yapamadım depresyona girdim ya daha neler neler evliliğin ilk yılları çok çok çok zor boşanmak ayrılmak en son düşünülmesi gereken şeyler bu dönemde her şartta eşinle mutlu olmaya çalışacaksın yuvanı kale gibi sevgi ve anlayışla öreceksin fedakarlıklar yapacaksın en önemlisi değişmeyen şeylere alışacaksın ve saygını hiç yitirmeyeceksin emin ol kimse zarar veremez size o zaman

canım bekle arar belki 4 gün olmuş arar ya hemen ümitsizliğe düşme bak çalışıyormuşsunda ya evde otursaydın o daha kötü değil mi

canim benim, yol yakinken bence özur dilerim ama bosan
4 ayda sana bunlari demisse normal degildir.. inan 20 sene evli olanlar bile bosaniyor hic kendini uzme.. böyle hayat cekilmez.. esim doldurusa geliyor demissin sakin ona acima duygusuna kapilma cunku akilli insan kimsenin doldurusuna gelmez :)

Hayirlisi ne ise o olsun

aman sekerım ya düşündüğün seye bak boşan yanı dert edıyosun hayata bır kere gelıyoruz bu dert cekılır mı hıc

bır annene gıt gıtme yüzündende evliligin bitmesi....acı olmuş........

:teselli:bu bence git gitme mevzusu diil üstüne tuz biber olmuş hangi bir seven koca giderim dediğinde git birdahada gelme diyebilir ki bence sen bi süre sabret sessiz kal annenin yanında ol o kuzu kuzu gelecektir eminim sen yanlıs bişe yapmamışsın haklısın sonuna kadar allah yardımcın olsun

üzülmeee sakınn!!benim abimle yengemde sizin gibiydi.boşandılar yuvalarını yıktılar
ama abim hatasını anlayıp özür diledi barıştı
değerini er geç anlicaktır emin ol!!!

üzülmeee sakınn!!benim abimle yengemde sizin gibiydi.boşandılar yuvalarını yıktılar
ama abim hatasını anlayıp özür diledi barıştı
değerini er geç anlicaktır emin ol!!!

ah bitanem benimki aqnlamaz hatasını.heleo anne olduktan sonra hiç anlamazz...o kadar inatçı,huysuz ve saygısız ki anlatamam.seviyoru köpek gibi biliyorum ama inat işte.
ve zaten 1 ay evli kaldık,daha alışmadık birbirmize.ben bile bazen ölüyorum gibi geliyo,bazen de evli oldugumu anlayamadım ki boşanmak bana koysun diyorum.
5 aydır ayrıyız çok soguduk.ben yapılanları hazmedemiyorum.sevgim nefert dönmeye başlıyo aklıma geldikçe yaşadıklarım.
unutamıyoruz biz kadınlar yapılanları,unuttutracak bi koca da olmayınca karşında inan çok zor.
ailesinden uzak olsak belki göz görmeyince katlanırım.ama dibimizde olacaklar.bense ailemden uzakta gurbette...
unutulur mu,kolay mıdır bu, düzelir mi sizce?

bence hemen bosanmayin,o laflari esin bir anlik sinirle soylemistir ,biraz sensiz kalsin burnu sürtsün senin kiymetini anlayacaktir,o kadar kolay mi bir insani gozden cikarmak.karsilikli sakin sakin konusun bosanmak en son care olsun..

Günaydın kızlarrrrr...:smiley-cool:Öncelikle şunu söylemek istiyorum.
Bazı arkadaşlarımız konunun hepsini okumadan yorumlar yazmış.kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar
Ben eve döndümkaydirigubbakcemile,şimdilik bir problem yok.Anneme de gidip geliyorum.
Mesela bu akşam iş çıkışı gidicem.Eşimde gelip alıcak beni.
Çok şükür o sorunuda çözdük.Allah bir daha göstermesin o günleri:Saruboceq:
Hepinize sevgilerr,herşey gönlünüzce olsun:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…