bence hemen bosanmayin,o laflari esin bir anlik sinirle soylemistir ,biraz sensiz kalsin burnu sürtsün senin kiymetini anlayacaktir,o kadar kolay mi bir insani gozden cikarmak.karsilikli sakin sakin konusun bosanmak en son care olsun..
Günaydın kızlarrrrr...:smiley-cool:Öncelikle şunu söylemek istiyorum.
Bazı arkadaşlarımız konunun hepsini okumadan yorumlar yazmış.kaydirigubbakcemile3 Sağolsunlar
Ben eve döndümkaydirigubbakcemile,şimdilik bir problem yok.Anneme de gidip geliyorum.
Mesela bu akşam iş çıkışı gidicem.Eşimde gelip alıcak beni.
Çok şükür o sorunuda çözdük.Allah bir daha göstermesin o günleri:Saruboceq:
Hepinize sevgilerr,herşey gönlünüzce olsun:a015:
baştan beri yazınızı takip ettim öyle kaptırmışım ki kendimi yazılarınıza barıştığınızı yazınca inanılmaz mutlu oldum herkes mutlu olsun yuvalar yıkılmasın inşallah.
biliyorum cnm bu tür sorunlar benimde başıma geldiği için biliyorum benim arkaşdımla dışarda görüşmeme sözlüm izin vermemişti naısl tartışmıştım ayy salak gibi elalem için kavgalar ettimm değmezmiş ama kan bağı olmadığın kişi için inan değmiyor birgün ben müsaititm dedim deniz görüşelimmi direk hiç izin bile istemeden cnm ya samet kızar gelemem dedi samette sevgilisi ama ben onun için dünyanın kavgasını etmiştim inanmıcaksın ama şimdi birtane bile arkadaşım yok nedenmi değmiyo çnkü böyle şeyler başıma çokk geldii tek arkadaşım burdakilerKızlar yaaa ben eve döndüm. :ecrin_bebek:
Hallettik sorunları,çok şükür şimdi iyiyiz kaydirigubbakcemile5
''o arkadşaın acaba senin için kocasıyla bu durma gelirmiydi ''
Canım yaa bu yazdığını düşündümde o arkadaşım gerçekten kocası evdeyken gelmezdi bana
mutlaka çalıştığı günde gelirdi.Hatta çağırdığımda da bugün eşim izinli gelemem canım
onunla vakit geçirmek istiyorum derdi.
Ya ben nasılda düşünemedim bunu yaa,sırf bu yüzden tartıştım ve evi terkettim ya
Arkadaşıma anlattığımdada destekledi beniyapma etme demedi
O kadar iyi niyetli ve safım ki bende ona inandım
Anneme gidip gelme konusunda da artık istediğim zaman gidip geliyorum
Sağol arkadaşım gerçekleri görmemde yardımcı olduğun için
:içelim:şutarafagittiŞenizŞenizkaydirigubbakcemile3senağlamacokacimcoookhihoyyyt
biliyorum cnm bu tür sorunlar benimde başıma geldiği için biliyorum benim arkaşdımla dışarda görüşmeme sözlüm izin vermemişti naısl tartışmıştım ayy salak gibi elalem için kavgalar ettimm değmezmiş ama kan bağı olmadığın kişi için inan değmiyor birgün ben müsaititm dedim deniz görüşelimmi direk hiç izin bile istemeden cnm ya samet kızar gelemem dedi samette sevgilisi ama ben onun için dünyanın kavgasını etmiştim inanmıcaksın ama şimdi birtane bile arkadaşım yok nedenmi değmiyo çnkü böyle şeyler başıma çokk geldii tek arkadaşım burdakiler
Ben evden ayrıldığım da bu arkadaşım hergün beni arardı.
Nasıl ilgilenirdi benimle anlatamam
Şimdi ben eve döndüm,bırak aramayı msn den bile yazmıyor artık
Neden tartığımızıda biliyordu hiç demiyordu olsun başka zaman gelirsin
Öyle şeymi olur ya diyordu.Yeni yeni görmeye başladım gerçekleri :çok üzgünüm:
Elalem için yuvanın huzurunu bozmaya değmez ama( kusura bakmayın) insan yeni evliyken biraz saf oluyor...Bende sonradan öğrenenlerdenim elalem için huzuru bozmamak gerek....
Hatta sen burda ailen için kavga edersin,annene kavga edip gidersin değerinmi artar sanki???
Ben hiçkimse için kavga edilmemesi ve ailelerde dahil, yapılan kavgaların evde kalması kimseyle paylaşılmaması taraftarıyım..
Kol kırılır yen içinde kalır.....
Üzülme artık,ya boşansan yuvanı yıksaydın o arkadaşın için ne olacaktı?Zararın neresinden dönersen kardır...Birde eşin annene yalnız göndermiyormuşya,sıkıcı bir durum haklısın ama keşke onuda çok sorun etmeseydin...Yeni evliyken olur bu sorunlar...Haklısın canım yeni yeni idrak ediyorum
Ne salakmışım yaa arkadaşım yüzünden kavga çıkarmışım
O arkadaşım ki eşi evdeyken gelmeyen insan benneyaptımki
Üzülme artık,ya boşansan yuvanı yıksaydın o arkadaşın için ne olacaktı?Zararın neresinden dönersen kardır...Birde eşin annene yalnız göndermiyormuşya,sıkıcı bir durum haklısın ama keşke onuda çok sorun etmeseydin...Yeni evliyken olur bu sorunlar...
Eşin hep seni götürse annene bıraksa gitse ailesinde otursa yada arkadaşlarıyla eğlense bundanda rahatsız olursun??Birlikte gitmenizde bence güzel bişey....Siz artık evlisiniz ve ailesiniz,ailelerinizide birlikte gitmeniz hoş olanı....
Annesi akıl verir oğlum annesiyle bizi çekiştiriyorlar,annesi bu gelini dolduruşa getirir vs.
Sonra eşinde bunun saçmalığını elbet anlarhihoyyyt
Evlilik sabır işi arkadaşım,hem kendini ezdirmeyeceksin,hem herkesi idare edeceksin,için kan ağlasa bile fırsat vermeyeceksin,zaman en iyi ilaç.....
Yuvanızda mutluluk ve huzur diliyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?