Evli ve kötü birine kaçan bekar kızın akli melekeleri yerinde midir?

Bağcılar kıza uzak değil ama İstanbul boğaz vs tarafları uzak bir de Bagcılar hiç iyi bir yer değil zaten uyanık o yüzden söylememiş ailesi anlar diye oradan tekin insan zor bulursun.

İstanbul'u sadece türkiye haritasındaki yeri kadar biliyorsun galiba. 😂

Gereksiz şeylere takılacak zamanım yok anlatmak istediğim konunun özü kız o yolun yolcusu değildi, o yolun yolcusu denen tiplerden olsaydı keşke aman derdim bu da zaten bunu yapar ne beklersinki yoksa bana ne bakireyse kendisine bakire. Gereksiz şeylere takmak yerine konunun içeriğine takıp yorum yapsanız faydalı olurdunuz.
Demekki Adam yatakta Cok iyi ,kiza da iyi davraniyor ki sizin kizin gönlü kapilmis

Siz kızın nasıl birisi olduğunu bilemezsiniz. Kız adamla gizli gizli buluşurken kimsenin ruhu duymamış nerden biliyosunuz önceden bakireymiş, disco bilmezmiş falan. Bir de sizin neyiniz oluyor bu kişi? Kardeşiniz değilse fazla konuşup, üstünde durmayın, ilgilenmeyin derim.

Bir de her şeyin baskıcı aileye bağlanmasına da hastayım ya. Baskıcı ailesi olsa böyle bir şey yapmaya totosu yemezdi. İnsanlar baskıcı aile görmemiş. Benim bazı akrabalarım var aşırı tutucu. Onların maazallah böyle bir şey yaşadığını düşünüyorum: Adamı şimdiye çoktan ya vurmuşlardı ya da döve döve komalık etmişlerdi. Ortalama tutucu bir ailenin kızını evli barklı dolandırıcı bir zamparanın teki alıp götürecek ve onlar sadece kızına kızım görüşme bu adamla mı diyecek? Adamın hayatının içinden geçerlerdi şimdiye kadar.

Ne üzülecek, bilerek kınamak için gelmiş konu açmış. Kızı taşlayalım, kıza ahlaksız rezilll yazalım diye bekliyor.

Kendi kızının başına gelse konuşanların ağzını yırtar böyleleri, işine nasıl gelirse öyle ahlak sınırlarını çizerler.
Belki de kendisidir.. baş harfi verenden hiç ama hiç pozitif enerji almam biraz daha soru soran olursa kızın adresini verecek az kaldı. Ailede " bakın ben namusluyum" diye övgü - alkış almaya çalışan zavallı tip bu, nerde görsem tanirim.

Ne üzülecek, bilerek kınamak için gelmiş konu açmış. Kızı taşlayalım, kıza ahlaksız rezilll yazalım diye bekliyor.

Kendi kızının başına gelse konuşanların ağzını yırtar böyleleri, işine nasıl gelirse öyle ahlak sınırlarını çizerler.
Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.

Kınıyorum zaten iğrenç bir insanmış ki bunu yapmış. Siz kınamazsanız evlatlarınız demekki normalmiş der sizleri de Allah imtihan eder o da sizin tercihiniz. Boş konuşmak hiç sevmem.

:KK70: boşuna bana taş atmaya kalkma. Ben kızın benim ahlaki sınırlarıma göre yanlış yaptığını yazdım.

Ama sen çok kötü bir insansın. Sen gelip kıza ve ailesine kötülük yapıyorsun, arkalarından konuşuyorsun. Kızın bacak arasının hesabını bile tutup buraya yazdın.

Evet akıl sağlığı yerindedir. Gayette ne halt yediğini biliyordur. Her insanın ahlak sınırları, doğrusu yanlışı çok farklı. Bana göre bu kız akılsız kendi hayatını cehenneme çeviren birisi.

Ama kıza sorsak "kocamla ne zorluklar sonucu kavuşup, evlendik size anlatamam. Kocamla göz göze geldiğimizde kocamın gözleri parlıyor."

Boşver ne hali varsa görsün. Eşek kadar 28 yaşındaki bir yetişkin. 18 yaş olsa hadi kandırdılar çocuk dersin belki ama 28 yaşa hiçbir şekilde akılsızlık diyemeyiz.

Hanımefendi biz ne yapacağız koskoca 28 yaşında kıza 18 değil bu kız neredeyse 30 Hayır kocasını aldatan kadınlara evine dön diyen adamlarda kadın kendim istedim diyor hala zorlama tutuluyor yok aklı başında değil falan . Arkanızsa daha kötü ya bu ifadeleriniz.Yarin görür duyar okur kendini tanır sizi bizi bulur benim bakireligim bagcilardaki ev yok 3 sevgili yok kendini elletmezdi mmahkemelerde sürünürüz yani Kendi konunuz değil başkası için konu açıyorsunuz bence Yazdiklariniza dikjat edin.Dert sizin degilki annesi değilsiniz sonucta

Gereksiz şeylere takılacak zamanım yok anlatmak istediğim konunun özü kız o yolun yolcusu değildi, o yolun yolcusu denen tiplerden olsaydı keşke aman derdim bu da zaten bunu yapar ne beklersinki yoksa bana ne bakireyse kendisine bakire. Gereksiz şeylere takmak yerine konunun içeriğine takıp yorum yapsanız faydalı olurdunuz.
Konunun içeriği sizi ilgilendirmeyen bir konuda hadinizi aşmanız. Size ne, bize ne, kime ne? Koca kadın hayatının hesabını size mi verecek?

Konunun içeriği sizi ilgilendirmeyen bir konuda hadinizi aşmanız. Size ne, bize ne, kime ne? Koca kadın hayatının hesabını size mi verecek?
Mesela yeğeniniz böyle bir şey yapsa bana ne mi diyecektiniz yine bu kadar rahat mı dünya yorum yazmak kadar mı kolay? Yegenin de size sana hesap mı vereceğim diyecek siz de o yetişkin deyip öylece onun eriyişini, içine duştüğü kötü durumu seyredecek misiniz? Inanılmaz ya bazı insanlar...

Mesela yeğeniniz böyle bir şey yapsa bana ne mi diyecektiniz yine bu kadar rahat mı dünya yorum yazmak kadar mı kolay? Yegenin de size sana hesap mı vereceğim diyecek siz de o yetişkin deyip öylece onun eriyişini, içine duştüğü kötü durumu seyredecek misiniz? Inanılmaz ya bazı insanlar...
Evet. 28 yaşında koca kadın olmuşsa yeğenim tercihleri tamamen kendisini ilgilendirir.

Belki de kendisidir.. baş harfi verenden hiç ama hiç pozitif enerji almam biraz daha soru soran olursa kızın adresini verecek az kaldı. Ailede " bakın ben namusluyum" diye övgü - alkış almaya çalışan zavallı tip bu, nerde görsem tanirim.
Adamın karısı olma ihtimali yüksek bence 🙄

Yeğenim bunu yapsa çarşaf çarşaf dilime bunu dolamam aile içinde üzülür genede kabullenirim ne yapacağım onu vurup icerimi gireyim buradaki yüzlerce insana birşey demem yazmam..Akli başında degilse bu ülkenin polisi var savcısı var .Kendi rızası ile birine giden 28 yaşındaki kadına okuyup ufleyecek değiliz.Kinasak yerin dibine batirsak vebali bize.Ah vah diye dedikodu yapsak günlerce derdinize derman olacakmi.Annesi olsanız hadi teselli edelim size ne diyelim.

Adamın karısı olma ihtimali yüksek bence 🙄
İlk önce öyle düşündüm de nerden tutsan elinde kalacak konu ,yok bakireydi yok 8 de çıkıyor 11 de geliyor yok bilmem evi nerde ! Kızın adını soyadını adresini verse bu kadar belli eder !

3 sevgilisi oldu, istediği zaman arkadaşlarımla gezeceğim vs diyerek çıkardı yani cidden rahattı. Bu igrenç kişiyle 2 sene boyunca her hafta sonu sabah 8'de kalkıp buluşmuş eve akşam 11'de gelmiş annesine hep İstanbul taraflarındaydık demiş ama muhtemelen Bağcılar'da evde yakışıksız şeyler yapıyordu sürekli. Bu kız sizce sıkılmış mı? Annesi diyordu bu hep gidiyor soruyorum, takip ediyorum ne olur ne olmaz diye ama gene başaramadım dedi.
Ay sizene ya

X