İnsanın aklının almadığı ibretlik bir olay uzun yazı ama ibretlik bir akrabam bunu yaptı sizce bu kıza ne denir?... Kız 28 yaşında, üniversite okumuş, ailesi kendi halinde kötülükle alakası yok, disko ve nedir bilmez bunu söyleme sebebim yani siz anladınız onu, eskiden ramazan aylarında namaz kılardı 1 yıl öncesine kadar hep böyleydi, üniversitede bile onur belgesi aldı vs neyse konuya geleyim. Bu kız 38 yaşında evli biriyle İstanbul'da bir avm içindeki teknoloji markette tanışmış, kazara dedi ama bence bilerek kafasına çarpmış sonra özür olarak kahve ısmarlamıs vs senaryosunu bize anlattı ancak yalan diyorum bu konuda fikrinizi de mutlaka yazın.
Kız ailesine konuyu açtığında 31 yaşında diyor, bekar diyor ve eski resimlerden bir tane gösteriyor yani genç duruyormuş o resmi bilerek seçmiş. İlk zamanlar ailesi bu kıza e devletini al bakalım suçu var mı, evli mi her şey olur diyor kızda aldım ben baktım her şey normal diyor ancak bariz yani bu öğrenmiş ve gizlemiş. Sahıs İstanbul taraflarında oturuyor demiş yani Bağcılar'da olduğunu bile gizlemiş. Derken derken 2 sene sonunda kızın ailesi şahsın ismini vs 38 yaşında G.Ü. Bağcılar'da oturan bu iğrenç insanın evli olduğunu kendileri öğreniyorlar ve kıza bunu dediklerinde kızın bildiğini anlıyorlar sonra kavga vs derken birkaç ay uğraşmışlar kız ellerini öpmüş ve tamam demiş bırakırım. Kızın babası bu kıza güvenmeyip yeni hat almış, işten çıkışta bunu almış vs derken kız bıraktım dedikten 3 ay sonra evden bana G.Ü. şu eşyaları almıstı onları atayım yalanıyla esyalarından bazılarını topluyor ve kaçıyor...
Aile şahsın karısını ve akrabalarını buluyor herkes bu iğrencin teki diyor, daha önce 5 kişi daha oldu diyor, kimse kapımıza gelmedi diyor bu kişilerden biri öğretmendi onun evini sattı yedi diyor, diğerlerini mağdur etmiş ailelerini kandırabildiklerininde para vs bulduğunu yemiş, sizin kızın neyi var diye sormuşlar bileziği var ve biraz parası var demiş aile, şahıslar onları yer bırakır demiş kız 5 aydır bu iğrenç insanla beraber yaşıyor yerini kimse bilmiyor. Ayrıca bu kız 2 senedir buralarda siz neredeydiniz diyenlerde olmuş yani şahıs gibi şahsın akrabaları da iğrenç tiksinç insanlarmış. Şahsın kolunda cami dövmesi varmış, dini nikah kıymışlar ve şahıs Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın şeklinde konuşmaya çabalayan yalan söyleyen yani bariz bir sahtekâr kılıf altına saklanıyor sadece...
Kıza bu hakkındaki ifadeleri ailesi telefonda söyleyince önce onun düşmanları var yalan söylüyorlar demiş sonra inanmayınca kimse eve dönsün karısına diye öyle diyorlar demiş sonra da onun mirası var köyde arsaları var ondan öyle diyorlar demiş yani devasa bir yalan düzeni.
Sizlerden bu kız deli mi, yoldan mı çıkmış, cinsel saldırıya mı uğramış, yasaklı madde mi almış neden ve nasıl bu halde bu hususta fikriniz varsa yorum talep ediyorum yazık oldu kıza kendini yaktı ne olacak bilmiyorum, kurtaramıyoruzda hepimiz kahrolduk annesini görseniz uykusunda ağlar mı bir insan ağlıyordu...Ve bu kız için ne yapılabilir fikir verin lütfen.