aynı gün ayrılmıştık seninle evimizden ben kayınvalidem ile oturuyordum. şimdi hala beklemedeyim hemen dava açmıyoruz. annem aradı kaynanayı ağzına geleni saydı hemen açmıyoruz falan dedi. isterim ki bizim sonumuz da sizin ki gibi olsun hayırlısıyla. fakat bundan sonra zor mutlu olmak bilmiyorum hayırlısı artık.eşimde hiç bir şekilde iletişime geçmedi benimle. sanırım bizim ki boşanma ile neticelenecek ama senin için çok çok çok sevindim. umarım çok mutlu olursun umarım. kimseye allah baba evini aratmasın evinde yuvansında mutlu kılsın.[/
ne kadar da çokmuşuz..ben ed aynıyım.hatta daha kötüsünü yaşadım.1 aylık evliydim,burnumdan getirdi kaynanam.kocam da ona uydu.ve geldim baba evine.kovulduk ailecek.21 gün aramadı çeyizim ialdım geldim.kocam naaaptı,kalan eşyamı annesine taşıdı.
kaynanamın çıkardıgı huyzuzluklra sabrettik diye adım yamandı oldu.
şimdi 5 ay oldu ayrıyız.en sonunda açtım davamı.
senin annen ne güzel saymış dökmüş içini kaynanana,benimkiler tek laf etmedi,ne kocama ne ailesine.nede ailesi aramadı sormadı.biz iyiyken burnun sokan o çok kıymetli aile dostları şimdi el etek çekti..
allaha havale ediyorum.sende öyle yap.üstüne gitme,görüşme.ve aç davanı,açmadıgın için ciddiye almıyodur.