bak canım şimdi kendini bu nedenlerle sorgulamaktan vazgeç
artık bundan sonrasına bak lütfen kendini toparla
ailene yazık değilmi en azından bundan sonra üzülmesinler
herşeyde bir hayır vardır
kendine bir uğraş bul
hoşlandığın şeyleri yap
bir de bu sadece senin başına gelmiyor
umarım çabucak atlatırsın ablacığım
zaman herşeyin ilacıdır
ilerde kendini bu kadar üzdüğüne çok kızacaksın
herşey gönlünce olsun
Neden hiç aklımdan çıkmıyor?Bana yaşattıklarından sonra neden hala üzülüyorum?Kendimi hiç iyi hissetmiyorum,bir an bir saniye bile aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım.Düşünmekten kafayı yicem,bir tarafıma bişey olacak,ya ben neden bu adam için üzülüyorum.Bu halimi gördükçe zavallı anneciğim ne kadar üzülüyor.Yeter artık diyor,seni aramayan sormayan ,sana bunları yaşatan biri için neden kendini paralıyorsun diyor.Anne hazmedemiyorum dediğimde ise hazmedemeyecek kendine kızacak bir durum yok diyor.Canım annem ; bu yaşayacaklarını görüp seni defalarca uyarmama rağmen ben sana kızmıyorum,senin kendine kızmana hiç ama hiç hakkın yok diyor.Doğruda söylüyor ama elimde değil,neden yaşadım tüm bunları,her geçen gün biraz daha acı çekiyorum,kendime kızıyorum ,neden dinlemedim beni uyaranları ,annemi neden ezipte geçtim.Neden neden neden ...Peki bu kadar pişmanken şimdi neden üzülüyorum ayrılacağım için...Deliricem arkadaşlar hiçbir şeyin içinden çıkamıyorum,daha ne kadar sürecek bu depresif ruh halim.Lütfen bir akıl verin yardım edin bana,ne yapmalıyımda unutmalıyımm.Dayanamıyorum...
Öncelikle sonu ne olursa olsun hayırlı olsun...:Saruboceq:
Düşündüm düşündüm ne diyeceğimi bilemedim..
Belki diyorum aramaması daha iyi senin için..
Unutman,onsuzluğa alışman daha kolay olur..
İşte bu dersin,benim ağlayıp üzüldüğüm adam umrunda bile değil dersin..Kızmalısın hatta şu anda ona
Yani gerçeklerle acı da olsa yüzleşmek aslında insanı daha kolay toparlıyor..
Yine de bu konular çok hassas,inşallah böyle konuştuğum için bana gücenmezsin arkadaşım.. :çok üzgünüm:
Kendi yerime koymama gerek yok,henüz boşanmasam da ben de ayrı yaşıyorum kocamdan,beni en çok yıpratan kocamın ağlamaları,yalvarmaları oluyor. Çünkü,kararımı verdim ayrılıcam,ama onun karşımda ezilmesi daha çok üzdü beni..İnan ki o ağladıkça ben de ağlıyorumsenağlama
Evet cnm çok haklısın,bizimki olmayacak ,yürümeyecek bir evlilik.Dediğin gibi arasa ,ağlasa,yalvarsa dayanamayıp dönebilirim ama yine aynı sıkıntıları yaşar yine çekip giderim.Evet aramaması daha iyi bir bakıma,ben ona üzülmüyorum aslında,yıkılan hayallerime üzülüyorum,daha ne kadar üzülürüm bilemiyorum,hiç geçmeyecek,acım hiç dinmeyecek gibi geliyor,unutmak istiyorum,nefret etmek istiyorum.Ne zaman olucak bunlar,ne kadar daha sürecek bu acı
Evet cnm çok haklısın,bizimki olmayacak ,yürümeyecek bir evlilik.Dediğin gibi arasa ,ağlasa,yalvarsa dayanamayıp dönebilirim ama yine aynı sıkıntıları yaşar yine çekip giderim.Evet aramaması daha iyi bir bakıma,ben ona üzülmüyorum aslında,yıkılan hayallerime üzülüyorum,daha ne kadar üzülürüm bilemiyorum,hiç geçmeyecek,acım hiç dinmeyecek gibi geliyor,unutmak istiyorum,nefret etmek istiyorum.Ne zaman olucak bunlar,ne kadar daha sürecek bu acı
acısı dinmeyen hiç bişey yoktur canım hayat devam ettiği sürece....
onun için şu an yapman gereken sadece kendini topralaman ve sana kucak açmış senin arkanda durmuş ( sana yapma demesine ve senin dinlememene rağmen) bir annen var.. onun için artık ayaklarının üzerinde durduğunu göster onlara ki daha fazla üzülmesin kadın bebeğim....
sen doğru birşey yapmışsın canım... dua et kocan seni görüştürmediği halde ayrılmaya da yanaşmayan sana sorun çıkaran bi adam değilmiş... seni aramaması çok çok daha iyi...
daha kötüsü de olabilirdi canım peşini bırakmamalar zorla alıkoymalar zarar vermeler vs vs...
bu yüzden artık unutmaya çalış sen bu ilişkiyi bitirme kararı aldın. aldın ki annenin yanına gittinn şimdi düşünüyorsun gelirse geri dönmekten korkuyorum ... evet canım geri dönersen annene karşı ayıp etmiş olursun annen yine bişey demez sana bunu bil. ama bir daha ki kavganızda tekrar evi terk etmeye kalktığına o annenin evi sana açık olur mu onu bilemem sana - sen istedin bunu ben sana gitme dedim yine gittin ve yine üzüldün şimdi git kocanla barış .. diyebilir....
kararını verip annene yerleşmişsen tüm çıkış yolarını deneyerek ve çözüm yolu bulamayarak; artık olay bitmiştir.. kendini de annenleri de daha fazla üzmeye hakkın yok canım...
bir an önce toparlanmaya bak başka şeylerle uğraş kursa git ne bilim zamanını değerlendirecek bişeyler bul canım istersen hayatını dolduracak çook şey bulailrsin yeterki iste....
mutlu olman dileğiyle...
Merhaba arkadaşlar.Önceki konularımda eşimle ve ailesyle ilgili sorunlarımdan bahsetmiş ve sizlerden akıl almıştım.Son tartışmamızla son noktayı koydum.Bir pazar günü arkadaşımın evine gitmek istedim ve eşim buna müsade etmedi,sonra kabul etti ama demediğinide bırakmadı.Evli barklı kadın tek başına hiç bir yere gidemez,elalem ne der gibi laflarda bulundu.Eşimle bir türlü konuşamıyoruz ,anneme bile tek başıma gitmeme izin vermiyor.Evlendiğimden beri annemle hiç hasret gideremedim ,her hafta sonu giderdik ama 2 saat oturup kalkardık.Anneciğimle yalnız kalıp bir dertleşemezdim.Bunu ona söylediğimde ise neden annenle yalnız kalmak istiyorsun,o zaman annenle yaşasaydın evlenmeseydin diyordu bana.En son tartışmamızda ipler koptu.Telefonda tartıştık,neden anneme gidemiyorum dedim,annenin evi tek başına gideceğin yer değil,bundan sonra annele beraber yaşa,akşam eşyalarını topla annenin evine bırakıcam seni dedi.Bende tmm dedim ve iş çıkışı annemin evine gittim.Nerdesin diye aradığında annemdeyim dedim,gelmeyecekmisin dedi,gelme dedin ya gelmiyorum dedim,iyi bir daha sakın gelme dedi.Ertesi gün iş çıkışı eşyalarımı almak için eve gittim.Yalnız gitmedim iş yerinden bir ablamızla gittim,çünkü korktum.Eşimin annesi babası da çıktı yukarı,biraz konuştuk .Eşim benim evlilik anlayışım bu kabul ediyorsan et ,yoksa sen bilirsin dedi.Bende ben böyle bir evliliği sürdüremem dedim ve eşyalarımı topladım,beni kendi bıraktı annemin evine ve gitme falan demedi,umrunda değildi,üstelik evin anahtarını da aldı ve o günden sonra aramadı bile.H.sonu annesi aradı ve bana özür dile kocandan dön evine dedi.Bende özür dilenecek birşey yapmadım kendisi bana git annenle yaşa dedi dedim.İyice düşün hemen karar verme çok pişman olacaksınız dedi.Bende kararım kesin olmuyor dedim ve kapattım.4 ayda bu hale geldik biz.Evliliğini kurtarmak için hiç bir çaba sarfetmiyor,meğer beni hiç ama hiç sevmemiş.Sizce ne yapmalıyım beni evden kovan adama dönmelimiyim?4 gecedir annemde kalıyorum,bir kere bile aramadı,anladım ki beni çoktan gözden çıkarmış.Çok zor günler geçiyorum,ne hayallerle evlendim,evimi bile benimsetmediler bana,ailesi hiç huzur vermedi,evimde doğru düzgün vakit bile geçiremedim,bir yabancı gibiydim hep.Bitti işte ne kadar mutsuz olsamda yine de sevmiştim ben o adamı,bunları yaşamak için evlenmemiştim.Ne yapmalıyım,nasıl avutmalıyım kendimi lütfen yardım edin
Canim seni okadar iyi anliyorum ki! Bende buna benzer seyler yasiyorum ama inan ki keske bizim tek derdimiz anneme gitmem olsaydi! Canim bak bence senin kocanda ayni senin gibi düsünüyordur, senin evliliginizi kurtarmak icin hicbir caba göstermedigini düsünüyordur. Bence sirf inat icin bitirmeyin evliliginizi inan ki degmez. Ikinizde birbirinize inatlasiyorsunuz anlasilan ama ikinizden birinizin alltan almasi gerekir.
Tabiki esinin sana öyle dememesi gerekti ama inan cogu erkek her sinirlendiginde bu lafi söyler. Annenin yanina gitmenede karismamasi gerekir ama bunlar oturup iyilikle konustugunuzda halledilebilecek konular. Ikinizde bir üstünlük savasina girmissiniz yazik edersiniz kendinize. Bak severekde evlenmissin.
Oda üzülüyordur emin ol, insanin yuvasinin yikilmasi kolay degil ki. Sensiz sudan cikmis baliga dönecektir, o ev ona dar gelecektir ama gururunu tepmek zor gelecektir. Bunlari hem kendi esimden hemde onun arkadaslarinin basina ayni sey geldiginden cok iyi biliyorum.
Bosver sen esini biryere birsey icmeye cagir, barismak amacli oldugunu belli etme, artik konusalim ve bir sonuca varalim de mesela. Sonra bundan sonra ne yapmak istedigini sor gücüne gidenleri iyilikle anlat ona. Sakin kafayla düsündügünde hatalarini oda görecektir. Sende ondan senin hatalarini söylemesini iste ki ileride ayni hatalari tekrar yapmayin.
Inan canim benim sorunlarim bu boyutlarda olsayda keske de ben bunlari yapabilseydim! Bukadar cabuk pes etme!
Çok güzel yazmışsın cnm teşekkür ederim.Hırs yaptım şimdi ben neler yaşadım nelere dayandım ,bunamı dayanamayacağım,bana değer vermeyen bir adam için ne diye üzülüyorum ki,üzülmem de ne kadar saf ve iyi niyetli olduğumu gösteriyor.Ne olurdu sanki birazcık vurdumduymaz olsaydım,ama geçicek bu günler,inanıyorum çok daha mutlu olucam hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için ,sizler sayesinde rahatlıyorum,desteklerinizi eksik etmeyin:enbuyukkk:
Canım keşke herşey bundan ibaret olsaydı ama diil maalesef,bu bardağı taşıran son damlaydı.Evlendiğimizden beri eşim beni mutlu etmek için hiç çaba sarfetmedi,hep ailesini mutlu etmek için uğraştı ,onlar ne derse o oldu,bir yere gideceğimiz zaman bile önce annesinin kapısını çaldı ,nereye gideceğimizin hesabını verdi.Bu nasıl bir evliliktir.Sadece eşimle sorunum olsa neyse , sadece eşime hesap versem neyse.Ben kiminle evlendim bilemedim ailesiyle evlenmişimde haberim yokmuş
konu açtığında 4 gun olmuş peki ya şimdi kaç gun oldu ahla aramadı mı
bırak aramasın :1closedeyes: bi gün acın hafiflerona karsı sevgin nefrete dönüşür
kendimden biliyorum bugun benim 17. gunum annemin evınde bana sorsalar sevıyomusun şu an için nefret ediyorum derim
seviyorsa bişeyler yapar , yapmıyosa da artık kendi kaybetmiştir
11 gün oldu cnm evi terkedeli ve hiç aramadı.Sevgimin nefrete dönüşmesini o kadar çok isterdimki ve o günü sabırsızlıkla bekliyorum
tabiki canım benim yaaa kadın kısmı güçlüdür kolay kolay pes etmez.... herşeyin üstesinden gelir.. birşeyi yapacam derse way haline o işin... sengözlerimebaksanab
o iş olmuştur bile canım.. atlatacaksın tabi ki .... bir sürü çok çok kötü olaylar oluyor insanların başına neler gelmiyor ki canısı?
insanlarda bazen böyle büyük olaylar yaşadığında bi salaklama evresi olur .. ben ne yaptım? yalnış mı yaptım? doğru mu yaptm? ay yapmasa mıydım? yapmasam ne olacaktı?..... bilmem neeee..... bi süre sonra bu evre geçtikten sonra evet doğru yaptım yada yanlış yaptım diyebiliyorsun... önemli olan bu evreyi çabuk atlatman bir an önce hayata kaldığın yerden mutlu bi şekilde devam etmen.. unutma çiçeğim mutsuzluğunda başını yaslayacağın birileri yanında bunu düşün yaa..hihoyyyt
yanında kimsesi olmayanlar da var bu durumda onları düşün... bak senin ne güzel dünyanın en güzel desteğin annen yanında desteğine sen de destek çık bebeğim...
tekrar öpüyorumŞeniz
evet tatlım ne güzel anlatmışsın.Yorumlarınızı okudukça öyle çok rahatlıyorum ki,kendime olan güvenim geliyor.Allaha şükürler olsun ki anneciğim yanımda ve en büyük destekçim.Aslına bakarsanır sevinmeliyim kurtulduğum için alışık olmadığım bu yobaz hayattan kurtulduğum için sevinmeliyim.İnanıyorum herşey çok güzel olacak,o derdine yansın,bu şekilde hiç kimseyi mutlu edemez ve mutlu olamaz,ömrünün sonuna kadar ailesinin kuklası olarak yaşamaya devam edecek.Yine inanıyorum ki ben birgün yine sevicem ve çok mutlu olucam.Dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?