• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

herşeyde bir hayır vardır bekle canım erkek kısmı hep der ki nereye gidecek yine dönüp dolaşıp bana kul olacak falan diye düşünür. bence o da kuduruyodurda gurur yapıp aramıyordur. ama sana değer vermeyen biriyle bir ömür çekilirmi. anladığım kadarıyla çalışan birisin. aramazsa aramasın. onun burnu sürtsün biraz hiç alttan alma. vardır bir hayır ki şahit falan bulamamışsın. belki bir seneye kadar aklı başına gelecek ve sana dönecek. hakkında hayırlısı olsun inşallah. her şerde bir hayır vardır sevgiler

bence sevinmen lasım canım o admadan kurtulduğun için hiç ama hiç üzülme... keşke benimde kocam dese git ananla yaşa die sen şanslısın bence... bu yüzden hiç üzülme gününü gün et bekarlığın ve özgürlüğün tadını çıkar

herşeyde bir hayır vardır bekle canım erkek kısmı hep der ki nereye gidecek yine dönüp dolaşıp bana kul olacak falan diye düşünür. bence o da kuduruyodurda gurur yapıp aramıyordur. ama sana değer vermeyen biriyle bir ömür çekilirmi. anladığım kadarıyla çalışan birisin. aramazsa aramasın. onun burnu sürtsün biraz hiç alttan alma. vardır bir hayır ki şahit falan bulamamışsın. belki bir seneye kadar aklı başına gelecek ve sana dönecek. hakkında hayırlısı olsun inşallah. her şerde bir hayır vardır sevgiler

Canım teşekkür ederim yorumun için , dediğin gibi herşeyde bir hayır vardır cnm.Mutlu olabilmem için bir mucize gerekiyor hayatım , bu mucizede eşim bambaşka bir insan olması , değişmesidir ama hiç sanmıyorum değişsin, allah akıl fikir versin ne diyeyim .Bekliyorum ,bekliyorum,bekliyorum,ya aklı başına gelir ya da biter bu evlilik.Hakkımda hayırlısı dualarınızı eksik etmeyin

bence sevinmen lasım canım o admadan kurtulduğun için hiç ama hiç üzülme... keşke benimde kocam dese git ananla yaşa die sen şanslısın bence... bu yüzden hiç üzülme gününü gün et bekarlığın ve özgürlüğün tadını çıkar

Evet canım bir bakıma seviniyorum , başıma bela olmadı ,neler duyuyorum etraftan birde bela olanları varmış bu tiplerin,bizimkisi umursamadı kendi elleriyle bıraktı annemin evine , sen bilirsin dedi çıktı işin içinden.Bakalım sonumuz ne olacak :Saruboceq:

canım belli bir yaşa gelmiş bir insandan heleki bir erkekten asla değişmesini bekleme. sokma akılla yürüyen ailesinin etkisinden kurtulamayan bi erkekle mutlu olamazsın. yani kurtulduğuna şükret bu adamdan bir de çocuk yapmadığına şükret hemen boşanıp kendine yeni bir hayat kur. geç kalmış sayılmazsın emin ol.

canım belli bir yaşa gelmiş bir insandan heleki bir erkekten asla değişmesini bekleme. sokma akılla yürüyen ailesinin etkisinden kurtulamayan bi erkekle mutlu olamazsın. yani kurtulduğuna şükret bu adamdan bir de çocuk yapmadığına şükret hemen boşanıp kendine yeni bir hayat kur. geç kalmış sayılmazsın emin ol.

evet cnm bende değişeceğini hiç sanmıyorum.Şu an gel gitler yaşıyorum , bazen ohh be kurtuldum diyorum , bazen de neden böyle oldu çözülmeyecek bir sorun diildi diyorum.Karmakarışık duygular içerisindeyim bakalım sonumuz ne olacak bekliyorum

Herkese merhaba bugün 2 hafta oldu evden ayrılalı ve eşim bugün aradı.Normal bir şekide konuştuk neye karar verdin dedi 2 haftadır ne arıyorsun ne geliyorsun dedi.Bende sen git annenle yaşa dediğin için gittim dedim.Telefonda konuşulacak şeyler değil h.sonu yüzyüze bir yerde oturup sakin sakin konuşalım dedim . Tamam dedi.C.tesi günü buluşup konuşucaz.Bütün sıkıntılarımı bir bir anlatıcam ona ve bir karar vericem.Sizce evliliğime bir şans daha vermeliyim.Yeniden mutlu olabilirmiyim çok kararsızım .Hakkımda hayırlısı neyse o olsun .Dua edin bana lütfen.

Eşinin tavırlarına göre bir şans daha verip vermemen gerektiğine karar verirsin canım..

hakkında hayırlısı olsun..

Herkese merhaba bugün 2 hafta oldu evden ayrılalı ve eşim bugün aradı.Normal bir şekide konuştuk neye karar verdin dedi 2 haftadır ne arıyorsun ne geliyorsun dedi.Bende sen git annenle yaşa dediğin için gittim dedim.Telefonda konuşulacak şeyler değil h.sonu yüzyüze bir yerde oturup sakin sakin konuşalım dedim . Tamam dedi.C.tesi günü buluşup konuşucaz.Bütün sıkıntılarımı bir bir anlatıcam ona ve bir karar vericem.Sizce evliliğime bir şans daha vermeliyim.Yeniden mutlu olabilirmiyim çok kararsızım .Hakkımda hayırlısı neyse o olsun .Dua edin bana lütfen.

Yine diyorum; sonuç ne olursa olsun hayırlı olan olsun inşallah...:Saruboceq:
Çok zor bir dönem,inan ki anlıyorum..
Sana tavsiye değil de fikir vermek isterim müsadenle..:delphin:
2 haftadır birbirinizi görmüyorsunuz ya,o özlemle yelkenleri hemen suya indirme derim.İsteklerini tek tek söyle,seni anlaması için yardımcı ol ona.Gerçekten evliliğini kurtarmak istiyorsan yani..yerimseniben
Başka bir ihtimalle de sakın öfkeye kapılıp yanlış cümleler kurma,o ve ailesi hakkında. Sakin ol,haklıyken haksız duruma düşme. İçindeki tüm acıları anlat ama güzellikle.. Mesela ailesini kötüleme,olanı söyle sadece.:1no2:
Tabii barışmak istemiyorsan sen bilirsin.. Ben sadece aklıma gelenleri söylemek istedim..
İnşallah çok mutlu olursun arkadaşım..:teselli:

Yine diyorum; sonuç ne olursa olsun hayırlı olan olsun inşallah...:Saruboceq:
Çok zor bir dönem,inan ki anlıyorum..
Sana tavsiye değil de fikir vermek isterim müsadenle..:delphin:
2 haftadır birbirinizi görmüyorsunuz ya,o özlemle yelkenleri hemen suya indirme derim.İsteklerini tek tek söyle,seni anlaması için yardımcı ol ona.Gerçekten evliliğini kurtarmak istiyorsan yani..yerimseniben
Başka bir ihtimalle de sakın öfkeye kapılıp yanlış cümleler kurma,o ve ailesi hakkında. Sakin ol,haklıyken haksız duruma düşme. İçindeki tüm acıları anlat ama güzellikle.. Mesela ailesini kötüleme,olanı söyle sadece.:1no2:
Tabii barışmak istemiyorsan sen bilirsin.. Ben sadece aklıma gelenleri söylemek istedim..
İnşallah çok mutlu olursun arkadaşım..:teselli:

Canım benim umarım allah bana sabır verirde sakin konuşurum,çünkü o kadar doluyum ki,bağırıp çağırmak geliyor içimden ,inşallah herşey yoluna girer hayırlısı

Canım benim umarım allah bana sabır verirde sakin konuşurum,çünkü o kadar doluyum ki,bağırıp çağırmak geliyor içimden ,inşallah herşey yoluna girer hayırlısı

Hımmm sen çok sinirlisin anladığım kadarı ile..
Ama sakin olmaya çalış arkadaşım..:teselli:
Kendimi düşündüm de ben hep ağlama modundayımdım o ilk dönemlerde..senağlama
Demek ki şu boşanma konuları her insanda farklı etkiler yapıyor..
Allahım hayat cidden ne zor..
2+2=4 değil işte..:delphin:

sana tavsıyem
çok sakince konus
bağırıp çağırmak (ne kadar ihtiyacımız olsa da) hiç bişeyi çözmez
2 hafta yalnız kaldım o asama ıcerısınde mutlaka dusunmussundur kararın ile ilgili
yuva yapmak kolay olmadı ki boşanmak kolay olmasın
hayırlısı olsun inşallah
biz dün sakince konustuk sonuca varamadık 2. görüşmeye erteledik mirmirmirmir

canim esinin aramasi iyi olmus, kesinlikle sakin sakin konus. hakliyim bagiririm, hakliyim uste cikarim modunda olma. hakliyim sakinim, kararliyim modunda git gorusmeye.

Esin seni denemis, bakmis cidden katrarlisin bu sefer, dayanamadi aradi, bak kararli oldgunu gosterirsen diger istediklerin de bir bir eline gelecek? iyiki aramadin.

ne bileyim 2 hafta ayri kalip da gene ayni seylerle doneceksen bilmiyorum eline bir sey gecmez. hani bu kadar uzuldun degsin bari.

gorusmeye gayet bakimli git, neseli ol, kararli gorun, ve kararli da ol cidden. konusacaklarini aklindan gecir. annene vs o oolmadan gidebilmelisin. herkesin hakki olan ama esinin sana kisitladigi seyleri bir bir konus. umarim cmt bize yazarsin ve iyi gider. emin ol esinle bir sekilde barisacaksin ama onemli olan istediklerini alabilmen.

sana tavsıyem
çok sakince konus
bağırıp çağırmak (ne kadar ihtiyacımız olsa da) hiç bişeyi çözmez
2 hafta yalnız kaldım o asama ıcerısınde mutlaka dusunmussundur kararın ile ilgili
yuva yapmak kolay olmadı ki boşanmak kolay olmasın
hayırlısı olsun inşallah
biz dün sakince konustuk sonuca varamadık 2. görüşmeye erteledik mirmirmirmir

Sakin olmaya çalışıcam cnm bana şans dileyin nasıl mutlu olacaksam o olsun

canim esinin aramasi iyi olmus, kesinlikle sakin sakin konus. hakliyim bagiririm, hakliyim uste cikarim modunda olma. hakliyim sakinim, kararliyim modunda git gorusmeye.

Esin seni denemis, bakmis cidden katrarlisin bu sefer, dayanamadi aradi, bak kararli oldgunu gosterirsen diger istediklerin de bir bir eline gelecek? iyiki aramadin.

ne bileyim 2 hafta ayri kalip da gene ayni seylerle doneceksen bilmiyorum eline bir sey gecmez. hani bu kadar uzuldun degsin bari.

gorusmeye gayet bakimli git, neseli ol, kararli gorun, ve kararli da ol cidden. konusacaklarini aklindan gecir. annene vs o oolmadan gidebilmelisin. herkesin hakki olan ama esinin sana kisitladigi seyleri bir bir konus. umarim cmt bize yazarsin ve iyi gider. emin ol esinle bir sekilde barisacaksin ama onemli olan istediklerini alabilmen.

Evet hayatım dediğin gibi herşeyi konuşucam , bütün isteklerimi belirticem.O da aradı ama öyle ikna edici bir konuşma yapmadı ,ne olacak böyle dedi sadece .Neyse bakalım neler olacak bende çok merak ediyorum.C.tesi giremeyebilirim nete eğer girersem mutlaka yazarım olanları .Dua edin bana

Evet hayatım dediğin gibi herşeyi konuşucam , bütün isteklerimi belirticem.O da aradı ama öyle ikna edici bir konuşma yapmadı ,ne olacak böyle dedi sadece .Neyse bakalım neler olacak bende çok merak ediyorum.C.tesi giremeyebilirim nete eğer girersem mutlaka yazarım olanları .Dua edin bana

Canım hakkında hayırlısı olsun.Umarım gözyaşların diner ömür boyu mutlu olursun.a.s.

Herkese merhaba...Canım çok sıkkın çünkü evlilikte olan sorunlarımdan dolayı annem çok yıprandı.Dün akşam anneme eşimle anlaşabilirsek bir şans daha vermek istediğimi söyledim.Annemde yine aynı sorunları yaşayıp daha kötü bir şekilde döneceğimden korktuğu için tepki gösterdi.Ağladı , üzüldü.Onun ağlamasına ,üzülmesine dayanamıyorum.Yine benim saçma sapan sorunlarım yüzünden olan anneme oldu.Ne kadar zararlı bir insanım ben yaa.Üzüntüden hasta oldu kadıncağız,bazen kendimden nefret ediyorum.Şöyle bir karar aldım .Eşime ayrı,farklı bir semtte oturmayı teklif edicem.Kabul ederse o şekilde bitirmicem evliliğimi.Kabul etmezsede zaten ailesiyle iç içe olduğum müddetçe yine aynı sorunları yaşayacağımdan eminim.Yani kabul etmezse yollarımız ayrılacak.Sizce de en mantıklı çözüm yolu bu değil mi?Zaten beni seviyorsa bir çaba gösterir diye düşünüyorum.Yoruldum artık anneciğimide üzmeye yıpratmaya hakkım yok.O eve dönersem bir daha ki gelişim çok kötü olacak çünkü...

bak canım benden sana abla tavsiyesi ben 15 yıllık evliyim biz eşimle küçük yaşta birbirimizi severek evlendik eşim çok kıskançtı ben de tek başıma hiç bir yere gidemezdim giyimime kuşamıma herşeyime karışırdı ama biz birbirimizi çok seviyorduk ve ne olursa olsun kopamadık yeni evliyken bu tip sorunlar hep olur kimsenin evliliği dört dörtlük değil siz daha birbirinizi tam olarak tanıyamamışsınız bile bence evliliğine bir şans daha ver ama sakın çocuk yapma her şey rayına oturana kadar . bak bende yeni evliyken çok sorun yaşadım ama şimdi mutluyum .inşallah herşey düzelir .Allah yardımcın olsun canım benim

Umarım bizim evliliğimizde düzelir cnm,bizim asıl sorunumuz ailesinin çok fazla karışması ve eşiminde onları dinlemesi ,evimizi değiştirirsek herşeyin düzeleceğine inanıyorum,aksi takdirde tekrar başa döneriz.

kendini de bu kadar suçlama bence bunların olmasını sen istemedinki annene kıyamamanı anlıyorum ama kendinede haksızlık etme herşey düzelir inşallah evlilik kolay değil

Back