kolay kolay bunu kimseye söyleyemem ama daha 4. ayında seni böyle bezdiren bir adam ve ailesiyle ömür geçmez bence...insan annesinin evine giderken izinmi alır yaaa, ne biçim bi anlayış nasıl bi yobazlık bu....senin evinin içine eşinin ailesi karışıyosa heleki bide kaynanan olacak oğlunu bu hale getirmiş kadın kocandan özür dilede dön evine diyosa, geçmişler olsun. ailen hiç konuştumu eşinle onlara karşı tavırları nasıl?
valla ben bile korktum eşinden eve dönsen bile kimbilir neler yapar sana....
cnm ya okurken sinirlerim bozuldu ya ne bu böle........allah sabır versin sana ....herkesin yaşantısı farklı şunu yap böle yap asla diyemem sana... bir ömür boyu kahır çekmekte var sonunda tabi..bu inat meselesi diilki öle düşünme sakın sen onun karısı dostu arkadaşı herşeyisin ya..nasıl evlilik anlayışı var allah aşkına..ya zaten başkalarının lafına bakan birin sözünede itibar edilmesya...cnm sen iice düşün annende arkadanda çocukta yok hayat senin hayatın..yukarda ben şunu yap bunu yap nekadar desemde tutamadım kendimi fikrimi söledim yine...allahım gönlüne göre versin..yazık ya kendi oğlunu düşünüyo kendi kızı yokmu ..ya herşeyden önce insan olmak gerek ..olmıyınca olmuyo ne yaparsın...cnm allaha emanet ol....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?