• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitti! boanyoruz..

Bence daha erken..Onsuz yapabilirim havasına girmiştir belki de daha olayın ciddiliğini farkedememiştir.Benim ayrıldığım eşim tam 3 ay sonra aramıştı :)

bence eşin ailesinin kollarında teselli buluyo canım.. Bu bile onun evliliğe hazır olmayan bir erkek olduğunu gösterir.
Hiç sanmıyorum ki senin barışma şartın olan ayrı eve çıkmmayı kabul etsin.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım..

kolay kolay bunu kimseye söyleyemem ama daha 4. ayında seni böyle bezdiren bir adam ve ailesiyle ömür geçmez bence...insan annesinin evine giderken izinmi alır yaaa, ne biçim bi anlayış nasıl bi yobazlık bu....senin evinin içine eşinin ailesi karışıyosa heleki bide kaynanan olacak oğlunu bu hale getirmiş kadın kocandan özür dilede dön evine diyosa, geçmişler olsun. ailen hiç konuştumu eşinle onlara karşı tavırları nasıl?
valla ben bile korktum eşinden eve dönsen bile kimbilir neler yapar sana....

kolay kolay bunu kimseye söyleyemem ama daha 4. ayında seni böyle bezdiren bir adam ve ailesiyle ömür geçmez bence...insan annesinin evine giderken izinmi alır yaaa, ne biçim bi anlayış nasıl bi yobazlık bu....senin evinin içine eşinin ailesi karışıyosa heleki bide kaynanan olacak oğlunu bu hale getirmiş kadın kocandan özür dilede dön evine diyosa, geçmişler olsun. ailen hiç konuştumu eşinle onlara karşı tavırları nasıl?
valla ben bile korktum eşinden eve dönsen bile kimbilir neler yapar sana....

evet hayatım yobazlık bu başka birşey değil.Ailemde biri arayıp durum nedir diye sorduğunda biz bişey yapmadık kendi gitti demiş.özür dilemem demiş,yaptıklarınıda inkar ediyor.ben daha ne diyiim ki bu adama

Daha önceki konunda annene tek başına gitmene izin vermediğini yazmamıştın canım..."Annenle evlenseydin !" demiş bir deCADIARZU
Yine de hayırlısı olsun hakkınızda...Henüz daha kesin bir şey yok... Ama annenlere gitmen iyi olmuş, ne kadar kararlı olduğunu görmesi açısından...Bunu yapmasaydın ;kovulduğun halde gitmemiş ve gurursuz biri olacaktın kocanın gözünde...Hepten katı kurallar ve daha kötü olaylar yaşayacaktın...O yüzden iyiki gitmişsin...
Eğer sevgi varsa zaten sana dönecek ve pişmanlığını dile getirecektir....Dönmezse de kendi bilir, sen önüne bak canıma.s.

zor bir durum alalh sabır versin o aramazsa çaba sarfetmezse sende bişiy yapma ama yok ben seviyorum onsuz yapamam diyorsan dön evine evlilik kolay değil yeni evlisiniz daha belki evliliğin sorumluluğunu kavrayamadı hiç tanımadığı insanla yaşayor sanırım bu duruma alışamadı

arkadaşım şu an vericeğin kararla hayatın yönlenir...

geri dönersen canı sıkıldığında seni evden kovar durur..

iyice süründür yalvart korkut..

bi daha böyle bişeye cesaret edemesin..

kolay lokma sanmasın seni...

sakın yalvartmadan dönme..

dönüceksende şartlarını kesin konuş..

cnm ya okurken sinirlerim bozuldu ya ne bu böle........allah sabır versin sana ....herkesin yaşantısı farklı şunu yap böle yap asla diyemem sana... bir ömür boyu kahır çekmekte var sonunda tabi..bu inat meselesi diilki öle düşünme sakın sen onun karısı dostu arkadaşı herşeyisin ya..nasıl evlilik anlayışı var allah aşkına..ya zaten başkalarının lafına bakan birin sözünede itibar edilmesya...cnm sen iice düşün annende arkadanda çocukta yok hayat senin hayatın..yukarda ben şunu yap bunu yap nekadar desemde tutamadım kendimi fikrimi söledim yine...allahım gönlüne göre versin..yazık ya kendi oğlunu düşünüyo kendi kızı yokmu ..ya herşeyden önce insan olmak gerek ..olmıyınca olmuyo ne yaparsın...cnm allaha emanet ol....

cnm ya okurken sinirlerim bozuldu ya ne bu böle........allah sabır versin sana ....herkesin yaşantısı farklı şunu yap böle yap asla diyemem sana... bir ömür boyu kahır çekmekte var sonunda tabi..bu inat meselesi diilki öle düşünme sakın sen onun karısı dostu arkadaşı herşeyisin ya..nasıl evlilik anlayışı var allah aşkına..ya zaten başkalarının lafına bakan birin sözünede itibar edilmesya...cnm sen iice düşün annende arkadanda çocukta yok hayat senin hayatın..yukarda ben şunu yap bunu yap nekadar desemde tutamadım kendimi fikrimi söledim yine...allahım gönlüne göre versin..yazık ya kendi oğlunu düşünüyo kendi kızı yokmu ..ya herşeyden önce insan olmak gerek ..olmıyınca olmuyo ne yaparsın...cnm allaha emanet ol....

Teşekkür ederim canım yorumun için.Gerçekten zor günler geçiriyorum ama inanıyorum ki geçicek biticek bu günler.O kadar çok düşündüm ki olmayacağına yürümeyeceğine karar verdim.Yalvarsa da yakarsa da yürümez bu evlilik,değişeceğini hiç sanmıyorum ,kendi hayatıma bakıcam bundan sonra ,çünkü yaşadığım hayat değildi,hakkımda hayırlısı ,ALLAH büyüktür

Tam 1 hafta oldu ne arıyor ne soruyor.Şu saatten sonra arasada bişey değişeceğini sanmıyorum.Artık sevgisinede inanmıyorum.Alıştım sayılır yokluğuna ,silkelendim,kendime geldim.Beklemek yoruyor yalnızca,bir an önce bir sonuç istiyorum.İyi veya kötü bitsin bu iş istiyorum.Kendim için birşeyler yapmak istiyorum,yeni bir hayat kurmak istiyorum. Yaşadığım ne varsa unutmak istiyorum.Ve lanet olsun seni tanıdığım güne...

sanırım oda kendince bir karar verme sürecinde...o yüzden aramıyor.umarım karar verirken ailesinin etkisinde kalmaz.kalırsada zaten hayırlısı diyeceksin.bizim şer bildiğimizde hayır ... hayır bildiğimizde şer vardır...a.s.

canım bence boşanman çok yerinde çok çok çok doğru bir karar olur tatlım benim konuları oku anlarsın
erkekler bir damla göz yaşına bile değmiyor inan beni oku sözleri dinle
şimdileri üzülürsün zaman geçince iyiki dicen bende iyikide diyorummmm

Canim ya acikcasi uzuldum boyle sebepsiz bir sekilde bitmesine. ama silkelenmen iyi olmus. kararli olursan, bosanmasaniz da ki insallah bosanmazsiniz, kararli tavrin karsisinda yumusamak zorunda kalacaktir. sag sol ile haber gondertmeyi, almayi birak. ne hali varsa gorsun.

kızım sen kafayımı yedin sen evlilikmi yapdın yoksa evcilikmi oynuyorsun.sana akıl veren ekmek vermez eger sen evliligini sürekli pamuk ipligine baglamışsın sen delisin bacım okadar eşin seni tanıyana kadar gitme annene ;ANNEN zaten sana saygı gösterir benim ve her kadının başından geçmişdir buna benzer olaylar hemen boşanılırmı kız sen aklını başına al hadi kocan bir eşşeklik yapmış sen akıllı ol kadın dedigin kocasını elinde oynatır bu demek deildirki her dedigini yapan koca olsun her dedigini yapan koca istiyorsan evlenmicekdin bacım koca bu koca kuçu,kuçu deil ,aklını başına al seni aradımı tmm gel beni al de aklı başında bir kadın olarak evine dön ., insanlar dört dörtlük deildir . çalışıyoruz kıçımız çıkıyor da adamlar gene heryere bırakmıyor babamlara bile ,kardeşlerime ,sen ne sanıyorsun ;KIZ DEMEKKİ EŞİN SENİ GERÇEKDEN SEVİYORMUŞ DELİ SENİ ANNENDEN VE HERŞEYDEN KISKANIYOR DELİ KIZ eger seni heryere bırakırsa ozaman üzül çünkü sana bence deger vermiyor demekdir aman ben bunun istedigi heryere yollimde benden birşey istemesin diyordur bak benden sana abla nasihatı eşin aradımı geldiye tatlı dille sengelip beni alabilirmisin de ve senibeklicem aşkım gelde yanlış anlama bende 21 yıllık evliyim ve 38 yaşındayım çocugumda yok sen benim cinsimdensin İNŞ BARIŞIRSINIZ VE MUTLU VE BEBEKLERİNİZ OLUR BUNDA BENİMDE KAYTKIM OLURSA NE MUTLU BANA AKILLI OL HERŞEYİ GÖRME DUYMA EŞİNE BAGLAN DELİ KIZ

sakın unutma bu sözümü ve beni dinle boşanmak sonuç vermez doktorlar kanserli bölgesi hemen kesip atmıyor tedavi ediyor buda tedavisi mümkün bir olay bence tedavi et sakın hemen kesme hz.eyup peygamber neyapmış bir düşün sabretmişİSYANMI ETMİŞ KENDİNİMİ ÖLDÜRMÜŞ SABIR BACIM SABIR SONU SELAMET İNŞ:teytey:a.s.

ben de evliliğimizin birinci yılında annemin evine gitmiştim, o günlere geri döndüm bir an..tabi bizim kavga nedenlerimiz başkaydı ama dayanamamıştık, beni almaya gelmişti...

hAYATINA bak canım.ugrasmaya degmez.daha cocuk demekkı.ve senın hayatın onu buyutemıycek kadar kısa unutma ve sen degelrısın bırak o surunsun.gercekten hayat cok kısa.ve cabuk gecıyo.vaktını harcamaya degmez ınan.tecrubeyle sabıttır.soruların warsa ozelden ulasabılırsın ıstersen.

şimdiye kadarki bi çok yorumu okudum görüyorum çok kişi bekle o seni arasın diyo sende çaresiz birazda gururundan bekliyorsun. ama bence böyle beklemek anlamsız o seni aramıyorsa sen onu ara dışarda bi yerde görüşün adam akıllı sorunlarınızı anlat tartışınnasıl çözüm bulabilirsiniz bu evliliği yürütmek için ne yapabilirsiniz birlikte karar verin.. bende bazı arkadaşlara katılıyorum evlenmek kolay ama evliliği bitirmek çok basit.. biliyorsun böyle durumlarda erkeğe boşandı diye kimse kulp takmıyo ama kadınlar hakkında bu söz konusu değil. kırk yerden kendin hakkında laf gelecektşr kulağına eger ben bunlara kulağımı tıkarım yoluma devam ederim bana dokunmaz dersen boşan ama daha narin kırılgan bi yapın varsa söylenenlere kayıtsız kalamam çok üzülürüm dersen evliliğini yürütmek için elinden geleni yap derim..Allah yardımcın olsun arkadaşım

Allah yardımcınız olsun evet eşlerin aileleri çok önemli ama aileler gelindennefret bile etse erkekler eşlerinin kalesi gibi olmamalı.bu yüzden en önemlisi eş.Biraz ayrı kalmak çözüm olabilir eşiniz eksikliğinizi hissedip yanlışını görebilir şayet o değişirse güzel olur gerisi laf-ı güzaf...

:a.s.çok üzgünüm:ve çok üzüldüm.eşin seni sevmese zaten evlenmezdi.ama işin içinde kaynana kayınpeder yada görümce girerse işler bozuluyor.bende 1 yıllık evliyim çok zor günler ve geceler geçiriyo insan ama herşeyin başı sabır ve şükür ben onu öğrendim.eşin ailesi ve senin aranda kalıyo olabilir.onlar gaz veriyodur zaten hep öyle olur.ammaaaaaaa iş her zaman eşinde biter.annesi babası ile senin aranı iyi tutacak eşindir.bizde öyle.:teselli:sözlerimi yanlış anlama canım.teselli olmayı isterdim.eşin pişman olacaktır ama son pişmanlık fayda edermi bilmem.kibsüprizzzzz1 sürpriz yada şans gülerde barışırsın.ama bu sefer onun ailesinden uzak yerde kalın.hayata skı sarıl dünyaya tek geldik tek gitçez unutma eşimizle değil

Back