• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitcoin batığı

konuştuk evi satın paramı verin dedi ben zaten hemen kabul ettim başka şansım yok adam haklı parasını istiyor, bir ümit belki bekler diye düşünmüştüm sadece evi emlakçıya verdik bile
hadi büyük parayla girmiş işe borçla ne akla hizmet girmiş?borcun biri kredi ki faizler yüksek biri de dolarmış ki dolar da hızla yükseliyor.işiniz zor allah yardımcınız olsun

konuştuk evi satın paramı verin dedi ben zaten hemen kabul ettim başka şansım yok adam haklı parasını istiyor, bir ümit belki bekler diye düşünmüştüm sadece evi emlakçıya verdik bile
Ben cidden çok üzüldüm ya kendimi sizin yerinize koyuyorum şuan Allah yardımcınız olsun en içten şekilde dua ediyorum size umarım en kısa zamanda toparlanırsınız :(

Öncelikle evi satmayın. Sakın ha. Olan olmuş biten bitmiş nasıl olsa ödenecek ama ev bir giderse yerine gelmesi mucize gibi.

Daha önemli bir konu: eşiniz size yalan söylüyor olabilir mi? 3 yıldır bitcoinimiz var al sat fırsatlarını ve piyasayı günlük takip ediyoruz. Bitcoin tarihinden bu yana max 60 bin oldu. Hadi diyelim eşiniz meraklı ve sonradan olaya dahil olan çoğu kişi gibi 60 bin den aldı. E sonra da en çok 30a düştü zaten. 30 binden satsa 600 bin tl batırmak için 1 milyon 200 bin tl yatırmış olmalı aşağı yukarı. Elinde yatırabileceği bu kadar para var mıydı? Bu kadar birikiminiz var mıydı?

Bence bankayla bir konusun evi ipotek edersek faiz indirimi oluyor mu diye en azından bilgi alın belki oluyodur kayniniza borc ne kadar tam olarak özel olmazsa
döviz bozulduğunda 270 bin miş şuan 325 e yükselmiş devamlı artıyor
sorucam bankaya inşallah

Ben olsam şu an bu durumdan en rahat ve tez nasıl çıkabileceksem onu yapardım. Ev gittiğinde rahatlama azalma olacaksa borçlarda gitsin. Mutlaka ki çok zor yılların emeği ama genç olduğunuzu tahmin ediyorum, el ele verip yine yaparsınız. İnşallah size uygun bir iş bulup çalışmaya başlarsınız.

Ben cidden çok üzüldüm ya kendimi sizin yerinize koyuyorum şuan Allah yardımcınız olsun en içten şekilde dua ediyorum size umarım en kısa zamanda toparlanırsınız :KK43:
Allah razı olsun dualarınız için Rabbim kimseyi düşürmesin bende hep böyle dua ediyorum

Evimi satmazdim 600 bin tl nin hepsi borç olmakla beraber bitkoinde borsada sifirlayan bir adama hayatta guvenmem 600 bin tl gayet iyi para nefs işte bir aclik olunca malesef 6 trilyonda olsa daha fazlasini ister. Borclarini odesin kendisi yarin birgun daha Zora dusmicen ne malum bari bir evin olur . Şimdi karisi destek olmak zorunda diyenler hiç alintilamasin o karisini dusunseydi sorardi onca parayi yatirirken en azindan karisininda bilgisi olmaliydi.

Hayatta 1 tl yatirmam bitcoine borsaya hep tuzak kumar bildigin 2 3 kazaniyorsun sonra hüüup cekiyor paralari.

Borsadan coinden kazanmak haramsa altında haram o zaman ayni sey alip tutuyosun ve yukseliyor satiyorsun ben bu haram diyenleri gram anlamiyorum sonucta kâra da zarara da ortaksın haram olan faizdir dinde kâr zarar olayi varsa haram degildir
Borsa için diyanet haram değil diyor.

Ben olsam şu an bu durumdan en rahat ve tez nasıl çıkabileceksem onu yapardım. Ev gittiğinde rahatlama azalma olacaksa borçlarda gitsin. Mutlaka ki çok zor yılların emeği ama genç olduğunuzu tahmin ediyorum, el ele verip yine yaparsınız. İnşallah size uygun bir iş bulup çalışmaya başlarsınız.
Evet çok emek verdik herkes gibi bizde görünen o ki doğru karar vermişim evi satılığa çıkartmakla tek bu rahatlatacak bizi sonrası Allah büyük inşallah

döviz bozulduğunda 270 bin miş şuan 325 e yükselmiş devamlı artıyor
sorucam bankaya inşallah
Bence 325 bin kredi cekin ipotekle sakın evi satmayin borcun kredi olan kismini esiniz oduyor zaten 325 bin ev icin cekiyor insanlar oduyorlar sizde ödersiniz evi satarsaniz yerine koymaniz zor normalde 10 sene vadeli olunca iki katı faiz oluyor 5 senede daha az birde devlet bankalarinda faiz daha az onlara bakın bir

Evet çok emek verdik herkes gibi bizde görünen o ki doğru karar vermişim evi satılığa çıkartmakla tek bu rahatlatacak bizi sonrası Allah büyük inşallah
Kayınbiraderiniz kabul ederse ona olan borcunuzu taksite bağlayın, onu elden faizsiz ödeyeceksiniz sanırım. bir yandan diğerlerini de ödeyin bankaya kredi borcu falan da vardır herhalde. Ona faiz işliyordur sonuçta.

Bence 325 bin kredi cekin ipotekle sakın evi satmayin borcun kredi olan kismini esiniz oduyor zaten 325 bin ev icin cekiyor insanlar oduyorlar sizde ödersiniz evi satarsaniz yerine koymaniz zor normalde 10 sene vadeli olunca iki katı faiz oluyor 5 senede daha az birde devlet bankalarinda faiz daha az onlara bakın bir
zaten bankadan kredi çekmiş ödeyecek.2. krediyi nasıl ödesin ev satılmadan?

Sizi daha iyi yaşatmak için lafını geçsin ilk önce eşiniz.
Öfkelenmektende çok haklısınız. İşler ters gider batarsın ayrı ama maaşlı bir insan, borsa ve bitcoinde haddini bilerek ne yapacaksa, borçla girilir mi bu işlere?

Yerinizde olsam evi satardım. Banka borçları ödense bile abisi de istiyormuş borcunu. Bu şekilde sürekli bu olay gündeminizde olacak.
Bundan sonrası için eşinize nasıl güveneceksiniz orası da ayrı.
bende bilmiyorum nasıl güvenicem bu kırgınlık geçer mi artık eskisi gibi olamayız gibi geliyor ama 12 yıllık bir geçmişimiz bir kızımız birbirimize verdiğimiz emeğimiz var yok da sayamıyorum

Konu sahibi işe girecegini soyluyor
işe girince çocuk küçükse kreş lazım büyükse devlet okulu erken çıkarıyor özel okul lazım etüdlü falan.o kadar kolay değil işe girip ödemek.hele bu aralar nice kapı gibi dereceli diplomalılar işsizken

bende bilmiyorum nasıl güvenicem bu kırgınlık geçer mi artık eskisi gibi olamayız gibi geliyor ama 12 yıllık bir geçmişimiz bir kızımız birbirimize verdiğimiz emeğimiz var yok da sayamıyorum
Ben bu konuya çok daha keskin bakıyorum açıkçası siz boşanmayı düşünmediğiniz için onu es geçtim.
İnsan eşine güvenmeyecekte kime güvenecek?
Birde sizi manipüle etmeye çalışmış, daha iyi yaşatmaya çalışmak için diye külahıma anlatsın onu.

Bu işleri hiç bilmiyorum ama dedikleri doğru mu, yaptığı işlemler, kaybettiği paraların gözüktüğü bir sistem yok mudur? Ben böyle bir eşin şurda şu kadar burda bu kadar kaybettim dediğine de inanamazdım çünkü.
Allah yardımcınız olsun.

Ben bu konuya çok daha keskin bakıyorum açıkçası siz boşanmayı düşünmediğiniz için onu es geçtim.
İnsan eşine güvenmeyecekte kime güvenecek?
Birde sizi manipüle etmeye çalışmış, daha iyi yaşatmaya çalışmak için diye külahıma anlatsın onu.

Bu işleri hiç bilmiyorum ama dedikleri doğru mu, yaptığı işlemler, kaybettiği paraların gözüktüğü bir sistem yok mudur? Ben böyle bir eşin şurda şu kadar burda bu kadar kaybettim dediğine de inanamazdım çünkü.
Allah yardımcınız olsun.
kayıtlı tüm işlemler tabiki

Geçmiş olsun öncelikle çok zor bir durum babam da zamanında kefil olmuştu çok eski bir zaman tabi kefil olduğu kişi borcu ödemedi babama kaldı araba,arsa bahçe vs sattı ödedi zorluk çektik evet biz daha çok küçüktük ama zamanla hepsi yine alındı.

Sizin yerinizde olsam evi satar borcumu öderdim ki kayniniza olan borç döviz cinsindenmis beklediniz diyelim döviz artarsa ödeyeceğiniz miktarda artacak.
evet haklısınız bir çoğunuz bana sat evi demiş ben zaten emlakçıya verdim duyduktan hemen bir hafta sonra sadece doğru mu yapıyorum bilemedim çünkü benim ailem bilmiyor çevreme söylemedim daha doğrusu söyleyemiyorum söylemek de istemiyorum konuşulacak şeyleri kaldırabilecek psikolojide değilim çünkü sadece eşimin ailesi biliyor o yüzden buraya konu açtım

işe girince çocuk küçükse kreş lazım büyükse devlet okulu erken çıkarıyor özel okul lazım etüdlü falan.o kadar kolay değil işe girip ödemek.hele bu aralar nice kapı gibi dereceli diplomalılar işsizken
Sizde haklisiniz ne diyim umarım iyi bir iş bulur da cocuga da anneler musaitse bakarlar çok zor ya gercekten

Back