Çok uzuldum yaaa
benim de zararım var ama satmayacagim.
Böyle dibi vurdugu dönemler olmuştu,sonra tekrar artmis. Bir umut tekrar çıkmasını bekleyeceğim
Ama tabii ki altiyuzbin lira kadar insanı batiracak bir rakam değil, gram altın almak yerine birikim çeşitliliği olsun diye almistim 3-5bin. Çıkarken cidden çok güzel çıkıyor,keyifli geliyor insana havadan gelen para. Eşiniz de çoğu insan gibi birkaç kere kazandı, sonra daha çok kazanmak için daha yüksek oynadı herhalde...
Benim arkadaşım da kocasıyla gurur duyuyordu, yirmi bin lirayı atmış bin lira yaptığı için mesela. Şimdi ne durumdalar bilmiyroum. Ama eşiniz de bir önceki dönemde (boğa dönemi) kazanırken bu altiyuzbin lirayı bir - iki trilyon yapsaydı muhtemelen sevinçten uçuyor olurdunuz . Kimse gibi o da tahmin edemedi herhalde boyle bir anda düşeceğini. Sonra da 'ay şimdi tekrar artar, dur bak yine artar' diye diye en dibi gördü herhalde
Bu arada aklıma takılan bir şey var. Çok değil 3 ay Önce bitcoin en parlak dönemini yaşıyordu (boğa dönemi). Hiç cikmayan coinler bile yine üç beş artıyordu...
Sizin adam nasıl bir buçuk senedir stresten ilaç kullanıyor ki?
Bence bu işin icinde başka bir iş olabilir. Ne bileyim, ganyan - iddaa falan da olabilir gibi geldi. Ama borsa,bitcoin daha kabul edilebilir diye size onları söylememiş olabilir.