• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitcoin batığı

Aynen öyle borsada da coinde de analiz yapıyoruz almadan önce. Oo piti pitiiii diye satıp hangisi gelirse almıyoruz😅farklı hisselere dağıtıyoruz parayı hatta altın ve gümüşe birazda. Birinden zarar edersek diğeri kurtarıyor. Bu adam parayı bir kağıda bir coine mi basmışta bu kadar batmış anlamadım ben de
Aynen sizin dediğiniz gibi . eşimin var biraz coinde oda sizin dediğiniz gini 3 / 4 farklısından almış . Ee biri düşşe biri normal kalıyor . Yada düşen geri çıkıyor bu iş pek öyle masum bişey değil . Belki kumar oynadı ve kybetti bilmiyorum coin işine nasıl borçla girilir zaten onuda anlamıyorum . Elinde olanı yatır ( zarar olmayacak şekilde ) birde eşini düşünüyormuş muş . Keşke azcıık düşünse , bunların çok yanlış olduğunu anlardı

Emeksiz paradan hayır gelmez madem inançlı birisiniz , esinizde inancliysa böyle emeksiz paranın uygun olmadığını vicdani ile bulabilirdi ... Allah katında değeriniz varmış ki bu emeksiz parayı yemek nasip olmamış ... Ben olsam evi satmam borcu yaparken bana danıştı mi ki o evde senin o minik kızımın hakkı var...kocana acıma hem emeksiz para kazanmak istemiş hem sana yalan söylemiş ( bir şey söylememekte yalandır.) Ama dir dir etme evin varmış ne güzel kafan rahat olsun eşinde ikametgahini başka yere aldırsin evine haciz gelmesin .. çalışıp ödesin eşin ...imkanın varsa sende çalış ama ödeme sakın.. ye iç kızını mutlu et

Ne desem bilemedim.
şimdi bizimde borçlarımız var.

kredi ödüyoruz bir seneden az kaldı.
evimiz kira.ama ay hemen geliyor.kiralarda malum çok arttı.
ben evimizi satmak istemezdim açıkçası.suan ev almak borç varken mümkün değil.birikim yapmak çok zor.

evi satarsaniz hepsini kayniniza vereceksiniz.esinizde kredileri ödeyecek
artı olarak size kira gideri eklenecek bunu karşılamak ödeme yaparken zor oluyor
şuan ki standartlarıniz değişecek.

eger kayniniz krediler bitene kadar beklemeyi kabul ederse bu zamanda kredileri bitirin.sonra evi satın ki en azından tüm borcunuz biter öyle kirada oturursunuz.
Bende aynı sizin gibi düşünüyorum hayat standartları düşecek onu da geçelim geçinebilecek miyiz inanın buna çok takılıyorum

Bitcoinle uğraşanlar bile bilmiyor baksana kaldıraclıyı 🤷🏼‍♀️ çok korkunç bir anda paran 0 oluyor

Ztn grafiklerde oran degistiginde short long orani terse cekip patlatiyorlar heleki 600 bin gibi rakam cok korkunc
Ben ona girmiyorum gecen 10 dolar short girdim 4 dolarda kapadim coin hala yukseliyor 3.5x oldu bilmeden yapamazsin🤷‍♀️

Borsada tkuru kent gibi operasyon gormus hisseleri tepeden almis olabilir ama para sifirlanmaz

Emeksiz paradan hayır gelmez madem inançlı birisiniz , esinizde inancliysa böyle emeksiz paranın uygun olmadığını vicdani ile bulabilirdi ... Allah katında değeriniz varmış ki bu emeksiz parayı yemek nasip olmamış ... Ben olsam evi satmam borcu yaparken bana danıştı mi ki o evde senin o minik kızımın hakkı var...kocana acıma hem emeksiz para kazanmak istemiş hem sana yalan söylemiş ( bir şey söylememekte yalandır.) Ama dir dir etme evin varmış ne güzel kafan rahat olsun eşinde ikametgahini başka yere aldırsin evine haciz gelmesin .. çalışıp ödesin eşin ...imkanın varsa sende çalış ama ödeme sakın.. ye iç kızını mutlu et
😭😭😭😭😭 sadece ağlıyorum aklım aynen sizin dediklerinizi söylüyor bana ama kalbim sızlıyor belki vicdanım hem haram para hem kaynımı ödeyemezse birde onun ahı eklenecek üstüne eşimin kaldırmak çok zor onun için. bu evin satılmasına muhtaç resmen ve bende burada bir gelecek saklıyordum kızıma 😭😭😭

Yatırım yapıp batmış, böyle bir durumda boşanmayı düşünmezdim ben. Sonuçta niyet iyi, ama hiçbir bilgisi yokken bu kadar para yatırdıysa iyi bir dersi de hakediyor.

Eğer maaşı kredileri ödemeye yetmiyorsa siz de işe girin, çalışın, birlikte ödemeye bakın. Evi satmak bence çok da mantıklı bir iş değil gibi. Ama kaynınızın dövizlerini de sürekli yükselen döviz kuru ile ödemek sorunda kalacaksınız, o çok can sıkıcı :( Umarım içeride biraz parası vardır, o da coinlerin yükselişiyle falan bir miktar kapatır zararını..

Yatırım yapıp batmış, böyle bir durumda boşanmayı düşünmezdim ben. Sonuçta niyet iyi, ama hiçbir bilgisi yokken bu kadar para yatırdıysa iyi bir dersi de hakediyor.

Eğer maaşı kredileri ödemeye yetmiyorsa siz de işe girin, çalışın, birlikte ödemeye bakın. Evi satmak bence çok da mantıklı bir iş değil gibi. Ama kaynınızın dövizlerini de sürekli yükselen döviz kuru ile ödemek sorunda kalacaksınız, o çok can sıkıcı :KK43: Umarım içeride biraz parası vardır, o da coinlerin yükselişiyle falan bir miktar kapatır zararını..
yatırımı beraber yapıp batsalar beraber öderlerdi ama kadının haberi yokmuş.bu durumda ben olsam nasıl öderse ödesin derdim

Kripto paralar için bir şeyler açıp büyük risk alıp batmalı işlemler var. Biz normal düz yatırımcılar bunları kullanmıyoruz. Evet çok zarar ettim kriptolardan ama hala %150 kardayım mesela. %950den düştüm buraya.
Borsada al sat yapıyorum sadece, onda böyle riskli işlemler vardır kesin. Kullanmıyorum. Tekrar ediyorum bizim gibi düz yatırımcılara göre değil bu işler. Yatırımı kumara çevirmiş.

Böyle bir durumda olsam ben ayrılmayı seçerdim. Çünkü akılsız bulurdum. Evin yarısını da alır hayat kurardım kendime.
Mesela 600 bini kaybederken illa kazandığı olmuştur, daha iyi yaşattı mı sizi? Muhtemelen hayır. Çünkü bahanesi o işin.

Üzgünüm, adam akıllı geçinen kumarbazlardan.

İyi günde kötü günde diyoruz, iyi günde ve her türlü aptallığında demiyoruz.

600 bini maaşlı haliyle ömrü billah ödeyemez. İş batırsa yanında ol, sakat kalsa ol, iş bulamasa ol tamam ama bu başka.

Kendini ve çocuğunu kurtar.

Ztn grafiklerde oran degistiginde short long orani terse cekip patlatiyorlar heleki 600 bin gibi rakam cok korkunc
Ben ona girmiyorum gecen 10 dolar short girdim 4 dolarda kapadim coin hala yukseliyor 3.5x oldu bilmeden yapamazsin🤷‍♀️

Borsada tkuru kent gibi operasyon gormus hisseleri tepeden almis olabilir ama para sifirlanmaz
Canım borsa oynamaya başladıktan 2 ay sonra corona çıktı diyor eşim tüm hisseler taban yapıyordu ben panikledim oradan çektim başka hisseye ondan da başka hisseye derken borsada öyle kaybettim diyor diğer abisin parası kredilerini kapmaya çalışmış birazını da coinde tutmuş orada da düşüş aylarına denk gelmiş sözde Herşey nasip gerisi teferruat Rabbim vermeyecek daha fazla haram para demek ki

çalışmıyorsanız kv ya da anne varsa çocuğa onlar baksa siz çalışsanız kaynınızın parasını kredi çekersiniz oradan ödersiniz ama ev kalır en azından

Borsada muhtemelen biz gibi güvenip simpaş tarzı kağit almıstır düstükçe düsmüştür tabi :KK53:
1.5 yil olmus bu olaylara gireli. bir de buyuk ihtimal o pandemi yükselişinden kazaninca daha fazla kâr icin kredi olayina girdi. bizim gibi bastan batsa cok temkinli yaklaşırdı.
Sinpasin bize kazandirdigi tecrübeyi hic bir egitim öğretemezdi bize🤣🤣🤣

Konuya çok üzüldüm ama depresyona girmeyin sakın cocugunuz var size daha vahim bir şey soyleyeyim bizim bir tanidik 3 trilyonla battı balkona çıkmıyordu kendimi atarim diye sonra calisarak cok uzun yillar odedi ve bitirdi o yuzden metanetli olun olan olmus bir kere artik birlik olup beraber halledeceksiniz. eşiniz sanırım kaldıraç girmiş o yüzden sıfırlanmış eğer coin aldıysa en azından bir miktarı kurtulur çünkü paranın elinde coin olup olmadığını sorun varsa coinlerin hepsini satıp en kötü krediye yatırırdınız sonuçta bir şekilde ödenecek bu borç evi asla satmazdım iki koldan çalışıp krediyi kısa sürede bitirip kaynınızın borcu için kredi çekebilirsiniz daha kısa olur gibi ödemesi Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı versin

Canım borsa oynamaya başladıktan 2 ay sonra corona çıktı diyor eşim tüm hisseler taban yapıyordu ben panikledim oradan çektim başka hisseye ondan da başka hisseye derken borsada öyle kaybettim diyor diğer abisin parası kredilerini kapmaya çalışmış birazını da coinde tutmuş orada da düşüş aylarına denk gelmiş sözde Herşey nasip gerisi teferruat Rabbim vermeyecek daha fazla haram para demek ki
doğru söylememiş coronanın ilk çıktığı zamanlar borsadan çok güzel paralar kazandık biz.asıl son aylarda kazanılmıyor.işi hiç bilmemiş taban yaptı diye satıp diğerine geçilir mi?kademeli alım yapsaydı maliyet düşürseydi.kafasına göre kumar gibi almış almış satmış.ha paranın miktarı küçük olsa sorun olmazdı eğlence olurdu ama bu miktarlarla oyun olmaz.

Eğer maaşı kredileri ödemeye yetmiyorsa siz de işe girin, çalışın, birlikte ödemeye bakın. Evi satmak bence çok da mantıklı bir iş değil gibi. Ama kaynınızın dövizlerini de sürekli yükselen döviz kuru ile ödemek sorunda kalacaksınız, o çok can sıkıcı :KK43: Umarım içeride biraz parası vardır, o da coinlerin yükselişiyle falan bir miktar kapatır zararını..
İyi niyeti bizi mahvetti zaten
Sonrada Döviz kuru mahvetti
İçeride hiç para yok diyor
Ben iş bakıyorum zaten inşallah Allah bir kapı açar ama ev gitmeden olmayacak gibi

Haram parayla ne alaksı var anlamadım

Konuya çok üzüldüm ama depresyona girmeyin sakın cocugunuz var size daha vahim bir şey soyleyeyim bizim bir tanidik 3 trilyonla battı balkona çıkmıyordu kendimi atarim diye sonra calisarak cok uzun yillar odedi ve bitirdi o yuzden metanetli olun olan olmus bir kere artik birlik olup beraber halledeceksiniz. eşiniz sanırım kaldıraç girmiş o yüzden sıfırlanmış eğer coin aldıysa en azından bir miktarı kurtulur çünkü paranın elinde coin olup olmadığını sorun varsa coinlerin hepsini satıp en kötü krediye yatırırdınız sonuçta bir şekilde ödenecek bu borç evi asla satmazdım iki koldan çalışıp krediyi kısa sürede bitirip kaynınızın borcu için kredi çekebilirsiniz daha kısa olur gibi ödemesi Allah yardımcınız olsun ödeme kolaylığı versin
Evet bende bundan korkuyorum Allahım hepimizi korusun kimse düşmesin bizim düştüğümüz hataya dediğiniz gibi çoğunluk kaldıraçta kaybedilmiş

doğru söylememiş coronanın ilk çıktığı zamanlar borsadan çok güzel paralar kazandık biz.asıl son aylarda kazanılmıyor.işi hiç bilmemiş taban yaptı diye satıp diğerine geçilir mi?kademeli alım yapsaydı maliyet düşürseydi.kafasına göre kumar gibi almış almış satmış.ha paranın miktarı küçük olsa sorun olmazdı eğlence olurdu ama bu miktarlarla oyun olmaz.

Kripto paralar da genel olarak şu an öldü bitti zarardayız vs dediğimiz noktada 2021 ocak haline göre artıda.
Doğru söylemiyor.

Back