Bitcoin batığı

Babanı suçluyorsun ama siz neden alıştınız?? Yanlış mı anlıyorum yazdıklarınızı. Eşimde bana çok uğraştı çokda zarar verdı ama evimi satacak kadar gozum dönmemişti şükür.

Hay allah kahretsin onu bari araba alaymis. Konu sahibi sen nerdesin bu borclar alinirken. Abisi bari deseymis hani araba nerde diye aylarca hey alahim.

1,5 sene haberi olmamış ki. adam "sana daha iyi bir hayat vermek için yaptım" demiş. konu sahibi olayı kocasının çabalayıp yapamaması olarak görüyor.

Eger eşiniz bir bagımlı ise kızınızın da sizin de bir gelecegınız olmayacak sureklı borçların, kargasaların , kavgaların arasında buyuyecek. Boşanmayı gecıktırebılırsınız ama kızınız için evinizi satmamalısınız diyedusunuyorum

çok saçma ya
İnsanlar böyle borsa , hisse senedi , bitcoin gibi şeylere nasıl güveniyor anlamıyorum.
Hep havadan para gelsin mantığı
Öyle şeylerde 1-2 kere kazandırırlar sonrasında da sizden alırlar
Bu da bir nevi kumar gibi.
Yani haydan gelen huya gider.

Anlamadığım şey 1 senedir antidepresan aldığını nasıl fark etmediniz ?

Çocuğunuz daha çok küçükmüş ona belli etmeyin bu durumu çünkü bu yasta duyulan şeyler gelecek yaşamını da olumsuz etkiler.

Sizde çalışıp bir işe girip işin ucundan tutamaz mısınız ?

Bence şimdilik evi satmayın.
Bir süre kredi çekip ve de sizde çalışıp destek olmaya çabalayın. Olmazsa son çare

ya onu bende anlamadım. karı-koca birinden birinin antidepresan kullanma noktasına geldiğini nasıl anlamaz onca zaman ?
bu da bana adamın kendini acındırma hareketi gibi geliyor malesef

bitcoinle , iddia ile birikim yapanlar dislake atmış

Allah muhtaç etmesin

iddaa çok farklı birşey o tamamen kumar bana göre.
bırsa ve bitcoin için cidden piyasa kurdu olmak ekonomiden anlamak lazım. oradan kazananlar ne zaman çekip ne zaman yatıracaklarını biliyorlar ama tek işleri bu.
maaşlı insan oturup tüm gün ekran takip edemez. ama bu işin kurtları her dakika takipte. zaten haberleri de önceden oluyor falan filan.

ya onu bende anlamadım. karı-koca birinden birinin antidepresan kullanma noktasına geldiğini nasıl anlamaz onca zaman ?
bu da bana adamın kendini acındırma hareketi gibi geliyor malesef
ya öyle ya da işin içinde konu sahibinin bilmediği başka bir iş var

evet kesinlikle
Bitcoin ile işi bilerek giriyorsa kazanır belki ama bizim toplumda ekonomi okuyan kişi ekonomiden o kadar anlamıyor.
Yani Türkiye’de çoğu oynayan kişi bana bir yerden para gelsin ek gelirim olsun diye oynuyor.

Bu tür şeylerde fazladan paran vardır. Kaybedersem de sorun değil diyebileceğin bir para.
Başarabiliyorsan oynarsın. Ama eşin çalışmıyorken 3 yaşında küçücük çocuğun varken de kalkıp bitcoin oynamak mantıklı gelmiyor.

ya öyle ya da işin içinde konu sahibinin bilmediği başka bir iş var

benim çok üzüldüğüm konuların başında bu konu. çünkü konu sahibinin iyi niyeti tamamen suistimal ediliyor. kendisi evi satmayı zor günde kocasının yanında olmak olarak yorumluyor ama bunca zaman bu kadar önemli birşeyi saklayan bir insanı hala aile olarak görmek bence hata. eğer adam ailesi olarak görseydi bunu saklamazdı.
adamın ailesi direkt evi sat diye geliyor. çok saçma ve düşündürücü.

ya adam oynamak için kredi çekiyor, o para gidince abisinden borç alıp onu da kaybediyor. ben adamda bunun hastalık seviyesinde olduğunu düşünüyorum. şu an para olmadığından birşey yapamıyor ama ev satılınca kalan parayı da yiyecek bence.

ya adam gerçekten hasta
Ya da konu sahibinden sakladığı bir şey var
Konu sahibi yazmamış ama umarım çalışıyordur bir işi vs vardır.

ev satılsa evin parasını da yiyecek belki de
Bu sefer iyice dışarıda kalacak konu sahibi (
Ne diyeceğimi bilemedim
Kocasını karşısına alıp konuşmalı ne olduğunu şeffaf biçimde anlatmasını istemeli
Evi satarsa ev alması pek imkanla görünmüyor bu piyasada

iş bulup çalışarak kira, ev geçimi, çocuğun kreşi falan konu sahibi yüklenecek.
eşi de maaşı ile banka kredisini ödeyecek.

Hisse senedi almak bir sirkete ortak olmaktir.
THY hissesi alirsin, Türk Havayollarının ortağı olursun.
Arçelik hissesi alirsin, Arçelik'in ortağı olursun.
Genel kurullarina katılabilirsin, oy kullanabilirsin.

Bunu kumarla, iddiayla nasil ayni kefeye koydunuz?

Endeks düştü hepimiz zarardayız ama batmadık hisseleri satmıyoruz bu ay çıkmazsa gelecek ay gene kara geçermazlum değiliz yahu kimse kafamıza silah dayayıp hisse aldırmadı. Geçim paramızla da almadık kredi çekip te almadık. Yüklü miktarda da almadık. Konu sahibi bunları anlamak istemiyor bir türlü ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…