- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
Yok artik ya. Insallah öyle görmüodur ne diyim
Borsa kumar değil ama bagımlılıga kapılıp borsayı kumar gıbı oynayanlar cokça fazla.. Konu sahıbının eşi sıfırı tukkettıgıne gore bişeyler yapmıs olmalı ve kumar zıhnıyetı ıle oynamıs olmalı..Endeks düştü hepimiz zarardayız ama batmadık hisseleri satmıyoruz bu ay çıkmazsa gelecek ay gene kara geçermazlum değiliz yahu kimse kafamıza silah dayayıp hisse aldırmadı. Geçim paramızla da almadık kredi çekip te almadık. Yüklü miktarda da almadık. Konu sahibi bunları anlamak istemiyor bir türl
Kaybedince hayatımızı etkilemeyecek miktarlar olmalı . 600 bin dar ve orta gelirli için çok büyük paral
Borsa kumar değil ama bagımlılıga kapılıp borsayı kumar gıbı oynayanlar cokça fazla.. Konu sahıbının eşi sıfırı tukkettıgıne gore bişeyler yapmıs olmalı ve kumar zıhnıyetı ıle oynamıs olmalı..
tabi ki konu sahibinin bir bagımlılıgı oldugu ortada. Demek istediğim dolar almak bir bagımlıklık degıldır ama gunde 30 defa dolar alıp satarsan ve duramassan bur bir bagımlıklıktır.Kaybedince hayatımızı etkilemeyecek miktarlar olmalı . 600 bin dar ve orta gelirli için çok büyük para
tabi ki konu sahibinin bir bagımlılıgı oldugu ortada. Demek istediğim dolar almak bir bagımlıklık degıldır ama gunde 30 defa dolar alıp satarsan ve duramassan bur bir bagımlıklıktır.
ev satılıyormuşş zaten.yorgan gitti kavga bitti olmuşş.o çok kısa sürede sürekli alım satımı işi bu olanlar yapıyor. büyük paralar ellerinde olduğundan 0.1 tl bile oynasa kazançları çok oluyor. ama dediğim gibi bu insanları işi bu. sürekli ekran başında takipteler.
bir yerde maaşlı çalışıp aynı zamanda kimse sürekli ekran takip edemez. o nedenle de zarar etme riski daha büyük olur malesef.
bu adamınki hem bilgisizlik hem de gereksiz cesaret olduğu için hastalık bence de.
ev satılıyormuşş zaten.yorgan gitti kavga bitti olmuşş.
Benim eşim kumar bagımlsı idi aklına gelen herşey.Sonraları kartlarımı çalıp oynadı..Oysa mevkı sahıbı aklı basında akıllı gıbı gorunen bırı ıdı..Ben oynayan kadar çocuklarını bagımlı babadan koruna gucu oldugu halde sırf duygusallıktan korumayan diğer ebevenyne kızıyorum..o çok kısa sürede sürekli alım satımı işi bu olanlar yapıyor. büyük paralar ellerinde olduğundan 0.1 tl bile oynasa kazançları çok oluyor. ama dediğim gibi bu insanları işi bu. sürekli ekran başında takipteler.
bir yerde maaşlı çalışıp aynı zamanda kimse sürekli ekran takip edemez. o nedenle de zarar etme riski daha büyük olur malesef.
bu adamınki hem bilgisizlik hem de gereksiz cesaret olduğu için hastalık bence de.
hangi şehirde acaba bu ev?valla gelişmeleri merak ediyorum. satılmıyor diye fiyatı düşeceklerdi.
siz yaşamışsınız en iyi de siz anlatırsınız yanlış yaptığını konu sahibinin.çok kişi satma evini o paralarda gider dedi ama inanmadı.kendisi bilir kendi hayatıBenim eşim kumar bagımlsı idi aklına gelen herşey.Sonraları kartlarımı çalıp oynadı..Oysa mevkı sahıbı aklı basında akıllı gıbı gorunen bırı ıdı..Ben oynayan kadar çocuklarını bagımlı babadan koruna gucu oldugu halde sırf duygusallıktan korumayan diğer ebevenyne kızıyorum..
hangi şehirde acaba bu ev?
orta halli bir araba ediyor değil evet maalesefhiç fikrim yok
ama yarıya yarıya olacak demişti sanki. kayna olan borç 300 ise konu sahibine de 300 kalacaksa 600 civarı birşey ediyor olmalı.
biliyorum şaka gibi ama 300bin çok büyük bir para değil artık
orta halli bir araba ediyor değil evet maalesef
Benim eşim kumar bagımlsı idi aklına gelen herşey.Sonraları kartlarımı çalıp oynadı..Oysa mevkı sahıbı aklı basında akıllı gıbı gorunen bırı ıdı..Ben oynayan kadar çocuklarını bagımlı babadan koruna gucu oldugu halde sırf duygusallıktan korumayan diğer ebevenyne kızıyorum..
allah yardımcısı olsun zor bir durumm.bizler 5 10 bin kaybedince bile kara kara düşünüyoruz .umarım kendisi için evladı için en doğru kararı verir.bir daha da düşmez bu durumlara.bakalım gelişmeleri ara ara girip yazıyor. kararı belli. umarım en az hasarla atlatır.
Endeks düştü hepimiz zarardayız ama batmadık hisseleri satmıyoruz bu ay çıkmazsa gelecek ay gene kara geçermazlum değiliz yahu kimse kafamıza silah dayayıp hisse aldırmadı. Geçim paramızla da almadık kredi çekip te almadık. Yüklü miktarda da almadık. Konu sahibi bunları anlamak istemiyor bir türlü ama
Ayyy adamı rahat bırakBak tam unutmuştum yine endeks düştü yazdın hemen kocamı darlamam lazım
Geçen sefer de sen hatırlatmıştın
Biz de kredi ile oynamadık, o zaten büyük risk
Ayyy adamı rahat bırakbir miktAr daha düşecek deniyor sonra çıkışa geçer merak etme. Altın gibi düşün bazı hisseler yavaş yürür ama yürür
1 buçuk yıl önceki döviz kuruyla 270k eden miktar şu an 500 ü aşmıştır bacım, evi satışı çıkarana kadar oturup iki dakka kocandan tam tarih ve miktar öğrenip internetten şunu bile net hesaplamamişsın, bu ne meraksizlik...Giden ev senin evin, kocam da kocam, sabır da sabır demeyi bırakıp hesabı eline almazsan bunlar seni daha çoook öperler.adam abisine kredi borcum var ve araba alacağım demiş. öyle almış.
ki aldığı para döviz cinsinden. borç aldığında 270 bin tl ye tekabül ediyormuş, şu an 300e yaklaşmıştır. ev satılıp ödeyene kadar daha da artar muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?