• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitcoin batığı

Acele edip evi değerinin çok altına satmayın. Abisi borcu ödemezsinin diye telaş etmiş ondan acil demiştir. Gerekirse ev satışı gerçekleşince ödemeye yapacağız şeklinde bir sözleşme imzalarsınız. Zaten acil gerekli olsaydı borç vermezdi.
Ev satıldıktan sonra kalan parayı artık tercihinize göre faiz hesabına ya da halk bankasının var mesela fon 24 faizsiz günlük fon hesabı gibi bir yatırım hesabına yatırabilirsiniz. En azından çocuğunuzun aylık ihtiyaçları karşılanır siz çalışana kadar. Olan olmuş artık en az hasarla atlatmaya çalışacaksınız. Keşkelerin faydası yok.

Bence evi satmayin ileride borc odenince esinizin yeniden borca girmeyecegi konusunda ona güvenebilir misiniz? Ben olsam arkamdan is ceviren adama olan guvenim sarsilirdi
Bir de sabri ogrenmem lazim derseniz o sabrinizi sinayacak belalar gelir derler o yuzden saglik ve selamet dilemek daha doğru demislerdi büyüklerim (sevdigim ablalar teyzeler vs)
Sizinkisi Allahtan degil eşinizin iradesiyle yanlış karar almasindan
Her secimimizi Allahtan diyerek görüp sabretmeye çalışırsak zamanla icimizde Allah muhafaza yaraticiya da öfke birikimine sebep olur. Halbuki sorun Allahtan degil kendi seçimlerimizden geliyor.
Siz çekmeyi kendinize layik goruyorsaniz çekin evinizi satin ama bence sattiginiza bin pişman olacaksiniz çünkü esiniz güvenilmez belki de hala borsada geziyordur parayi bulunca basa saracaktir, bu da bi nevi kumar bağımlılığı gibi. Tedavi olmasi gerekir.

Evin fiyatını düşürsek bile ben evin yarısını alıcam daha bekliyoruz düşürmedik. çok yeni çünkü bir ay olmadı

kaynım borç vermiş her ikisi de öyle diyor
Kredi borcu için almış eşim onu kapatıcam ve araba alıcam demiş o da acelesi yok döviz olarak geri alıcam ama demiş toplam 270 bin bozulduğunda ondan aldığı tutar

Durumu öğrenince acil getir parayı demeye başladı

Ama dedikleri gibi ortaklarsa bana yalan söylüyorlarsa hala Allah bilir kaybetmeseydi eşim o zaman anlaşılırdı payını almak için çıkardı ortaya kesin

Kv kayınlar görümceler kalabalık bir ailesi var ama Allah şahit hiç hayırları olmadı bu güne kadar hepsi kendi dünyasında yaşayan insanlar. Kv hakkını yemiyeyim ev alırken birikmiş tüm parasını verdi oğluna şimdi Kv söylemediler bile kadın hastalanmasın diye. Ama söyleseler bile evleri sattırmaz çünkü kaynımın biri iş yeri açtı ve batırdı bir kaç sene evvel o halde bile sattırmadı ben ölünce satın paylaşın dedi.
şuan ondan saklıyorlar zaten hasta daha beter olmasın diye ama bilse de yapmaz diğer oğluna yapmadığı gibi. ailesi yok arkamızda onlara da çok kızgınım ve kırgınım. Şimdi onlara kızgın ve kırgın olmamı da eleştirebilirsiniz ama elimde değil maddi olarak destek olmuyorlarsa bari manevi olarak destek olun insan arar sorar ama bunların umurunda değilim. Zira eşimde umurlarında değil çok üzülmüşler ama satsın evi ders olsun bir daha oynamasın başka çaresi yok diyorlar

zengin olduklarında neden söylemedi sana diyorsun zengin bir adam yok ki karşımdan

kızıma gelince evet geleceği söz konusu
Ama ben babasız da bırakabilirim Allah korusun onu
Hangisi daha çok üzer beni ve kızımı ben bunu düşünüyorum gözüm kapalı değil tam tersi tüm detayları düşünüyorum kocam bu olaya kadar benim şansımdı bu hayatta diyebilirim

ama tersi olsaydı mutsuz bir evliliğim bana ve kızıma hayrı olmayan bir adam olsaydı belki o zaman çok rahat dönerdim arkamı boşanır tümden kurtulurdum evimde kızımda benim olurdu

benim bu hayatta kendi ailemden yana yüzüm gülmedi yaralı büyüdüm şimdi kendi yuvamda yaralarımı sarmaya çalışırken bu geldi başıma harcayamıyorum kolay kolay en doğru bilidğimi istemesem de yapıyorum

şimdi siz ne yapardınız söyleyin bana kızımın geleceği sadece ev mi bence çok büyük bir şanstı evin olması ama daha kötü olmasındansa razı olmak zorundayım ben. şartların içinde en masumu ya da en az hasar verici bu gibi geliyor

güle oynaya evimi satmıyorum çaresizlik yaşıyorum kul hakkı benim için önemli inanmasanızda masumlar da bu dünya da nasibini alır kızımın geleceğini düşünüyorum emin değilim satılmadığında her şey güzel olacak olsa satmazdım

Satilinca hic birsey guzel olmayacak
O adam ztn kotu bir insanmis 1.5 yilda neler oldu neler gecti bu potansiyelde bir insan bana sadece yalan bir dunya kurmus derim artik balon patladi gercek dunya cikti siz kabul etmedikce daha da zarar goreceksiniz sans fln bunlar hepsi hikaye
Bakin bitcoin uzun zamandir testere piyasada. Bir kipirtida yine gelecek bu sefer ogrendim diyecek bak bu kdr olacak diyecek sizi kandiracak.
Tartismaniza her an kavga etmenize gerek yok kendi dunyaniza donup ne yasadim diye dusunmelisiniz. Kendinizi buna mahkum ediyorsunuz o cocuga yazik. Bari anasi calisir bakar kredi kira odemezsiniz adamda defolsun gitsin zarardan baska birsey getirmez artik
bir kere bu is oyun degil ciddi egitimleri var gerekirse saatlerce uyumuyorsunuz haber takip ediyorsunuz kör gozle ilerlenmezki oyun diyenler ztn kaybetmeye mahkum

Bizim bir komşumuz vardı. İki evi vardı. Oğlunu evlendirip evlerden birine oturttu. Oğlu da parayı seven biriydi. Kız da çalışıyordu ama memur falan değil. Kıza zorla kredi çektirmiş, kendisi borçlanmış bir ton. Paraları başka kadınlarla harcamış. Komşu evi satmak zorunda kaldı ki borçlar temizlensin. İşin sonunda gelin hem aldatıldığı için hem de bu olaylardan ötürü boşanmak istedi.
Komşu kadın gelini suçladı tabi ki. Suçlama sebebi gelinin kredi çekmesiymiş. Oğlu da gözlerinden ateş çıkan biri, yani yüzüne bak korkarsın. O kız da mazlum anasız babasızdı. Nasıl çekmesin kredi? Ama işin sonunda o suçlu oldu borçlar yüzünden.
Hem de aldatıldığı için boşanmak istemesi de problem oldu. Komşu yine ne oldu bi kere yaptıysa dedi oğlunu aklamak için.

of tahmin ederim. hepsiciğinin oğulları 10 numara 5 yıldız çünkü :(

Evin fiyatını düşürsek bile ben evin yarısını alıcam daha bekliyoruz düşürmedik. çok yeni çünkü bir ay olmadı

kaynım borç vermiş her ikisi de öyle diyor
Kredi borcu için almış eşim onu kapatıcam ve araba alıcam demiş o da acelesi yok döviz olarak geri alıcam ama demiş toplam 270 bin bozulduğunda ondan aldığı tutar

Durumu öğrenince acil getir parayı demeye başladı

Ama dedikleri gibi ortaklarsa bana yalan söylüyorlarsa hala Allah bilir kaybetmeseydi eşim o zaman anlaşılırdı payını almak için çıkardı ortaya kesin

Kv kayınlar görümceler kalabalık bir ailesi var ama Allah şahit hiç hayırları olmadı bu güne kadar hepsi kendi dünyasında yaşayan insanlar. Kv hakkını yemiyeyim ev alırken birikmiş tüm parasını verdi oğluna şimdi Kv söylemediler bile kadın hastalanmasın diye. Ama söyleseler bile evleri sattırmaz çünkü kaynımın biri iş yeri açtı ve batırdı bir kaç sene evvel o halde bile sattırmadı ben ölünce satın paylaşın dedi.
şuan ondan saklıyorlar zaten hasta daha beter olmasın diye ama bilse de yapmaz diğer oğluna yapmadığı gibi. ailesi yok arkamızda onlara da çok kızgınım ve kırgınım. Şimdi onlara kızgın ve kırgın olmamı da eleştirebilirsiniz ama elimde değil maddi olarak destek olmuyorlarsa bari manevi olarak destek olun insan arar sorar ama bunların umurunda değilim. Zira eşimde umurlarında değil çok üzülmüşler ama satsın evi ders olsun bir daha oynamasın başka çaresi yok diyorlar

zengin olduklarında neden söylemedi sana diyorsun zengin bir adam yok ki karşımdan

kızıma gelince evet geleceği söz konusu
Ama ben babasız da bırakabilirim Allah korusun onu
Hangisi daha çok üzer beni ve kızımı ben bunu düşünüyorum gözüm kapalı değil tam tersi tüm detayları düşünüyorum kocam bu olaya kadar benim şansımdı bu hayatta diyebilirim

ama tersi olsaydı mutsuz bir evliliğim bana ve kızıma hayrı olmayan bir adam olsaydı belki o zaman çok rahat dönerdim arkamı boşanır tümden kurtulurdum evimde kızımda benim olurdu

benim bu hayatta kendi ailemden yana yüzüm gülmedi yaralı büyüdüm şimdi kendi yuvamda yaralarımı sarmaya çalışırken bu geldi başıma harcayamıyorum kolay kolay en doğru bilidğimi istemesem de yapıyorum

şimdi siz ne yapardınız söyleyin bana kızımın geleceği sadece ev mi bence çok büyük bir şanstı evin olması ama daha kötü olmasındansa razı olmak zorundayım ben. şartların içinde en masumu ya da en az hasar verici bu gibi geliyor

güle oynaya evimi satmıyorum çaresizlik yaşıyorum kul hakkı benim için önemli inanmasanızda masumlar da bu dünya da nasibini alır kızımın geleceğini düşünüyorum emin değilim satılmadığında her şey güzel olacak olsa satmazdım

eşinin oynadığı dönemde kazançlı geçen zamanlar oldu. o dönemde parası vardı yani. o zaman ortaya çıkarıp ailesi için yani sen ve kızınız için ekstra, hani o söylediği gibi daha iyi hayat yaşatmak adına birşey yaptı mı ?
bunu soruyoruz.
sen sadece battıktan sonrasını biliyorsun.
burada bu işlerin uzmanı kaç kişi yazdı, o sürede kazandığı dönemler mutlaka olmuştur diye.
kul hakkı diye tutturduğun kaynının borcu. adamdan çalmamış ki eşin, borç istemiş. gidip zorla mı almış ? hayır.
burada kul hakkı olan iki kişi var, biri sen diğeri de kızın. ama bunun üzerinde durmuyorsun hiç.

yazdığın detaylarından sonra doğru gözlemlediğimi anlamış oldum. kendi çekirdek ailende göremediklerini eşinde görünce onu yüceltmişsin. ne yaparsa yapsın ayrılamıyorsun çünkü özlem duyduğun hisleri bir tek onunla doldurabileceğini sanıyorsun. tabi ki bunca yıllık ilişkinin bağlılığı vs vardır ama kusura bakma buradan bakınca bağlı olan tek kişi sen gibi görünüyorsun. eğer eşin de sandığın gibi bağlı olsaydı seni kandırmazdı.

Bence evi satmayin ileride borc odenince esinizin yeniden borca girmeyecegi konusunda ona güvenebilir misiniz? Ben olsam arkamdan is ceviren adama olan guvenim sarsilirdi
Bir de sabri ogrenmem lazim derseniz o sabrinizi sinayacak belalar gelir derler o yuzden saglik ve selamet dilemek daha doğru demislerdi büyüklerim (sevdigim ablalar teyzeler vs)
Sizinkisi Allahtan degil eşinizin iradesiyle yanlış karar almasindan
Her secimimizi Allahtan diyerek görüp sabretmeye çalışırsak zamanla icimizde Allah muhafaza yaraticiya da öfke birikimine sebep olur. Halbuki sorun Allahtan degil kendi seçimlerimizden geliyor.
Siz çekmeyi kendinize layik goruyorsaniz çekin evinizi satin ama bence sattiginiza bin pişman olacaksiniz çünkü esiniz güvenilmez belki de hala borsada geziyordur parayi bulunca basa saracaktir, bu da bi nevi kumar bağımlılığı gibi. Tedavi olmasi gerekir.

ah evet işte bu ya. allah kullarıma akıl ve irade verdim demiş. bile isteye yapılan şeylerin kötü sonuçlarını yaradana bağlamak da kafayı kuma gömmek biraz.
sorarlar adama sana verilen akıl neredeydi diye.

Lütfen beni yargılamadan fikir verin hanımlar çok zor bir dönemden geçiyoruz ailece hemen konuya girmek istiyorum

8 yıllık evliyim severek evlendim bir kızım var Herşey mükemmel olmasa da iyi giden bu evliliğim boyunca hep şükrettim aslında. Herşey bir sınav dedim ve dünya rahat yeri değil bunu öğrendim sabır dedim her sıkıntımda, bazen güzel sabredemedim ama ben güzel sabretmeyi öğrenicem inşallah dedim hep

sanki ben böyle dedikçe sıraya girdi sorunlar Allah can sağlığı versin inşallah ama bu son olan şey aklımın ucundan bile geçmezdi.

Eşim yarısı kredi yarısı abisinin parası olmak üzere abisinin parası döviz bu arada toplam 600 bin para kaybetmiş. Yarısı borsada yarısı bitcoinde.

Bizi bu hale getirdiği için ona çok kızgınım ama çokta acıyorum kendimi sorguluyorum ben nasıl farketmedim diye bana itiraf etti daha bir ay oluyor ama bir buçuk senedir başında bu illet varmış.

Bu adamın sırf beni daha iyi yaşatmak için yaptığını söylemesi kendimi suçlamama sebep oluyor kendisi bana senin hiç bir suçun yok dese bile kızacak biri daha lazım resmen bana o da her zaman ki gibi kendimim😭

bir buçuk senedir antidepresan kullanıyormuş uyuyamadığı için geçen hafta bıraktı ilacı ama psikolojik olarak sağlam görünmüyor

bana gelince ben ondan beter bir durumdayım bir gün unutuyorum Rabbim ne derse o olur diyorum eşime destek oluyorum ertesi gün çok fazla öfke saçıyorum kızım 3 buçuk yaşında ve ona karşı çok tahammülsüzüm. Bazen gelecek kaygısı taşıyorum bazen gerçekten Rabbime öyle bir güveniyorum ki içim huzur doluyor kısacası çok gelgit yaşıyorum. Bence bu ruh halleri normal şoktayım çünkü

umarım buraya kadar yeterince açıklayıcı olmuştur
Şimdi bana boşan diyenler olabilir ben başta söylüyorum boşanmak istemiyorum eşim benim yol arkadaşım en azından şuan böyle hissediyorum inşallah fikrimi değiştirmem çünkü kendimi çok sağlıklı hissetmiyorum

gelelim fikrinizi danışmak istediğim konuya
Eşim şimdilik kredileri ödüyor ödeyemezse maaşının 4 de birine el koymaya başlayacak bankalar sırayla. Bir evimiz var benim üzerime haciz söz konusu değilmiş benim üstüme olduğu için. En fazla ev eşyalarına haciz gelirmiş.

Üstüne kaynımın dövizi var bir de.
Benden evi satmamızı istiyor eşim ve ailesi
Önce olmaz dedim bu evde benim emeğim eşimle eşittir bende çalıştım birikim yaptım tüm altınlarımı verdim tazminatımı verdim kızım için bizim için çabaladım bende eşimde ama çare bulamadım kabul ettim en sonunda.

şimdi doğru mu yapıyorum bilmiyorum bir daha ev sahibi olamayacağız Allah isterse yine olur elbette ama artık eski koşullar yok bu bir gerçek. Kirada yaşamak beni korkutmuyor ama arada endişe yaşıyorum bence ben verdiğim karar doğru mu emin değilim

siz benim yerimde olsanız benim gibi evi satmayı kabul eder miydiniz ne yapardınız

ayrıca evi satmazsak kredilerin 3 buçuk senesi var mucizevi bir şekilde ödeyebilirsek sonra kaynım için çalışıp yaşarız diyorum kul hakkı kalmasın üzerimizde asla niyetim borcu yok saymak değil inşallah kendimi iyi ifade edebilmişimdir çünkü aklım yerinde değil resmen
Evinizi satmayın derim. Eşiniz bagımlı hale gelmıs olabılır bu da asla bitmeyen borclar demektır.O gun geldıgınde o bu kadar duygusal olmayacak canınızı en son hucrenıze kadar yakmaktan gerı durmayacaktır eger bagımlı ise ki öyle gorunuyor.Maaşın 4 de 1 gıtsın kalanıda calısarak odeyın derim..

Allah razı olsun beni anladığınız için
çok korkuyorum daha kötü bir hale gelmemizden elimden sadece evi satmak geliyor istemesem bile. eşime ne deseniz haklısınız ama ben 12 yıldır beraberim bu adamla böyle büyük bir hata yapmasına rağmen ayrılamıyorsam aramızdaki bağın kuvvetli oluşundandır. Onu haklı görmüyorum savunmuyorum tam tersi işten eve gelince devamlı istemsizce tartışıyorum hıncımı alamıyorum çok kötü davranıyorum bazen ama benim böyle olmam da durumu değiştirmiyor olan kızıma oluyor tek istediğim daha sağlıklı ve mutlu bir ailede yetiştirebilmek kızımı bunun için fedakarlık yapıyorum Allah utandırmasın inşallah kimse böyle sınanmasın. insan bu durumlarda canımız sağ demeyi öğreniyor birlik olmaya zorluyor kendini ve bu kızgınlıkla yapması inanın ki çok zor bu dediklerimi

İnanın kendi ödesin demesi çok kolay gerisi daha kötü olabiliyor
Evinizde gidecek çok üzücü yaptıkları ve aldıkları yetmıyor gibi hala verıyorsunuz. Normalde siz yapsanız aynı şeylerı ondan evini sat borcumu odemi dersınız yoksa çalısıp kazanıp herseyı halledecegım yeterkı yanımda kal bana inanmı dersınız..Yaşamadan hepimiz anlamıyoruz.Acele ediyor belki biraz daha oynayacak bagımlı ise duramaz zaten.Bagımlıya aile,cocuk,ayıp gunah hiç birsey ifade etmez.Ne dıyeyım secim sizin.

Nasil sifirlanmistir diyenler kaldiracli oynamıştır. Eylule kadar geri yukselmeleri zor bekleyenler icin. Gerci bu ara el salvadordan sonra paraguay da bitcoini tanicak diolar ufak kipirdanmalar olabilir. Hic biseyi bilmeyen insanlar goruyorum kripto para oynayan.

Belki 20 yillik kumarbazim ben de ama bi kere olsun bi baskasina senin için yaptim diyerek sucu baskasina atmadım çünkü sizin için yapmio kendi heyecan yasamak istedigi icin yapio. Breaking bad'teki meth pisiren ogretmen gibi biraksin su her sey ailem icin yalanini o bile kabul ediodu sonunda zira.

3 altin kural vardir bu iste:
1) hemen ihtiyacin olan parayla oynamazsin
2) kaybetmeyi göze alabilecegin meblag ile oynarsin yani senin yasam standardini etkilemeyecek kadar
3) kredi borc vs baskasinin parasiyle oynamazsin

Eşin masallah hem salak hem sorumsuz hem bencil bu kafada birisinin zaten hicbi zaman kazanma sansi yok ne oynuo.

Benim babam da boyle kac ev yedi. Evde kavga gurultu eksik olmazdi keske annem bosansaydi. Senin yerinde olsam kesinlikle ve kesinlikle evi alır bosanirdim. O napiosa yapsin. Çocuğumun hakkini bi salak adama yedirmezdim. Bak bunu kendim iflah olmaz sekilde poker bagimlisi olarak soyluorum. Kriptodan da baya güzel kazandim cekilebilcek zamanda cekilmene oyle guzel firsat var ki çünkü insanlar ac gozlulukten kaybedio. Bence bosanma isini bi düşün ömür boyu sıkıntı çekeceksin yoksa.

Kazanç olması durumunda abisi faydalanmayacak mıydı ? Kar ortak ise zarar da ortaktır.

Kazanç olması durumunda abisi faydalanmayacak mıydı ? Kar ortak ise zarar da ortaktır.
Güzel soru haa abisi o kadar parayi ne icin vermis ayiptir sormasi? Amcam da babama boyle yapmıştı borsaya al parami koy benim yerime de dedi durdu babam kabul etti sonunda koydu paralar batinca bizi o batirdi oldu adi bi de onların borclari odedik yillarca.

Belki adam bile isteye verdi parayi senim haberin yok??

Nasil sifirlanmistir diyenler kaldiracli oynamıştır. Eylule kadar geri yukselmeleri zor bekleyenler icin. Gerci bu ara el salvadordan sonra paraguay da bitcoini tanicak diolar ufak kipirdanmalar olabilir. Hic biseyi bilmeyen insanlar goruyorum kripto para oynayan.

Belki 20 yillik kumarbazim ben de ama bi kere olsun bi baskasina senin için yaptim diyerek sucu baskasina atmadım çünkü sizin için yapmio kendi heyecan yasamak istedigi icin yapio. Breaking bad'teki meth pisiren ogretmen gibi biraksin su her sey ailem icin yalanini o bile kabul ediodu sonunda zira.

3 altin kural vardir bu iste:
1) hemen ihtiyacin olan parayla oynamazsin
2) kaybetmeyi göze alabilecegin meblag ile oynarsin yani senin yasam standardini etkilemeyecek kadar
3) kredi borc vs baskasinin parasiyle oynamazsin

Eşin masallah hem salak hem sorumsuz hem bencil bu kafada birisinin zaten hicbi zaman kazanma sansi yok ne oynuo.

Benim babam da boyle kac ev yedi. Evde kavga gurultu eksik olmazdi keske annem bosansaydi. Senin yerinde olsam kesinlikle ve kesinlikle evi alır bosanirdim. O napiosa yapsin. Çocuğumun hakkini bi salak adama yedirmezdim. Bak bunu kendim iflah olmaz sekilde poker bagimlisi olarak soyluorum. Kriptodan da baya güzel kazandim cekilebilcek zamanda cekilmene oyle guzel firsat var ki çünkü insanlar ac gozlulukten kaybedio. Bence bosanma isini bi düşün ömür boyu sıkıntı çekeceksin yoksa.

şu yorumun alnı olsa öperim.
birebir yaşamış olarak anne babanın boşanmasına razı gelmek var ki çoğu çocuk evde bu huzursuzluğu görmektense boşanmış ebeveyni tercih ediyor.
eminim konu sahibinin çocuğu da büyüyünce bunu diyecek çünkü evde kavganın huzursuzluğun bitmediği ortam çocuk için çok daha kötü.
adam bencede bağımlı. çünkü normal hiçbir insan evladı kredi ve borç (hem de döviz olarak) alıp yatırmayı düşünmez.
ev satılınca kalan parayı da yavaş yavaş bahanelerle alıp yiyip bitirecek bence.

Güzel soru haa abisi o kadar parayi ne icin vermis ayiptir sormasi? Amcam da babama boyle yapmıştı borsaya al parami koy benim yerime de dedi durdu babam kabul etti sonunda koydu paralar batinca bizi o batirdi oldu adi bi de onların borclari odedik yillarca.

adam abisine kredi borcum var ve araba alacağım demiş. öyle almış.
ki aldığı para döviz cinsinden. borç aldığında 270 bin tl ye tekabül ediyormuş, şu an 300e yaklaşmıştır. ev satılıp ödeyene kadar daha da artar muhtemelen.

adam abisine kredi borcum var ve araba alacağım demiş. öyle almış.
ki aldığı para döviz cinsinden. borç aldığında 270 bin tl ye tekabül ediyormuş, şu an 300e yaklaşmıştır. ev satılıp ödeyene kadar daha da artar muhtemelen.
Hay allah kahretsin onu bari araba alaymis. Konu sahibi sen nerdesin bu borclar alinirken. Abisi bari deseymis hani araba nerde diye aylarca hey alahim.

Hay allah kahretsin onu bari araba alaymis. Konu sahibi sen nerdesin bu borclar alinirken. Abisi bari deseymis hani araba nerde diye aylarca hey alahim.

Araba alacağım demiş ama araba yok ortada
Abi de sormamış hani araba diye
Anlatılan hikaye bu
Eş ailesi bir güzel senaryo yazmış
Yersen

Kardeşim benden 200 lira istese, gitar alacağım dese, bir hafta sonra sorarım bakayım hangi model aldın diye

Abi ise batana kadar 270 binin peşine düşmüyor. Yersen.

Konu sahibi bunu da aklamanın bir yolunu cevabını bulmuştur ama

şu yorumun alnı olsa öperim.
birebir yaşamış olarak anne babanın boşanmasına razı gelmek var ki çoğu çocuk evde bu huzursuzluğu görmektense boşanmış ebeveyni tercih ediyor.
eminim konu sahibinin çocuğu da büyüyünce bunu diyecek çünkü evde kavganın huzursuzluğun bitmediği ortam çocuk için çok daha kötü.
adam bencede bağımlı. çünkü normal hiçbir insan evladı kredi ve borç (hem de döviz olarak) alıp yatırmayı düşünmez.
ev satılınca kalan parayı da yavaş yavaş bahanelerle alıp yiyip bitirecek bence.
Dimi. Az bi para olsa bosanmasin da ev satilacak falan ömür boyu çekilecek bu çile zaten agiz tadiyla yaşanacak bi 20 yillari vardir sonra tansiyon seker bas gosterecek yakini goremeyeceksin o saatten sonra parayi napim. Akilli ol konusahibi bak stresten uyuyamazdim daha 8 yasimda bile bugun gene birbirlerine girer bunlar diye dusunmekten uyuyamazdim. Her ay maaş donemleri buyuk kavgalar gunlerce kuslukler olurdu evde. 20 yasina kadar cektim bunlari evden gidene kadar, sonra zaten bipolar teshisi kondu bana. Genetik midir travmalardan mi bilmem artik.

Araba alacağım demiş ama araba yok ortada
Abi de sormamış hani araba diye
Anlatılan hikaye bu
Eş ailesi bir güzel senaryo yazmış
Yersen

Kardeşim benden 200 lira istese, gitar alacağım dese, bir hafta sonra sorarım bakayım hangi model aldın diye

Abi ise batana kadar 270 binin peşine düşmüyor. Yersen.

Konu sahibi bunu da aklamanın bir yolunu cevabını bulmuştur ama
He ya. O kadar parayi takip etmeyecek kadar zenginse geri almayiversin :) tabiki insanlarin boyle bi zorunlulugu yok ama anasi babasi girebilir devreye ben cocugum varsa evimi sattirmazdim. Evlilik bu kadar da omuz omuza mucadele degil ya olmamali yani. Biri bana hayati kolaylastirmiosa cekmemem lazim onu hayat yeterince zor zaten.

Hiç abiden para almamış ve abiy ide bu yalana ortak ederek eşinin elinden evi alarak borçları kapatıp kalan para ile oynamaya devam etmeyi amaçlıyor olabilir.Bagımlılarda yalan ve senaryonun ucu yok.Hiç sanmıyorum abiden de para aldıgını?

Back