Bitcoin batığı

Okudum da bazi uyeler oldu olacak borc veren abiyi suclu cikarin.
Konu sahibi allah yardimciniz olsun bence evi satin yarisini esinize verin yarisini siz alin kendi payiyla naparsa yapsin

zaten kazansa abisi kara ortak olacakmış. benim de burnuma hiç güzel kokular gelmiyor ama konu sahibi bizleri yanlış anlıyor. kocasının bir şans hakettiğiniz düşünüyor.
yani böylesi bir yalanı sindirip şans vermek zor. ama kimsenin gönlünü bilemeyiz. kendi seçimini yapmaz. ben daha da üzüleceği günlere adım attığını düşünüyorum. çünkü bu tarz olaylara girip gözünü kırpmadan bu kadar büyük paralarla oynayıp iflah olanı daha görmedim.

evet çoğu kişi benzer şeyleri yazdı. bilemiyorum, bence hiç hayra çıkacak bir konu değil.

neee döviz mi ?
300 bin ne dövizi
300 bin dolar mı vermiş euro mu?
oha döviz kurlarından haberleri var mı ?

Türkiyedeki sistemi tam bilmemek ile beraber, benim bildigim kadari ile evli kaldigin süreçte kazancinizda, borçlarinizda ortaktir. Yani bosansan dahi, o borçlari ödemek zorunda kaliyorsun.

600.000 lira kaybeden adam, büyük meblaglar ile oynayan adam. Bagimli bir adamdir ve asla birakmaz. Evi kaybetti ya. Neredeyse 2 yil sana yalan söyledi, çocugun okuluna, kiyafetlerine gidebilcek parayi car cur etti. Ve adama hediye gibi, o borcun yarisi hem ödeniyor, hem adamin düzeni bozulmuyor evli kaliyor. Emin ol ki, tam ödedigin sandigin borcun, tekrar dag gibi olacak.

Korkundan dolayi hem evladin daha kötü sartlarda yasayacak (maddiyat birçok seyi etkiliyor), hem sen bir kaç yil daha borç ödeyeceksin. Sunu bil ki, esinin gözünde azicik degerin olsaydi, sana bastan anlatirdi herseyi. O borcu ödemen, seni onu gözünde degerli kilmayacaktir. Evlilikte kontrol ederek yürüyecek bir olay degildir.

Elbette bizim "gazimiz" ile birsey yapma. Ancak gözlerini açma vaktin geldi. Cok dindar kelimeler kullaniyorsun, ve ben bunu dindar olmayan bir insan olarak diyorum, hiçbir din kendini bos yere ezdir, enayi yerine koydur demiyor. Bil istedim.

Umutsuz olmayın.. Çok zor, imkansız birşey değil ki bu.. Yeter ki eşiniz ve siz elinizden geleni yapın

eşiniz dersini lmıştırda siz bu durumdan ne tecrübe ettiniz .

Konu sahibi işe girecegini soyluyor

işe girecek de konu sahibinin kızı 3 yaşlarında, kızı doğduğundan beri çalışmamış. ara fazla.
işi hemen bulabilecek mi ? eğitimi ne mesela ?
ki eğitimli insanlar bile onca aradan sonra iş bulmakta zorlanıyor.
bir arkadaşım da çocuğu ile ara verdi, 2 sene sonra elinde sağlam referans mektupları olduğu halde iş bulamadı ara verdiği için.
akılcı olmak lazım hayalci değil bence.
ha asgari ücrete herhangi bir iş bulursa bilemem ama onda da alacağı para ancak krediye gider.

evinizin değeri ne ve elinize ne kalacak ? yani ortalama bir evse abisinin borcundan sonra elinize iyi bir rakam kalıp yeni bir ev alabileceğinizi sanmam.
ancak hazır paraya güvenip uygun bir kiraya çıkabilirsiniz ki hazıra da dağ dayanmaz.

Iste onu anlatmak istiyoruz, adamin yaptigi hata degildi. Bilinçliydi. Hepsi. Bilinçli olarak sana yalan söyledi. Bilinçli olarak o kadar çok parayi yatirdi borsaya. Elinde olmayan parayi. Bu "aah bilmeyerek tabak elimden firladi yere düstü ve kirildi" olayi degil ki. Yüzbinlerce gitmis, bu hatami sence? Sana ancak iyicene iyiceene dibe battiginda söylemesi hatamiydi? Yoksa mantiksal "artik param kalmadi, bir sekilde paraya ulasmam lazim, napim, mecburen mutluluki'ye demem lazim" midir?

Sen surda bu paranin yarisini kaybetseydin esin senin yüzüne bile bakmazdi. Mahkemede üstelik ne yalanlar atardi vekalet için, o paralari almak için,..

benim de tepkim buna. kaynının parasına kul hakkı diyip evini satıyor ama çocuklarının hakkına ikisi birden giriyorlar, onu düşünen yok.

evet çoğu kişi benzer şeyleri yazdı. bilemiyorum, bence hiç hayra çıkacak bir konu değil.
Zengin olsam akrabam benden yüklü borç istese hayırdır nereye lazım derdim gene de. Ağır hastalık olur verirsin. Kimsenin ev araba borcuna bile vermezdim bu tutarı. 20. 30 bin karşılıksız verir geçerdim. Abinin bu parayı nereye kullanoyorsun diye sormadığına bilmediğine asla inanmadım

yazmışlar zaten kazansa ortak olacakmış kara sanırım. yanlış anlamadıysam. elbette bilerek vermiştir. ki döviz olarak vermiş borcu.

Hisselere bakıyorum şimdi düşüyorlar dört dönüyorum üzülüyorum evde. Hesap kitap yapıyorum nasıl çıkarım diye. Bizler 3 kuruşu böyle hesaplarken konu sahibinin 600 binlik paraya tepkisizliğine şaşkınım sadece

Okudum da bazi uyeler oldu olacak borc veren abiyi suclu cikarin.
Konu sahibi allah yardimciniz olsun bence evi satin yarisini esinize verin yarisini siz alin kendi payiyla naparsa yapsin

Ben suçlu çıkarırım mesela.
Yakınlarına yüklü borc veren insanlara uyuz oluyorum.
Senden öyle büyük para isteyen herife bankayı göstereceksin. Haa bankaya gidemeyip sana kalmışsa yiyor yanlış bir b.klar işte anlamak çok mu zor?

Neyse konumuz bu değil.
Elbette parasını istemek hakkı.
Ama keşke en basinda cebinde tutsaydı da bugün bunlar yaşanmasaydı..

Konu sahibi ben sizi çok iyi anlıyorum.
Karmaşık duygu durumunuzu da.
Siz simdi eşinizi bırakıp gitseniz de içinize sinmeyecek, onunla devam etseniz de..
Ne gideceksiniz aslında ne de gerçek anlamda kalabileceksiniz..

Mülk Allah'ındır.
Hayatta her şey insanlar için.
Evi yeniden alırsınız ama eşinize olan saygınızı, güveninizi geri cok zor kazanırsınız Ne yazık ki..
Umarim toparlanirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

Hepimiz bişeyler kazandık ve kaybettik. Borsa için konuşuyorum..
600 bin tek kalemde kaybedilmez. Birkaç koldan kaybetmiş belliki. Ha tek kalemde kaybettiyse zaten dubble ahmaklık, parçalı kaybettiyse de salt ahmaklık.
Benim çoluğumun çocuğumun rızkını, evini bağını orda burda kaybetme lüksü yok kocamın.

Ha iş kurar kayıp olur anlarım, dolandırılır ne bileyim ailevi ya da sağlık olur her şeye tavım. Ama paraları yedim ondan bundan borç aldım da batırdım benim için tolere edilebilecek bi durum değil. Evi satmazdım.

Katılıyorum harfiyen. Bizde bitcoinde kârımızı kaybettik 200 bin civarı. Ana paramızdan kayıp olmadı Allah'tan ama çok koydu tabii. Eşim gece gündüz pc başında kazanmaya calısıyordu. Ama bizi bitiren nokta mayıs ayıydı. Ondan önce hersey iyiydi. Mayısta oldu ne olduysa. Bence baska şeyleri çıkabilir sizden gizliyor olabilir. Sadece bitcoin işiine benzemiyor bu. Mutluluki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…