hepinizi çok iyi anlıyorum ve teşekkür ediyorum
lütfen beni yanlış anlamayın
konuyu açarken zaten açıkladım karar vermiştim emin olamıyorum demiştim
yorum yapan herkes kendince haklı
herkesin seçimleri kriterleri bakış açısı ayrı çünkü
ama lütfen beni de anlayın şimdi çıkıp boşanma davası açarsam sizin gazınızla olur ben bunu yapamam
bu benim içimden gelmeli bu son şansı verdiğime pişman olursam boşanabilirim.
daha fazla bişey yaparsa ben zaten arkasında olmayacağım kendisi de biliyor
borcun yarısını ödeyeceğim abisene geri kalanı onun sorunu şimdilik
yani ev satılacak ama geri kalan bütün tutar bende olacak
yeni bir iş açarsa başına kendi bilir ben kendimi yine garantiye almış oluyorum sonra o yoluna ben yoluma
Arkadaşım kimse sana gaz vermiyor.
Sadece gerçekten görmek istemediğin şeyleri anlatmaya çalışıyor insanlar.
Kul hakkı deyip deyip çocuğundan çıkar diye korkuyorsun sen ama çocuğun hakkını direk yiyor adam.
Bak kocamın işi için kullandığı toplamı 200 bin liranın üstünde kredi var benim adıma. Ödemesini de yeri geliyor bende daha fazla para varsa ben ödüyorum, ödemen var demiyorum adama. (ben hep banka hesabına havale eft şeklinde kazanıyorum o cash döviz kazanıyor genelde. Kağıt para.) Evin ödemesi o kredi bi şekilde, ama ben mi harcadım yok, ama benim adıma. Kabul.
Neden yapıyorum bunu? Birincisi yaptığı iş evet bunu gerektiriyor, yaptığı işi avucumun içi gibi biliyorum, nereye ne harcanmıştır 3 aşağı 5 yukarı biliyorum. ikincisi en baştan haberim vardı.
Böyle bir insan olmama rağmen söylüyorum bunları yanlış yoldasın.
Kocamın bugün benden gizli borcu çıksa ve sebebi acil sağlık vs durumu değilse rabbine kavuştururum onu.
Aşk Sevgi evlilik bu değil.
En baştan neden söylememiş? Daha iyi yaşatmak için sürpriz yapmasına gerek yok. Desin böyle şeyler yapıyorum, deniyorum. Adam belki voleyi vurup seni terk edecekti mesela, garanti verebilir misin? İyi günde istememiş adam seni, kötü günde mecbur bırakıyor hem seni hem çocuğunu.