• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bitcoin batığı

Hayır yani eşinizin bu derece yüksek miktarlarla bir işler karıştırdığını hiç mi fark etmediniz demek istiyorum. Önce yazdıysanız görmedim tüm mesajları okumadım sonuçta.
Üç bin beş bin değil, hiç borç ödediniz mi bilmiyorum ama 600bini ödemeye bir ömür yetmez. Sanırım tek kişi çalışıyor evde. 100 bin kredi çekseniz 160-170 bin ödüyorsunuz sanırım şu an, 600bin kredi zaten çekilemez de borcun büyüklüğünden bahsediyorum yani. Hiç mi anlamadınız halinden tavrından. Bir gece de kaybetmedi sonuçta, düştüğünü çıktığını adam bir şekilde belli ederdi.
Konu sahibi eşinize değil ama size çok üzüldüm, ne yaşadığınızın farkında bile değilsiniz gibi geliyor. Allah yardımcınız olsun.
gayet farkındayım acı gerçeklerin
ama fark etmedim böyle oyun oynadığını sadece geceleri uyumuyordu onu biliyorum
yarısı kredi yarısı abisinin borcu zaten

Her şey bir yana bu adamın bir daha bu işlere girişmeyeceğini düşünüyor musun? Gözünü kırpmadan batırdığı paraya bak. Ya ben konu sahibinden daha fazla yıkıldım sanırım bana noluyorsa
Bende öyle maalesef. Çok yüksek meblag ve asla normal hareketler değil 😑😑😑 bütün yükü eşinin üstünden almak okadar delice ki şu durumda

Fazla mı iyi niyetlisiniz acaba ya 😏 Koynunuzdaki kocanız sizi 1.5 yıl ayakta uyutmus. Niyeti iyi diyenleri anlayamıyorum, kafanız mı güzel, neyin niyeti bu? Adam karısını insan yerine bile koymamış aynı evin içinde ve kaybettiği paraya bakın.

Valla bosanip boşanmamaniz beni ilgilendirmez, bir daha nasıl güveneceksiniz böyle bir adama onu da bilemem. Iki gün sonra bir şeyleri sivamayacaginin hiçbir garantisi yok. Ama bu kadar saf olursanız daha çok üzülürsünüz ben size diyeyim.

dik duramamış olabilirim sizin gözünüzde
ben tam tersi bu sıkıntıların içinde dik durmaya çalıştığımı düşünüyorum
hayattaki seçimler çok doğru
ben bir insan çok büyük bir hata yapınca hemen boşamıyorum
önce düşünüyorum analiz ediyorum son bir şansı hak ediyorsa devam ediyorum etmiyorsa boşanıyorum

umarım 6 ay sonra öyle bir konu veya boşanıyorum diye bir konu açmam

kusura bakmayın da hala sizden gizli çevrilen bir iş sonucu başınıza kalan 600 bin tl gibi ciddi bir rakam için eşinizin tarafını tutup laf ettirmiyorsunuz. bu, bu süreçte dik durmak değildir.
korktuğunuz için, görmek istemediğiniz için gözünüzü açmaya çalışan tüm kadınlara aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
hayat sizin. sizin içiniz bu kadar büyük bir yalanı kaldırabiliyorsa bize laf düşmez tabi.

bence hepimiz boşa yzıyoruz arkadaşlar. konu sahibi akıl istememiş zaten. kararını vermiş, destek arıyor.

Her şey bir yana bu adamın bir daha bu işlere girişmeyeceğini düşünüyor musun? Gözünü kırpmadan batırdığı paraya bak. Ya ben konu sahibinden daha fazla yıkıldım sanırım bana noluyorsa

valla ben artık burada laf tüketmem. baksana hala son şansı hakediyor diyor. yahu 1,5 sene kandırılmışsın. daha ne şansı.
1,5 gün sanki bu.
adam antidepresan içiyor haberin yok.
adam 600 bin tl kaybediyor işler ev satma noktasına gelince sana söylüyor.
bile isteye hayatını harcasın.

kul hakkı diye tutturmuş. kaynının kul hakkı önemli ama çocuğunun kul hakkının kavgasını vermiyior. o kocasına son şans vermenin peşinde.

kusura bakmayın da hala sizden gizli çevrilen bir sonucu başınıza kalan 600 bin tl gibi ciddi bir rakam için eşinizin tarafını tutup laf ettirmiyorsunuz. bu, bu süreçte dik durmak değildir.
korktuğunuz için, görmek istemediğiniz için gözünüzü açmaya çalışan tüm kadınlara aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
hayat sizin. sizin içiniz bu kadar büyük bir yalanı kaldırabiliyorsa bize laf düşmez tabi.

bence hepimiz boşa yzıyoruz arkadaşlar. konu sahibi akıl istememiş zaten. kararını vermiş, destek arıyor.
Yıllardır borsa oynarsın bağlı bulunduğun yatırım şirketi kredi verir onu da borsayı çok iyi bilenler alır gün içinde al sat yaparlar hiç faiz vermeden aynı gün krediyi iade ederler. Ertesi gün ya da 3 4 gün sonra tekrar alırlar. Kendi paralarına ek yapıp fazla kazanmak için yaparlar. Bankadan kredi çekilmez tam saçmalık.

• Beğen
Reactions: H M
valla ben artık burada laf tüketmem. baksana hala son şansı hakediyor diyor. yahu 1,5 sene kandırılmışsın. daha ne şansı.
1,5 gün sanki bu.
adam antidepresan içiyor haberin yok.
adam 600 bin tl kaybediyor işler ev satma noktasına gelince sana söylüyor.
bile isteye hayatını harcasın.

kul hakkı diye tutturmuş. kaynının kul hakkı önemli ama çocuğunun kul hakkının kavgasını vermiyior. o kocasına son şans vermenin peşinde.
Doğru diyorsun yarım saatte bizim ciğerimiz soldu burda laf anlatacağız diye. Aradaki sayfalara da bakmadım muhtemelen herkes benzer şeyler söylemiştir. Konu sahibi nasıl biliyorsa öyle yapsın, işin içinden çıkabilirler inşallah.

Yıllardır borsa oynarsın bağlı bulunduğun yatırım şirketi kredi verir onu da borsayı çok iyi bilenler alır gün içinde al sat yaparlar hiç faiz vermeden aynı gün krediyi iade ederler. Ertesi gün ya da 3 4 gün sonra tekrar alırlar. Kendi paralarına ek yapıp fazla kazanmak için yaparlar. Bankadan kredi çekilmez tam saçmalık.
Kredi çekip bunları yapmak hastalık hastalık..
Bunu ister kabul etsin ister etmesin..
Hırstan başka birşey degil bu tür insanlar girnik bırakmaz harcarlar bana göre tehlikeli insanlar.. ayağına halı serersen o halinin altına seni koyar üstünden gecer ama önce bu mağdurum masumumla başlar sonra oh rahatladım gene bı olta atayım der bı bakmissin adam gene kaptırmış gitmiş ömrün de mafiş olmuş...
Yani umalım ki yüzde 1 haklı çıksın beklesin guvensizlikle.. bu kafalar normal kafalar değil. Bende yazilanlari biraz okumalı uyanık olmalı
Adam nasıl battiysa çıksın işin içinden ya eve guvenmis bu adam bariz yani
Yazmiyim diyorum ama kızdım bu duruşuna.

hepinizi çok iyi anlıyorum ve teşekkür ediyorum
lütfen beni yanlış anlamayın
konuyu açarken zaten açıkladım karar vermiştim emin olamıyorum demiştim
yorum yapan herkes kendince haklı
herkesin seçimleri kriterleri bakış açısı ayrı çünkü

ama lütfen beni de anlayın şimdi çıkıp boşanma davası açarsam sizin gazınızla olur ben bunu yapamam
bu benim içimden gelmeli bu son şansı verdiğime pişman olursam boşanabilirim.
daha fazla bişey yaparsa ben zaten arkasında olmayacağım kendisi de biliyor
borcun yarısını ödeyeceğim abisene geri kalanı onun sorunu şimdilik
yani ev satılacak ama geri kalan bütün tutar bende olacak
yeni bir iş açarsa başına kendi bilir ben kendimi yine garantiye almış oluyorum sonra o yoluna ben yoluma

kusura bakmayın da hala sizden gizli çevrilen bir iş sonucu başınıza kalan 600 bin tl gibi ciddi bir rakam için eşinizin tarafını tutup laf ettirmiyorsunuz. bu, bu süreçte dik durmak değildir.

Uf aynen boşa yazılıyor yorumlar 😏

Bitcoinle uğraşanlar bile bilmiyor baksana kaldıraclıyı 🤷🏼‍♀️ çok korkunç bir anda paran 0 oluyor

Ben de bilmiyordum valla çok al sat yapmam ama elime 3-5 gözden çıkarabileceğim bir şey geçti mi atıyorum btc ye falan. Nemiş o bir araştırayım 😳

Ben de bitcoin değildir o kumar falan oynamış olmasın demeye gelmiştim halbuki.

Kredi çekip bunları yapmak hastalık hastalık..
Bunu ister kabul etsin ister etmesin..
Hırstan başka birşey degil bu tür insanlar girnik bırakmaz harcarlar bana göre tehlikeli insanlar.. ayağına halı serersen o halinin altına seni koyar üstünden gecer ama önce bu mağdurum masumumla başlar sonra oh rahatladım gene bı olta atayım der bı bakmissin adam gene kaptırmış gitmiş ömrün de mafiş olmuş...
Yani umalım ki yüzde 1 haklı çıksın beklesin guvensizlikle.. bu kafalar normal kafalar değil. Bende yazilanlari biraz okumalı uyanık olmalı
Adam nasıl battiysa çıksın işin içinden ya eve guvenmis bu adam bariz yani
Yazmiyim diyorum ama kızdım bu duruşuna.
Yooo haklısınız ben toplam 2000 e yakın zarardayım ona bile üzüldüm çıkacak hisseler elimde olduğu halde.600 bin ne demek kimi için büyük bir sermaye kimi için büyük eğitim parası çocuğuna kümi için güzel bir ev araba parası. O parada artacak hem dolarmış krediymiş bir de. Üzüldüm konu sahibine . Onu da anlıyorum yuvasını bozmak istemiyor psikoloji derslerinde bize öğretilen yöntemlerle kendini kandırıyor . Borsayı suçluyor kaderi suçluyor. Gerçeği biliyor aslında

Doğru diyorsun yarım saatte bizim ciğerimiz soldu burda laf anlatacağız diye. Aradaki sayfalara da bakmadım muhtemelen herkes benzer şeyler söylemiştir. Konu sahibi nasıl biliyorsa öyle yapsın, işin içinden çıkabilirler inşallah.
O paranın yarısı ben de olsaydı çocuğumun üniversite parası olurdu. Altın dolar vs alır atardım. Tıp okuturdum ayol 😅düşünüyorum çocuğun geleceği gldecek evim de gidecek bir de işe glreceğim ama o parada gidecek. Çok üzücü çokkk

Mutluluki Mutluluki Borsada hissesi ve yatirimi olan bir cift olarak bu kararlar ortak verilir. Geride nakit bulunduracak miyiz vs. ki sizin cocugunuz da var.
Gözleri baglanmis, aklini aldirmis gibi davranan benden her seyi gizleyen esimin borcuna ortak olmazdim.

Evinizi asla ASLA satmayin demeye geldim. Satmaya zorlanirsaniz da o benim yol arkadasim dediginiz adamdan bosanin, bunun adi yol arkadasligi olamaz. Cogu arkadas cok guzel yorumlar yapmis.

hepinizi çok iyi anlıyorum ve teşekkür ediyorum
lütfen beni yanlış anlamayın
konuyu açarken zaten açıkladım karar vermiştim emin olamıyorum demiştim
yorum yapan herkes kendince haklı
herkesin seçimleri kriterleri bakış açısı ayrı çünkü

ama lütfen beni de anlayın şimdi çıkıp boşanma davası açarsam sizin gazınızla olur ben bunu yapamam
bu benim içimden gelmeli bu son şansı verdiğime pişman olursam boşanabilirim.
daha fazla bişey yaparsa ben zaten arkasında olmayacağım kendisi de biliyor
borcun yarısını ödeyeceğim abisene geri kalanı onun sorunu şimdilik
yani ev satılacak ama geri kalan bütün tutar bende olacak
yeni bir iş açarsa başına kendi bilir ben kendimi yine garantiye almış oluyorum sonra o yoluna ben yoluma
Arkadaşım kimse sana gaz vermiyor.
Sadece gerçekten görmek istemediğin şeyleri anlatmaya çalışıyor insanlar.
Kul hakkı deyip deyip çocuğundan çıkar diye korkuyorsun sen ama çocuğun hakkını direk yiyor adam.
Bak kocamın işi için kullandığı toplamı 200 bin liranın üstünde kredi var benim adıma. Ödemesini de yeri geliyor bende daha fazla para varsa ben ödüyorum, ödemen var demiyorum adama. (ben hep banka hesabına havale eft şeklinde kazanıyorum o cash döviz kazanıyor genelde. Kağıt para.) Evin ödemesi o kredi bi şekilde, ama ben mi harcadım yok, ama benim adıma. Kabul.
Neden yapıyorum bunu? Birincisi yaptığı iş evet bunu gerektiriyor, yaptığı işi avucumun içi gibi biliyorum, nereye ne harcanmıştır 3 aşağı 5 yukarı biliyorum. ikincisi en baştan haberim vardı.
Böyle bir insan olmama rağmen söylüyorum bunları yanlış yoldasın.
Kocamın bugün benden gizli borcu çıksa ve sebebi acil sağlık vs durumu değilse rabbine kavuştururum onu.
Aşk Sevgi evlilik bu değil.
En baştan neden söylememiş? Daha iyi yaşatmak için sürpriz yapmasına gerek yok. Desin böyle şeyler yapıyorum, deniyorum. Adam belki voleyi vurup seni terk edecekti mesela, garanti verebilir misin? İyi günde istememiş adam seni, kötü günde mecbur bırakıyor hem seni hem çocuğunu.

Yooo haklısınız ben toplam 2000 e yakın zarardayım ona bile üzüldüm çıkacak hisseler elimde olduğu halde.600 bin ne demek kimi için büyük bir sermaye kimi için büyük eğitim parası çocuğuna kümi için güzel bir ev araba parası. O parada artacak hem dolarmış krediymiş bir de. Üzüldüm konu sahibine . Onu da anlıyorum yuvasını bozmak istemiyor psikoloji derslerinde bize öğretilen yöntemlerle kendini kandırıyor . Borsayı suçluyor kaderi suçluyor. Gerçeği biliyor aslında
Öyle tabi bu durumda kimse olmak istemez.
Şahsen ayda 30 milyar 20 milyar kazanç yoksa bu para cok.. ama yazık günah basiretsiz olmasa kimse bukadar.. yuvasını yikmasindan ziyade uyanık olması lazım yani biraz kendini düşünmesi eşi nasıl bencillik yaptıysa oda yapmalı. Kısasa kısas.. yükü cekmesse anlamaz eşi ne yaptığıni.. aynen biliyor ne diyim bazı insanlar herşey kader diyor haklısın.

yatırıma beraber karar verseler anlarım.
hadi kafasına göre yaptı 2-3 ay sonra söylese anlarım.
1,5 sene. yazıyla bir buçuk.
adam antidepresan içecek hale geliyor, 1,5 sene psikiyatri ilacı içiyor.
ne hikmetse ev satılacak denince bir anda kafasına göre ilacı bırakıyor.,
hangi doktora gidip almış o ilaçları da kafasına göre bırakmış.
neresinden tutulsa yalan dolan dolu bir konu.
ama vicdani yük konu sahibinde.
kaynının kul hakkını kendisine vazife görüyor.
kocası karısının ve kızının kul hakkını düşünmüş mü ki ?
Bir şey sorucam bu bitcoin ve borsa olaylarında ilgili siteye (al sat yapılan siteye) girince yapılan hamleler gözüküyor mu? Eğer öyleyse konu sahibi eşinin gerçekten ne ölçüde ve ne zaman para kaybedip kazandığına bakabilir. Kim bilir belki de kardeşiyle ağız birliği yapıp evi sattırma telaşındadırlar. Valla insanoğlu çiğ süt emmiş, bu devirde babana bile güvenmeyeceksin lafının sıklıkla öğüt niteliğinde kullanıldığı bir çağda yaşıyoruz. Böyle durumlarda insan, her türlü ihtimali göz önünde bulundurmalı diye düşünüyorum. Burada ne aldatılma hikayeleri, eşten mal mülk kaçırma adına ne hikayeler döndüğünü okuyoruz. Belki tüm bunlar sizi ekarte etmek için bir oyundur nasıl emin olabilirsiniz ki? Neticede ortada 1.5 yıl boyunca saklanan bir durum var. Bu bile eşinize karşı şüpheci bir tavır izlemeniz için yeterli bir sebep.

Konu sahibi, beni yanlış anlamayın lütfen ama bu konuda biraz temkinli olmanızı isterim. "Istersen beni boşayabilirsin" diyen bir koca ve tıpki onun gibi aynı demogojiyi yapan " zor zamanında arkasında olmayacaksan boşanırsın tabi" minvalinde konuşan bir erkek kardeş var. Siz el kızısınız; abisi ise onun kanı canı. illa arkasında birisinin durması gerekiyorsa abisi dursun bi zahmet. Abisi kardeşine o kadar parayı verirken borsa oynayacağını bilerek mi vermiş? Eğer bilerek verdiyse kusura bakmayacak artık, parayı bir şekilde taksite fln bölecekler halledeceler. Eğer tek başına böyle bir sorumluluğun altına girdiyse bir zahmet tek başına kalkmaya çalışsın. En başında böyle bir işe girerken kaybedersem, evi satarım diye girdi belli ki çünkü hiçbir güvencesi olmayan bir insan böylesi riskli bir işe girişmez, girişmemeli.

abi adamınki yatırım değil ki bildiğim kumar oynamış kaç kişi yazdı işte.
hepsini geçtim bu kadar büyük para ile gizli gizli iş çevrilmez.

Back