- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
ben hem calisiyorum hem okuyorum, bugün isteydim maalesef.Ne güzel bende motivasyonunu kaybettim.umatim motive olurum seninle spor yaptin mu
Kizlar bugun fazla kacirdim gercekden cok uzuldum sonra Ama oldu artik
Evet yapcak bisi yok artik yarin bakicaz nasil olcakyap bi bitki çayı meton hızlansın üzülme olan oldu yarın toplarsın
Evet olabilir :) ev temizliği sayilir mi ev büyükben hem calisiyorum hem okuyorum, bugün isteydim maalesef.
yarin da sehir disindayım günübirlik.
dönünce spora da baslayacagım yani çarşambadan beri.
hiçbi sey gelmiyorsa içinden aç en sevdiğin müzikleri ses ver dans et bir saat oh mis
Evet iyi eğlenceler dönüşün bomba gibi olsungünaydın
ben bugün pek yokum kızceler, diyetim de out. söylemiştim belki hatırlarsınızöpüyorum sizleri
Telafi kelimesi hayat kurtarır kaçırdıkları telafi edebilirsinEvet yapcak bisi yok artik yarin bakicaz nasil olcak
Hadi bakalim bu cuma tam 1 ay olcak baslayi 4 hafta .Telafi kelimesi hayat kurtarır kaçırdıkları telafi edebilirsin
Yavaş kilo veriyorum benim 2 ay olacak nerdeyse ama yine de az da olsa kilo veriyorum Kaçamaklar olmasa daha çabuk veririm aslindaHadi bakalim bu cuma tam 1 ay olcak baslayi 4 hafta .
Tatliyi ve abur cuburu keserek basla. Cok daha hizli vericeksinn haftada bir kilo guzel olur BnceBenim kötü gidiyor bu hafta bayi saldım sanirim biraz daha katı olmam lazım beslenme de haftada 2 kilo verme hedefim olmalı ama nasıl bilmiyorum
Abur cuburu kestim ama tatlıyı kesmedim 3vde kendim yapıyordum onu da kesersen tamamTatliyi ve abur cuburu keserek basla. Cok daha hizli vericeksinn haftada bir kilo guzel olur Bnce
1 aydır yemiyorum abur cubur etkisini gordum
Tatliyi da kes harika olucakAbur cuburu kestim ama tatlıyı kesmedim 3vde kendim yapıyordum onu da kesersen tamam
Selamm buse hadi bakalim hosgeldin sahalara geri dondun harikaselammmmmm.
çarşamba günü ankaraya dönünce tertemiz baslicam demistim öyle de yaptım.
dün malum arkadaslara ayak uydurdum onlar da masallah iyi yiyorlar :))
benden artık kacamak lafını duyamayacaksınız, moralim bozuldu bıraktım lafını da
cünkü kızlar dün cekindiğim fotolara baktım allahım buse bu sen misin dedim.
sabah kalktım hemen 2 bardak suyumu içtim, 2 kutu activia probiyotik yoğurt yedim, gün icinde cok dikkat edicem artık.
ZincirKirma canın cok tatlı cektiginde muz yulaf tarcın biraz bal cok lezzetli oluyor
Evet tatlıyı uzun bir süre yemeyecegim 1 ay kadar süre verdim kendime ocak 20 ye kadar yasakladım:)Tatliyi da kes harika olucakBn bir tek yilbasinda yicem ztn en basindan beri dedim .
Super :) evet artik bu tarz şeylere yönelecegim. Tatlı istersem meyve hurma gibi takılacagim 1 ay sonunda merak ediyorum kaçamak yok !selammmmmm.
çarşamba günü ankaraya dönünce tertemiz baslicam demistim öyle de yaptım.
dün malum arkadaslara ayak uydurdum onlar da masallah iyi yiyorlar :))
benden artık kacamak lafını duyamayacaksınız, moralim bozuldu bıraktım lafını da
cünkü kızlar dün cekindiğim fotolara baktım allahım buse bu sen misin dedim.
sabah kalktım hemen 2 bardak suyumu içtim, 2 kutu activia probiyotik yoğurt yedim, gün icinde cok dikkat edicem artık.
ZincirKirma canın cok tatlı cektiginde muz yulaf tarcın biraz bal cok lezzetli oluyor