- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Buse Cok merak ettim seni . Iyi misin cok ozel degilse neden gelemedin . Insallah hersey yolundadir . Ben diyete devam ediyorum arada biraz fazla kaciyor Ama asla birakmiyorum . Geldigine Cok sevindim. Tekrar kac kilo ile devam ediyorsun ? Yine bizimlesin harikasin
Umarım. Hersey yoluna gider kafanı kilo vermeye odaklan enazindan sorunlarından uzaklaşırsın bende kaçırıyorum atama ama bırakmıyorum belki uzun vade de verecem ama verecem yani inat ettim :)bitanesin maviciğim çok teşekkür ederim bahsederim tabii ki ama böyle ulu orta bahsetmeyeyim.
şimdi de çok iyi hissetmiyorum ama en azından biraz tipimi düzelteyim iyice depresife düşmeyeyim.
muhtemelen kilom ilk başladığımdan da artmıştır. bugün diyette değildim zaten, yarın sabah baslıycam.
senin adına cok sevindim. lütfen hic birakma harikasin
insallah tez zamandaal toparlarsin canimbitanesin maviciğim çok teşekkür ederim bahsederim tabii ki ama böyle ulu orta bahsetmeyeyim.
şimdi de çok iyi hissetmiyorum ama en azından biraz tipimi düzelteyim iyice depresife düşmeyeyim.
muhtemelen kilom ilk başladığımdan da artmıştır. bugün diyette değildim zaten, yarın sabah baslıycam.
senin adına cok sevindim. lütfen hic birakma harikasin
Tebrikler çok sevindim 6li rakamları görmüşsün umarım bende 7 li rakamları görürüm:)Kizlar bugun tarti gunu evet Sabah tartildim. 69.200 gr kilommutlu oldum acikcasi yavas yavas gidiyor Ama gidiyor . Insallah subatin sonuna kadar verebilirim
4 kilo falan vermişsin sanirim eskilere baktım 3 haftada süpersin gerçekten darısı basimaKizlar bugun tarti gunu evet Sabah tartildim. 69.200 gr kilommutlu oldum acikcasi yavas yavas gidiyor Ama gidiyor . Insallah subatin sonuna kadar verebilirim
Tebrikler çok sevindim 6li rakamları görmüşsün umarım bende 7 li rakamları görürüm:)
4 kilo falan vermişsin sanirim eskilere baktım 3 haftada süpersin gerçekten darısı basima
Ben bu sabah 80.9 ciktim
Tesekkur ederim hadi insallah darisi basinamaviş süpersin altıları gördün
Ben liseden beri 6li rakamları görmüyorumTesekkur ederim . Wallahi gidiyor yavas gidiyor Ama gidiyor . Insallah 5 li rakamlari gormek nasip olur . Sanada 6 li rakamlari gormek nasip olur insallahEminim kilolar gidince hayat kalitemiz articak Bn cok yoruluyordum kiloyla hayatim boyunca hep 53-55 kilolardaydim maksimum 58 i gormusdum o zaman bile yuh diyordum . Simdi kendimi duba gibi hissetmeye baslamisdim. Verdikce kendime olan guvenim artiyor
Toparlarsin bence hızlıca bol bol su unutmayalım.yok artık ya bir insan kendisine bunu neden yapar..
76 kilo olmuşum.
17 Aralık 76 kilo ile yine yeni bastan aranızdayım
Birazdan sade türk kahvesi ile acilis yapacağım,
gün icinde tavuklu salata düsünüyorum ilk öğün
Olsun goruceksin insallahBen liseden beri 6li rakamları görmüyorum
Belki yaza doğru oda okur.
Kesinlikle kilo verdik e daha enerjik oluyorum
Buse canini skma Sen yaparsin Bn sana guveniyorumyok artık ya bir insan kendisine bunu neden yapar..
76 kilo olmuşum.
17 Aralık 76 kilo ile yine yeni bastan aranızdayım
Birazdan sade türk kahvesi ile acilis yapacağım,
gün icinde tavuklu salata düsünüyorum ilk öğün
BravoZincirKirma M mavi_ylmz
geri motive olmamı sağladığınız için çok teşekkür ederim kızlar.
istediğimiz kiloları veririz inşallah birlikte.
ben bir kupa sade filtre kahve, 1 muz, 1 kare bitter çikolata tükettim.
öğle yemeğine kadar bol su.
canım benim cok tesekkür ederim.Bravoyapicaksin hep birlikte zayiflamis cikicaz bu sayfadan
Bilmem kimse bisi demiyorcanım benim cok tesekkür ederim.
cevrendeki insanlar fark etmeye basladı mı