- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Bende spor yapamıyorum bu aralar soğukta olsa yürüyüşlere baslayacagim
Regl doneminde biraz fazla cikabiliyorsun tartida odemden dolayi. Hadi bakalim Bnde baslatmak istiyorum Ama Bn ki dis cikarma doneminde surekli miz mizRegl aynı dönem olmuşuz desene ben de 2. Günüm ve tartı sonucum 79.95 ilk defa 7li rakamlara ulaştım
Regl döneminde tartilarak normal dönemle fark varmi onu da gozlamliyorum aslinda odemim oluyor mu diye bakıyorum.
Gunaydin busisssgünaydin kızlar regli şişkinliğiniz bitince tartıda daha eksi görünürsünüz bi de sanırım metabolizma cok hızlıymış o dönem
Evet biraz zorlu bur surec oluyor ne zaman minik rahatlarsa sende rahatlarsınRegl doneminde biraz fazla cikabiliyorsun tartida odemden dolayi. Hadi bakalim Bnde baslatmak istiyorum Ama Bn ki dis cikarma doneminde surekli miz miz
Çok iyi gidiyorsun gerçekten maşallahKizlar bende bu haftanin guncellemesini yapiyorum tartildim 68.00 kiloyum. Hedefim aslinda 55 olmak Ama iki etepda 60 dahi olsam cok mutlu olucam.
Evet biraz zorlu bur surec oluyor ne zaman minik rahatlarsa sende rahatlarsın
Ay evet insallah yavrumÇok iyi gidiyorsun gerçekten maşallah
Evet bende öyle kilo alıyorum annem yemek yaptığında neyse onuda dengleriz nasılsa işsiz sırrını ölçün anne yemeğini yemeden duramam :)Ay evet insallah yavrum
Mahvoldu. Yaa demi masallah kendime . Tek olay arada fazla kacabilir aaa nasilsa bozuldu diyet birakmamak. Fazla kacirdigimi diger ogunde dengelemeye calisiyorum. Sonucda hepimiz insaniz elbette bazen fazla yemek istiyoruz. Bikiyoruz boyle zamanlarda yiyirum ertesi gun daha hafif gidiyorum. Dengeleniyor. Insallah onunuzdeki donemde bu sekilde kilo verebilirim. Yilbasinda annemmler gelicek bir kac hafta bizdeler beni korkutan o donem annem Cok guzel seyler pisiricek
Afiyet olsun bende Türk kahvesi ve yanında hurma yiyorum . Saat 2 gibi kefir içmeyi düşünüyorum akşam da balık var güzel bir gün oluyor regl olmama rağmen çok tatlı çekmiyor sağlıklı atıştırmalık yapıyorummaviiisahanesinnnnn bravo be, çok iyi.... devammmm..
ben de türk kahvesi içtim, 10 adet findik yedim.
Afiyet olsun bende Türk kahvesi ve yanında hurma yiyorum . Saat 2 gibi kefir içmeyi düşünüyorum akşam da balık var güzel bir gün oluyor regl olmama rağmen çok tatlı çekmiyor sağlıklı atıştırmalık yapıyorum
Ahaha Gaza geldim Suandamaviiisahanesinnnnn bravo be, çok iyi.... devammmm..
ben de türk kahvesi içtim, 10 adet findik yedim.
Anne gibisi Yok ciddenEvet bende öyle kilo alıyorum annem yemek yaptığında neyse onuda dengleriz nasılsa işsiz sırrını ölçün anne yemeğini yemeden duramam :)
Buse kisir yapkizlar bu mevsimde yesil fasulye bulunur mu ya sebze yemegi yapmak istiyorum ama cok bilmiyorum yemek
Buse kisir yaphem maydonoz filan zayiflama Yardimci hemde bol sebzeli saglikli bulgurda en saglikli baklagil .
Bana da öyle geliyor güzel gidiyoruzAnne gibisi Yok cidden. Hadi kizlar Bnce bir kac ay icinde istedigimiz kilolarda olcaz
Ben yazdan buzluğa attım seneye oyle yap bulunabilirkizlar bu mevsimde yesil fasulye bulunur mu ya sebze yemegi yapmak istiyorum ama cok bilmiyorum yemek