Birlikte zayıflayalım =)

Bende spor yapamıyorum bu aralar soğukta olsa yürüyüşlere baslayacagim
Regl aynı dönem olmuşuz desene ben de 2. Günüm ve tartı sonucum 79.95 ilk defa 7li rakamlara ulaştım
Regl döneminde tartilarak normal dönemle fark varmi onu da gozlamliyorum aslinda odemim oluyor mu diye bakıyorum.
Regl doneminde biraz fazla cikabiliyorsun tartida odemden dolayi. Hadi bakalim Bnde baslatmak istiyorum Ama Bn ki dis cikarma doneminde surekli miz miz

Evet biraz zorlu bur surec oluyor ne zaman minik rahatlarsa sende rahatlarsın
Çok iyi gidiyorsun gerçekten maşallah
Ay evet insallah yavrum
Mahvoldu . Yaa demi masallah kendime . Tek olay arada fazla kacabilir aaa nasilsa bozuldu diyet birakmamak. Fazla kacirdigimi diger ogunde dengelemeye calisiyorum. Sonucda hepimiz insaniz elbette bazen fazla yemek istiyoruz. Bikiyoruz boyle zamanlarda yiyirum ertesi gun daha hafif gidiyorum. Dengeleniyor. Insallah onunuzdeki donemde bu sekilde kilo verebilirim. Yilbasinda annemmler gelicek bir kac hafta bizdeler beni korkutan o donem annem Cok guzel seyler pisiricek

Evet bende öyle kilo alıyorum annem yemek yaptığında neyse onuda dengleriz nasılsa işsiz sırrını ölçün anne yemeğini yemeden duramam :)

maviii sahanesinnnnn bravo be, çok iyi.... devammmm..

ben de türk kahvesi içtim, 10 adet findik yedim.
Afiyet olsun bende Türk kahvesi ve yanında hurma yiyorum . Saat 2 gibi kefir içmeyi düşünüyorum akşam da balık var güzel bir gün oluyor regl olmama rağmen çok tatlı çekmiyor sağlıklı atıştırmalık yapıyorum

sana da afiyet olsun bence 10/10 listen... ben türk kahveme pisirmeden evvel biraz tarçın serpiştiriyorum, metabolizma canlandırıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…