Birlikte zayıflayalım =)

Evet tatlıyı uzun bir süre yemeyecegim 1 ay kadar süre verdim kendime ocak 20 ye kadar yasakladım:)
Kısır yesem sorun olmaz sanırım:)
Gerçekten gurur duymalısın eminim güzel sonuçlar gelir
Super :) evet artik bu tarz şeylere yönelecegim. Tatlı istersem meyve hurma gibi takılacagim 1 ay sonunda merak ediyorum kaçamak yok !
Eger Bir ay yemezsen 3-4 kilo garanti Kaybedersin. Kisir aksine saglikli ve yardimci ogun diyete. Senin bebis napoyor

mavişim ben de gurur duyuyorum seninle qhaha tam gaz devam ettin iraden harika masallah.
kayip dünya hem zaten birkac gün yemeyince beyin artık tatlı krizine girmiyor ben de cok düskünüm tatlıya ordan biliyorum ihihi

az önce bi tane glutensiz meyveli bar alıp yedim sütlü filtre kahve ictim öğlen de sebze yemegi yemistim. yarın evdeyim daha güzel beslencem

Perşembe cuma cumartesi pazar 4 güm deneyeceğim. Bakalim krizim ne durumda denemeye dener

Tesekkurler busiss sporda yapabilsem daha hizli gidicek Ama yapamiyorum

Kızlar dun aksam regl oldum cok fenayim. Bugun diyet yapamicam. Cok agrim war. Cocuga bakabilmem icin yemem sart. Yine tatli yememeye dikkat edicem bir tek onu yapabilirim. Ama regl olunca cok istahli oluyorum ve tatli krizim oluyor. Iki gun boyleyim Bn sonra yawasca normale donuyorum

Kizlar yarin normalde tarti gunu ama
Regl olunca tartida 1 -1bucuk kilo fazla cikabiliyirsun vucut su tuttugu ve daha fazla kaloriye ihtiyac duyuldugu icin o sebeple Ben yarin tartilmicam motivasyonum dussun istemiyorum. Bide benm genelde cok siddetli oluyor . Dogumdan sonra duzelir dediler duZelmedi walla

Regl aynı dönem olmuşuz desene ben de 2. Günüm ve tartı sonucum 79.95 ilk defa 7li rakamlara ulaştım
Regl döneminde tartilarak normal dönemle fark varmi onu da gozlamliyorum aslinda odemim oluyor mu diye bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…