- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
-
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
Gerçekten gurur duymalısın eminim güzel sonuçlar gelirSelamm buse hadi bakalim hosgeldin sahalara geri dondun harikabasliyoruz tam gaz yola devam . Bnde kendimle ufakdan gurur duyuyorum wala daha hic tatli yemedim cuma gunu 1 ay olcak
Evet tatlıyı uzun bir süre yemeyecegim 1 ay kadar süre verdim kendime ocak 20 ye kadar yasakladım:)
Kısır yesem sorun olmaz sanırım:)
Gerçekten gurur duymalısın eminim güzel sonuçlar gelir
Eger Bir ay yemezsen 3-4 kilo garanti Kaybedersin. Kisir aksine saglikli ve yardimci ogun diyete. Senin bebis napoyorSuper :) evet artik bu tarz şeylere yönelecegim. Tatlı istersem meyve hurma gibi takılacagim 1 ay sonunda merak ediyorum kaçamak yok !
Umarım başarırım gerçekten zor ama olacak inaniyorm. Valla bebis büyümekte yavaş yavas konuşmaya başladı. Senin ki nasıl?Eger Bir ay yemezsen 3-4 kilo garanti Kaybedersin. Kisir aksine saglikli ve yardimci ogun diyete. Senin bebis napoyor
Perşembe cuma cumartesi pazar 4 güm deneyeceğim. Bakalim krizim ne durumda denemeye denermavişim ben de gurur duyuyorum seninle qhaha tam gaz devam ettin iraden harika masallah.
kayip dünya hem zaten birkac gün yemeyince beyin artık tatlı krizine girmiyor ben de cok düskünüm tatlıya ordan biliyorum ihihi
az önce bi tane glutensiz meyveli bar alıp yedim sütlü filtre kahve ictim öğlen de sebze yemegi yemistim. yarın evdeyim daha güzel beslencem
Tesekkurler busissmavişim ben de gurur duyuyorum seninle qhaha tam gaz devam ettin iraden harika masallah.
kayip dünya hem zaten birkac gün yemeyince beyin artık tatlı krizine girmiyor ben de cok düskünüm tatlıya ordan biliyorum ihihi
az önce bi tane glutensiz meyveli bar alıp yedim sütlü filtre kahve ictim öğlen de sebze yemegi yemistim. yarın evdeyim daha güzel beslencem
Ayyy bicir bicir en sevimli zamanlariUmarım başarırım gerçekten zor ama olacak inaniyorm. Valla bebis büyümekte yavaş yavas konuşmaya başladı. Senin ki nasıl?
Seninki de çok tatlı zamanları gülüşleri eksik olmasın:)Ayyy bicir bicir en sevimli zamanlaribenimkide iyice hareketlendi kipir kipir zor zapredicez yakinda i
Busiss hic takma
Kafanine zaman kilolarimizi guncelliyoruz ?
Super olur boylece bakarim toplamda kac kilo gitmis koca gobekdenhaftaya cuma sabah erkenden tartılıp kiloları yazalım ben de güncelleyeyim diyorum eğer sana da uygunsa
Çok iyi senin adına sevindimbugün biraz yağı fazla kaçırdım fakat genel hatlarıyla iyiydi. tatlı isteğimi reçelle bastırdım, 2 kupa yesil cay ictim.
Bende spor yapamıyorum bu aralar soğukta olsa yürüyüşlere baslayacagimSuper olur boylece bakarim toplamda kac kilo gitmis koca gobekdenkilo vermek cok yavasladi benim hic spor yapamiyorum. Insallah sarkmam. Yuruyuslere baslamam lazim
Regl aynı dönem olmuşuz desene ben de 2. Günüm ve tartı sonucum 79.95 ilk defa 7li rakamlara ulaştımKizlar yarin normalde tarti gunu ama
Regl olunca tartida 1 -1bucuk kilo fazla cikabiliyirsun vucut su tuttugu ve daha fazla kaloriye ihtiyac duyuldugu icin o sebeple Ben yarin tartilmicam motivasyonum dussun istemiyorum. Bide benm genelde cok siddetli oluyor . Dogumdan sonra duzelir dediler duZelmedi walla
Az kaldıBen 83 kg hedef 70 yeter bana simdilik yükseklerde gözüm yok .