- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 28
- Konu Sahibi portakalafisildiyordum
subata kadar ohoo. masallah bizim kıza bak sen diyecekBilmem kimse bisi demiyor subattin sonunda kaynanam gelicek onun agzina laf vermek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
subata kadar ohoo. masallah bizim kıza bak sen diyecekBilmem kimse bisi demiyor subattin sonunda kaynanam gelicek onun agzina laf vermek istemiyorum
Ahaha hadi bakalim oyle mi dicek gorucezsubata kadar ohoo. masallah bizim kıza bak sen diyecek
Bencede şubata kadar incecik olursunsubata kadar ohoo. masallah bizim kıza bak sen diyecek
Evet bana da öyle geliyor sonuçta tarih de vermedik illaki zayıfların iletişimi koparmayalımBravo yapicaksin hep birlikte zayiflamis cikicaz bu sayfadan
Bencede şubata kadar incecik olursun
Sabirsizlaniyorum eski kiyafetlerimi giyebilmek icin Ahaha hot mama olmak istiyorum lutfennEvet bana da öyle geliyor sonuçta tarih de vermedik illaki zayıfların iletişimi koparmayalım
Ben bugun dogru duzgun icemedim. Cok yogun bir gunduiçim dışım su oldu
Ahah sadece 5 ise Iyi zombi gibiyim gercekden hele gecen gun sanki bilerek yapiyor altini degistirdim kiyafetlerini giydirdim disari cikicaz hazirlandim tam cikicaz bir kaka yapmis beline kadar bida temizledim giydirdim . Bu sefer kapinin onunde hem benim ustume kendi ustune kustu dedim cikmiyorum arkadas otur evinde gezmek senin neyine dedim oturdum evimdegünaydın kızlar
mavis ben seni bazen 5te ayakta görüyorum diyorum bebiko uyutmamış
Günaydın biz ilk defa geç kalktik bizde 6 da ayaktayiz:) geneldeGunaydin kizlar guzel bir pazar olsun . Biz sabahin 6 sndan beri ayaktayiz yavrumla
Baska pazara artik :))) dışarı çıkasım yokmus miniginAhah sadece 5 ise Iyi zombi gibiyim gercekden hele gecen gun sanki bilerek yapiyor altini degistirdim kiyafetlerini giydirdim disari cikicaz hazirlandim tam cikicaz bir kaka yapmis beline kadar bida temizledim giydirdim . Bu sefer kapinin onunde hem benim ustume kendi ustune kustu dedim cikmiyorum arkadas otur evinde gezmek senin neyine dedim oturdum evimde
Günaydın biz ilk defa geç kalktik bizde 6 da ayaktayiz:) genelde
Bir pazar temizligi yapmisiM ki hic sorma bir daldiM dip kose esimde evden olunca cocuga bakti . Kac saat saat temizlemisim belim koptu Ama oturdum cay demledim ohh bee miss gibi ahaha sezeryan dogum yaptigim icin bu kadar dip kose yapmamisdim hic abla aliyordum en baslardaal resmen rahatladimBaska pazara artik :))) dışarı çıkasım yokmus minigin
Hadi bakalim Iyi eglenceler bizim yerimizede eglengünaydin kizlar. yarın eskisehire gidiyorum günü birlik, orada yenilip içilir muhtemelen arkadaslarla. döndüğümde detoks yaparım bir iki gün.
tesekkür ederim hot momHadi bakalim Iyi eglenceler bizim yerimizede eglen
Ooo sıkı bir kahvaltı modumu yakalıyorum diyorsuntesekkür ederim hot mom
bugün mönümüzde..
açılış: türk kahvesi
kahvaltı 2 haslanmıs yumurta, azcık ekmek
Ooo sıkı bir kahvaltı modumu yakalıyorum diyorsun
Ne güzel bende motivasyonunu kaybettim.umatim motive olurum seninle spor yaptin mu
sahalara geri döndüm...