Birlikte zayıflayalım =)

günaydın kızlar
mavis ben seni bazen 5te ayakta görüyorum diyorum bebiko uyutmamış :KK55:
Ahah sadece 5 ise Iyi 😜😂😂 zombi gibiyim gercekden 😂 hele gecen gun sanki bilerek yapiyor altini degistirdim kiyafetlerini giydirdim disari cikicaz hazirlandim tam cikicaz bir kaka yapmis beline kadar bida temizledim giydirdim . Bu sefer kapinin onunde hem benim ustume kendi ustune kustu 😂 dedim cikmiyorum arkadas otur evinde gezmek senin neyine dedim oturdum evimde 😂😂🤣

Ahah sadece 5 ise Iyi 😜😂😂 zombi gibiyim gercekden 😂 hele gecen gun sanki bilerek yapiyor altini degistirdim kiyafetlerini giydirdim disari cikicaz hazirlandim tam cikicaz bir kaka yapmis beline kadar bida temizledim giydirdim . Bu sefer kapinin onunde hem benim ustume kendi ustune kustu 😂 dedim cikmiyorum arkadas otur evinde gezmek senin neyine dedim oturdum evimde 😂😂🤣
Baska pazara artik :))) dışarı çıkasım yokmus minigin

Günaydın biz ilk defa geç kalktik bizde 6 da ayaktayiz:) genelde
Baska pazara artik :))) dışarı çıkasım yokmus minigin
Bir pazar temizligi yapmisiM ki hic sorma bir daldiM dip kose esimde evden olunca cocuga bakti . Kac saat saat temizlemisim belim koptu Ama oturdum cay demledim ohh bee miss gibi ahaha 🤣 sezeryan dogum yaptigim icin bu kadar dip kose yapmamisdim hic 🤪abla aliyordum en baslardaal resmen rahatladim

X