Kızlar gunaydınn :) miğdesi bulanan arkadasa tavsiyem beyaz leblebi ben onunla gezer olmustum :) ve cubuk kreker susamsız olan baya rahatlatır
Stresli olanlara tavsiyem olmayın kızlar bebek etkileniyor stres yapmak size birsey kazandırmaz bırakın kim ne yapıyorsa yapsın siz artık bebek odaklı dusunmek zorundasınız ve emin olun bebekten onemlı hiçbirseyde yok
Hani aşk aşk diyorlar ya ben aşkın anlamını bebekle birlikte anladım tabi eşinizi seviyorsunuz ama annelik inanın bambaska bazen gozum eşimi bile gormuyor
ama dengeliyoruz buda önemli bir yere odaklanmayın eşiniz sizin kadar bebekle bir degıl anlayamaya biliyorlar bazen haksızlık etmeyin anlamaları için yani içinde bulundurmak için yardım isteyin evi süpürsün
makinayı bosaltsın o zaman yavastan kavrıyorlar ve dısarıda kalmamıs oluyorlar ama asıl anladıkları zamaan usg zamanı
Oyuzden dert etmeyin tadını cıkarın zira biz öyle yapıyoruz
Kızlar ayrıca tavsiyem tamam doğal soğan suyu vs ıcıyorsunuz ama inanın tek basına olcak iş degıl daha neyiniz oldugunu bilmeden içenler var yapmayın allah askına önce bir doktora gidin bol bol rabbime dua edin böyle ot soğan falan içmeler oyle olsa herkes hamile kalırdı öncelikle bırakın doktor teshıs koysun sonra siz alternatif tıpa yönelirsiniz kendi basınıza lütfen bırseyler yapmayın zira bilmeden bebek bile düşürebilirsiniz bu yöntemler yüzünden
Hepinizi kocaman opuyorum :))