• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
klomen benim yumoşlarıda çok büyütüyo.geçen ay düşük dozunu içtim (serophen)ama gene olmadı.bu ay sadece rahim filmi çekindim.inşallah hapa falan gerekkalmaz :)

benim de olmazsa rahim filmi çekilecek bekliyoruz.ilk klomendi günde 1 tane 5 gün boyunca içtim.senin çeklidi mi filmin iyi o zaman hamile kalabilrsn inş

Kızlar merhaba sılacım nasılsın internete giremedim girince yazayım dedim bugün reglimin 3. Günü dr gittim yumurta takibine başladık altdan muayene etti polikistik olabilir dedi yumurtalıklarında dedi ama bi takip etmem lazım dedi 8 gün sonra çağırdı bakalım süreç nasıl olacak belkide 6 aydır olmaması bu sebepten rabbim yardım etsin inşallah banada bir bebiş göndersin

Hayırlısı cnam herşeyden önce... Benim 8. deneme oldu bu bakalım bekliyoruz merakla :53::53:

Dr a gittin mi ? Folikasit alıyor musun?

Dr hiç gitmedim evlendigimden beri folik asitte kullanmıyorum baslamam gerekiyormu bilmiyordum bunubenim aydınlatırsan sevinirim :))

kızlar pazartesiden beri deneme yapıyoruz doktorun önerisi böyleydi...iki gündür belimde bi ağrı var gebelik oluşuyosa bu kadar çabuk kendini gösterirmi hani yerleşiyosa falan bi kaç günde belde ağrı yaparmı..
hamile arkadaşlar böyle bişey yaşayanınız oldumu..

Canım bende kendimi her ay hamile zannediyorum sürekli kendimi dinliyorum oluyor böyle şeyler :)

Dr hiç gitmedim evlendigimden beri folik asitte kullanmıyorum baslamam gerekiyormu bilmiyordum bunubenim aydınlatırsan sevinirim :))

Tabiiki de enggiiinnn bilgilerimle hemen başlıyim (araştırmaktan jinekolog oldum çıktım)

Bence bir kadın doğum uzmanına git bi alttan muayane etsin smeer testini yapsın.. Sonra kan tahlillerini yaptır ilk aşamada troit v.s. o sana zaten yol gösterir ve 2-3 ay önceden folikasite başlatır. ben folicplus içiyorum günde 1 tane.. sonra gün aşırı çalışmaya devam ve yumuş gününü hesapla o günlere yoğunlaş derim :51::51:

herkes nerde yaa bu topiği unuttunuzmu neden kimse bişey yazmıyo :19::19:

merhaba kızlar nasılsınız ?? Nasıl gdiyor ?

merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:

merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:

canım benım.. bende de olmuştu. göğüsüme iç çamaşırım değse bile rhatsız oluyordum ben.. kasık ve bel ağrım da wardı fakat adet belirtileriyle o kadar uyumlu ki.. inan hala bi belirtim yok diyebilirm. arada bulantım oluyor bir kere istifra ettim o kadar.. şuanda halen devam eden kasık ağrılarım var.. yani umutlan diyemem ama ümidini de yitirme yinede dikkat et kendne. ayaklarını sıcak başını serin tut ;) (babacığım hep böle derdi) ben evlendiğim 3.ayından itibaren hiç korunmadık. anca oldu. her seferınde kendimde belirti arayan bi insandım. ne kadar cok kafana takarsan o kadar cok hayal kırıklığı olucak. sen şunu söyle.. ben böle yapmıştım.. bu ay olmıcak ama önümüzdeki ay kesin olucak öle hissediyorum diyordum hep.. dediğm gbi de oldu.. o ay olmadı diğer ay oldu. yani olcakmış yada hamileymiş gbi dawranma.. normal hayatnı sürdür. günleri saymayı brak.. zor bsey dediklerim. hele bekleyen için ama. en hayırlısı bu emin ol. sonrasında bi bakmışssın hamilesin :))) ayy inşallah bu ay senden güzel haberler bekliyorummm kuzummm... :49:

belki sendeki belirti döllenme belirtisi de olabilir kuzum.. çnkü bende adetime 10 gün varken olmuştu o ağrı.. belki öle bseyde olabilirrrr..

canım benım.. Bende de olmuştu. Göğüsüme iç çamaşırım değse bile rhatsız oluyordum ben.. Kasık ve bel ağrım da wardı fakat adet belirtileriyle o kadar uyumlu ki.. Inan hala bi belirtim yok diyebilirm. Arada bulantım oluyor bir kere istifra ettim o kadar.. şuanda halen devam eden kasık ağrılarım var.. Yani umutlan diyemem ama ümidini de yitirme yinede dikkat et kendne. Ayaklarını sıcak başını serin tut ;) (babacığım hep böle derdi) ben evlendiğim 3.ayından itibaren hiç korunmadık. Anca oldu. Her seferınde kendimde belirti arayan bi insandım. Ne kadar cok kafana takarsan o kadar cok hayal kırıklığı olucak. Sen şunu söyle.. Ben böle yapmıştım.. Bu ay olmıcak ama önümüzdeki ay kesin olucak öle hissediyorum diyordum hep.. Dediğm gbi de oldu.. O ay olmadı diğer ay oldu. Yani olcakmış yada hamileymiş gbi dawranma.. Normal hayatnı sürdür. Günleri saymayı brak.. Zor bsey dediklerim. Hele bekleyen için ama. En hayırlısı bu emin ol. Sonrasında bi bakmışssın hamilesin :))) ayy inşallah bu ay senden güzel haberler bekliyorummm kuzummm... :49:

inşallah canım inşallah.ne bilim göğüs ağrım hep oluyodu zaten.ucu ağrımıyo hani genelde hamileler ucu ağrır der ya.kasıkda arada bi aniden ağrıyo gibi oluyo.bide yumurtlamada blim çok ağrıdı amaşimdi yok arada bir.

inşallah canım inşallah.ne bilim göğüs ağrım hep oluyodu zaten.ucu ağrımıyo hani genelde hamileler ucu ağrır der ya.kasıkda arada bi aniden ağrıyo gibi oluyo.bide yumurtlamada blim çok ağrıdı amaşimdi yok arada bir.

dediğim gbi yumurtlama ağrısı olabilr.. inşallah tutunmuştu bebeğin. onun ağrısıdır. :49:

hayırlı geceler...ben burda yeniyim ama pek kimse takılmıyor galiba:)

Hayırlı geceler canım maalesef bu ara böyle.. 38 s inde internet paketi bitmiş. pc yide bakıma vermişler gelicek en kısa sürede ama :16::16:

hoş geldin canım...
önce böyle değildi yazmakla yetişemiyoduk ama şimdi kimse uğramıyo valla :31:

valla özledim o muhabbeti

merhaba kızlar nasılsınız ?? nasıl gdiyor ?

İyiyiz canım sağol snei sormalı sen nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik?

dediğim gbi yumurtlama ağrısı olabilr.. inşallah tutunmuştu bebeğin. onun ağrısıdır. :49:

İnşallah benimde 8-9 günüm kaldı belirti 0 :53:

Back