• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:

Bende de oldu o agri adet olcam sandim kansizlik vardi kolay olim diye aspirin ictim kanimi sulandirmaya calistim hatta sonra o agrilar kesildi hamile oldugumu ogrendim :) umarim sendede aynisi olur :)

merhaba canımm.bir hamile olarak sana orularım var.benim adete 7 gün falan var.her zamanki gibi göğsüm ağrıyor arada bir karnımağrıyor.başkada belirti yok ya acaba umutlanimmi :26:

Bende de oldu o agri adet olcam sandim kansizlik vardi kolay olim diye aspirin ictim kanimi sulandirmaya calistim hatta sonra o agrilar kesildi hamile oldugumu ogrendim :) umarim sendede aynisi olur :)

kızlar nasılsınızzz :)
benım bulantılar basladı cnm hıcbısı ıstemıyor ya anlamadım bu haftalarda nereden cıktı ee kilo da almadım 3 kilo aldım 6.aydayız masallah umarımda almam bebek iyi gidiyor ama ben cok halsizim ssürekli yürüyüş spor da yapıyorum anlamadım keyfim yok gibi
varmı yenı haberler herkes nasıl :)

kızlar merhaba,

yazın burayı çok takip ediyodum ama hamile kalamadıkça burada aşırı gaza gelip kendimi çok üzüyorum diye hem forumu bıraktım hem de korunmaya başlamıştım. ama 2014 de korunmak yok. nasıl olsa her türlü hamile kalamadım. ama bu ay soğan kürüne başlıcam aşırı idrar yolu enfeksiyonum var ona da iyi geliyomuş. birde 38s benim batımı 21 ocak yapabilir misin? teşekkürler. sizi severek yeniden takip edeceğim.

kızlar selam uzun bir aradan sonra geldim.size yaşadıklarımı anlatayım.yaklaşık 10 aydır bebişim olmuyor 2 ay önce doktora gittim 5 cm büyüklüğünde basit kistim olduğunu söyledi d.kontrol hapıyla 1 ayda eriyeceğini söyledi ve ben 1 ay hapı kullandım kistimin 3 cm i kaybolmuş ve 2 cm kalmış bunun için dedi tekrar hap kullanman gerekmiyor dedi eğer çocuk düşünüyorsan bende kullanmadım benden hormon tahlili istemişti ve sonucumu aldım prolaktinim yüksek çıktı (süt hormon) buda gebeliğe engel olabilir dedi bundan dolayıda hamile kalamıyorsun olabilir dedi neyse bana hap verdi haftada 2 kere içeceksin dedi süt kurutuyor bu hap 3.hapıma geçtim ama geceleri içiyorum doktor tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yapacağını söyledi gece içiyorum sabah yataktan kalkamıyorum halsizlik ve mide bulantısı çok kötü yapıyor.bakalım 1 2 ay bekliyecem prolaktinden dolayımı yoksa tedaviye başlıyacam artık.inanın artıkk çok bunaldım her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten yoruldum ve herşeye ağlar oldum :)) tvde duygusal bişey görsem hemen ağlıyorum prolaktindenmi acaba :)) herşeyin hayırlısı canlarım ya en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar selam uzun bir aradan sonra geldim.size yaşadıklarımı anlatayım.yaklaşık 10 aydır bebişim olmuyor 2 ay önce doktora gittim 5 cm büyüklüğünde basit kistim olduğunu söyledi d.kontrol hapıyla 1 ayda eriyeceğini söyledi ve ben 1 ay hapı kullandım kistimin 3 cm i kaybolmuş ve 2 cm kalmış bunun için dedi tekrar hap kullanman gerekmiyor dedi eğer çocuk düşünüyorsan bende kullanmadım benden hormon tahlili istemişti ve sonucumu aldım prolaktinim yüksek çıktı (süt hormon) buda gebeliğe engel olabilir dedi bundan dolayıda hamile kalamıyorsun olabilir dedi neyse bana hap verdi haftada 2 kere içeceksin dedi süt kurutuyor bu hap 3.hapıma geçtim ama geceleri içiyorum doktor tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yapacağını söyledi gece içiyorum sabah yataktan kalkamıyorum halsizlik ve mide bulantısı çok kötü yapıyor.bakalım 1 2 ay bekliyecem prolaktinden dolayımı yoksa tedaviye başlıyacam artık.inanın artıkk çok bunaldım her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten yoruldum ve herşeye ağlar oldum :)) tvde duygusal bişey görsem hemen ağlıyorum prolaktindenmi acaba :)) herşeyin hayırlısı canlarım ya en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

eşimdende sperm testi istedi ama daha yaptırmadık şu 2 ay geçtikten sonra yaptıracaz.kızlar birbirimize bol bol dua edelim .

eşimdende sperm testi istedi ama daha yaptırmadık şu 2 ay geçtikten sonra yaptıracaz.kızlar birbirimize bol bol dua edelim .

prolaktin hamileliğe engel canım onun çaresine bak...
eşinin testleride iyi çıkar inş ve hemen hamile kalırsın...

bende de oldu o agri adet olcam sandim kansizlik vardi kolay olim diye aspirin ictim kanimi sulandirmaya calistim hatta sonra o agrilar kesildi hamile oldugumu ogrendim :) umarim sendede aynisi olur :)

inşallah canım ya.bugün yarın olmam lazım.bidesağlı sollu kasık ağrım arttı.baya keskin bi ağrı oluyo.göğüslerimde aynı valla hele akşam daha bi ağrıyodu arada bi sızlama da oluyo.bide sanki bugün uykum geliyo ya anlamıyorum psikolojikmi :5: Az önce sanki hafif leke geldi gibiçok korktum ama gerisi yok.offf.bu arada herkesin kandilini kutlarım

Arkadaslar merhaba ya bnm normalde adetime maksimum 5 gun kala falan goguslerim acır ama bu kez 15 gun falan varken acımaya başladı iliskiden yaklaşık 4-5 gun sonra basladi yalnız goguslerime bastırınca acıyor sadece ve adetime suan 7 gun var o kadar erken gogus hassasiyetinin oluşması gebelik belirtisi olabilir mı ins ya umarım bu ay olur hep umutlaniyorum cunku bu ayda bosa olmasından korkuyorum.Bu gibi belirtiler hamile olan arkadaşlarda da oldu mu cvp verirseler memnun olurum

Arkadaslar merhaba ya bnm normalde adetime maksimum 5 gun kala falan goguslerim acır ama bu kez 15 gun falan varken acımaya başladı iliskiden yaklaşık 4-5 gun sonra basladi yalnız goguslerime bastırınca acıyor sadece ve adetime suan 7 gun var o kadar erken gogus hassasiyetinin oluşması gebelik belirtisi olabilir mı ins ya umarım bu ay olur hep umutlaniyorum cunku bu ayda bosa olmasından korkuyorum.Bu gibi belirtiler hamile olan arkadaşlarda da oldu mu cvp verirseler memnun olurum

Yalnız goguslerimin ucu degil koltuk altına doğru olan taraflara bastırınca aciyor

Ben de de o zamanlar başlamıştı gögüs ağrısı ve göğüzlerde hassasiyet sen bir test yap bence ;)

Hayal kırıklığına uğramandan çık korkuyorum daha 7 gun var yine de yap mı diyorsun cnm sen kac gun kala yapmistin. Ayy sun cok heyecenlandim yaaaas

canım ben bile bir iki gün var cesaret edmeiyom.sakın yapma.varsada çıkmaz.benimde aynen senin gibi uçlarıdeğilde kenarları ağrıyor.bide her zamanki gibi başladı ama.10 gün kala.son 2 gündürçok ağrıyo.bide karnımda batmalar oluyor.gelişmeleri haber et şekerim.

canım ben bile bir iki gün var cesaret edmeiyom.sakın yapma.varsada çıkmaz.benimde aynen senin gibi uçlarıdeğilde kenarları ağrıyor.bide her zamanki gibi başladı ama.10 gün kala.son 2 gündürçok ağrıyo.bide karnımda batmalar oluyor.gelişmeleri haber et şekerim.

Tamm cnm sende haber ver ay ins hamileyizdir bu kez ya:))

Kızlllaar acele etmeyin derim ben.. Şimdi hamilelik ile yatıp kalktığımız için bütün belirtileri o zannedip ümitleniyoruz. Sonra kırmızıları görünce hayal kırıklığı :14: O yüzden hiçbir şey yokmuş gibi davranıp adetn gecikmesini bekleyin :16:

kızlar merhaba nasılsınız uzun süredir yazamıyorum ama sizi unutmuş değilimm bende hamile kalmadan önce burdaydım arada yazdım yazamadığım günler oldu sonra. umarım herkes tüm isteyenler bebişlerine kavuşur tez zamanda dualarım sizlerlee

Back