kızlar selam uzun bir aradan sonra geldim.size yaşadıklarımı anlatayım.yaklaşık 10 aydır bebişim olmuyor 2 ay önce doktora gittim 5 cm büyüklüğünde basit kistim olduğunu söyledi d.kontrol hapıyla 1 ayda eriyeceğini söyledi ve ben 1 ay hapı kullandım kistimin 3 cm i kaybolmuş ve 2 cm kalmış bunun için dedi tekrar hap kullanman gerekmiyor dedi eğer çocuk düşünüyorsan bende kullanmadım benden hormon tahlili istemişti ve sonucumu aldım prolaktinim yüksek çıktı (süt hormon) buda gebeliğe engel olabilir dedi bundan dolayıda hamile kalamıyorsun olabilir dedi neyse bana hap verdi haftada 2 kere içeceksin dedi süt kurutuyor bu hap 3.hapıma geçtim ama geceleri içiyorum doktor tansiyon düşüklüğü ve mide bulantısı yapacağını söyledi gece içiyorum sabah yataktan kalkamıyorum halsizlik ve mide bulantısı çok kötü yapıyor.bakalım 1 2 ay bekliyecem prolaktinden dolayımı yoksa tedaviye başlıyacam artık.inanın artıkk çok bunaldım her ay acaba hamilemiyim değilmiyim diye düşünmekten yoruldum ve herşeye ağlar oldum :)) tvde duygusal bişey görsem hemen ağlıyorum prolaktindenmi acaba :)) herşeyin hayırlısı canlarım ya en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.