Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
puhahahahaha 36 yazacağıma hepsini 66 yazmışım ya
bizim topiğe gelmişinde tatlım bişiler yazmısım cevap yazmıştım kaybolunca baktım kı burdasın...ecmoş bizim topiğe mi geldin sen :)
hoşgeldin
selaammm ben çalışmalara başlamadan önce genel kontrole gittiğimde doktorum verdi hamile kalmadan başlarsan çok iyi olur diye. Folbiol 5 mg verdi. günde 3 defa içmemi söyledi.
Günnayydıınn kızzllaarr
akadaşm ben de hamile kalmay dşnyom doktoa gidicem ama ne yapyo gidince test falan mi
bizim topiğe gelmişinde tatlım bişiler yazmısım cevap yazmıştım kaybolunca baktım kı burdasın...
aklın nerdeyseeeee
Slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli
ben klomene başladım ilk defa kullanyorum.1 sene geçti düşükten sonra doktor başlattı hayırlısı olur inşallah.Rabbim muradımıza nail eder inşallah.Bana da dua edin sıla,isyan,cano,aryarel,naz,mandalina,sinem ....şimdi yazsam adınızı sayfa dolar.bol bol dua istiyorum.biz de hamile kalıp kucağımıza alalım inşallah
canm klomenle ilk küründe büyümemiş fazla yumurtalarn öyle mi peki daha önce yumurta takibinde nasıldı durumlar yine faazla büyümüyor muydu?yalnız sakın pes etme klomende genelde 2 ya da 3. küründe kalınıyor yumurtalar alışıyor beklememz lazım.benm de ilk kullanışım
kızlar nasılsınız..
benim yumoşlar olduğu yerde saymışlar büyümemişler iğne vermedi dr..
duphaston verdi 1 hafta çalışma önerdi
bu ay olmaz kesin ama yinede deneme yapıcaz...eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım eşimde bende kullanıcaz hayırlısı olur inşş...
2 gündürde dişim öyle ağrıyo geceleri yatamıyorum yaa pöff hamile kalırsam diye antibiyotik falanda kullanmıyorum çekiyorum böyle
canım adetin 2.günü gidiyosun hormon testlerini yaptırıyorsun duruma bakıyor ona göre sana ilaç veriyor.. yumurta takibi yaptırıyosun dr ne derse artık.. ne kadar oldu evleneli
canım benimm, asıl hamile kalmadan önce gidip görün doktora, en azından 20 lik dişse falan film çekebilir şimdiden, bence aksatma, çoğu kişi hamilelikte ilaç kullanmadan, uyuşturmadan çektirmeye razı oluyor ağrısından
kızlar biz detaylımızı yaptırdık çok şükür herşeyimiz gayet iyi 1 hafta önden gidiyoruz şükürler olsun darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına :)))
hehehhe hoş geldin canımayyy bu topiğde yenı kesfettımmm
merhabaaaaa
ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana1.5 yıllık evliyim canım adet döneminde gitmem gerektiğini öğrenmem iyi oldu zira bilmiyordum. saol kuzum
ooo maşallah ikinize de canım benimkızlar biz detaylımızı yaptırdık çok şükür herşeyimiz gayet iyi 1 hafta önden gidiyoruz şükürler olsun darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına :)))
kızlar nasılsınız..
benim yumoşlar olduğu yerde saymışlar büyümemişler iğne vermedi dr..
duphaston verdi 1 hafta çalışma önerdi
bu ay olmaz kesin ama yinede deneme yapıcaz...eczaneden keçiboynuzu pekmezi aldım eşimde bende kullanıcaz hayırlısı olur inşş...
2 gündürde dişim öyle ağrıyo geceleri yatamıyorum yaa pöff hamile kalırsam diye antibiyotik falanda kullanmıyorum çekiyorum böyle
kızlar biz detaylımızı yaptırdık çok şükür herşeyimiz gayet iyi 1 hafta önden gidiyoruz şükürler olsun darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına :)))