• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gözün aydın ya bende hayırlısıyla şu ayrıntılıya girip güzel haberlerle dönsem rahatlıcam şöyle hiçbir sağlık sorunu yok gayet iyi gelişiyor dese başkada bir şey istemem

canım valla ben giderken panikten avuc içim bile terledi migdem bulandı panik atak oldum resmen
beklerken düzeldim :))
ama sonuc gayet iyi merak etme güzel cıkar inşallah seninde zaten genelde güzel gecıyor biz 4 boyutlu gorduk :)
babasına benzıyor biraz üzüldüm tabi :D inşallah cok guzel gecer seninde

kızlar hepinize tesekkur ederim darısı basınıza inşallah tez tez zamanda amiiiiiinnnn :)

Selamunaleykum kızlar.hamile olanlar bebişler nasıl.bebiş bekleyen anneler bende dahil ne durumdalar.no stresno panik gelecekler kızlar umutlu olun :49: Bende yumurtladımmı onu bile bilmiyom :1: Sabah ateşimi ölçtümdil altından 36çıktı.galiba yumurtlamadım.ama arada ellerimin içi yanıyo gibi. Bugün 20 .günüm.kasık ağrım var ama akıntımda var inşallah iltihap değildir.herşeyin hayırlısı.bekleyenler hep dualarımdasınız :16:

hehehhe hoş geldin canım:3:
demek keşfettin hııı geç olsun güç olmasın:9::9::9:

ne demek canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:16::16:

ooo maşallah ikinize de canım benim:54::54::54:

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın?:34::34::34:
hadi bakalım pes etmek yok diğer aya topluca hamile kalırız inşallahhhhh:49::49::49::49:
geçmiş olsun canım ya 20 likler mi ağrıyor yoksa:26:

Ayy ne güzel olurdu hep birlikte hamile kalsak hehehe :-)
Canim 20 lik disim gecen sene sağdan cikti cok zordu ama atlattim şükür bu senede soldan cikti o cok zor olmadi simdiki ağri neden bilmiyorum hala onun etkisimi acaba ? Sol alt ve üst dislerim cenem kulağim hatta elmacik kemiklerimde dahil heryerim ağriyo cok fenayim yaa ama disciden korkuyorum :-( dayanamazsam gidicem mecburen.

kızlar nasılsınız _?? okadar gerginimki. sanki sinir olmaya yer arıyor gbiyim. heran birine dalabilirm. napmışm akşam biliomsunz. tlf umu şarja koydum. sbah çkarttm işe geldim bi baktım tlf un şarjı yok. alala nasıl oldu bu diye dşunurken meğersem şarj aletni prize takmayı unutmuşm :57:ayrıca kocama da sinir oluyorum adamcazı aradım aradım tlfu kapalı şmdi aradm açık nden tlfun kapalı ddim çekmiodur hiç kpatmadım dedi msjma nden cvp vermiyorsn dedm. karamelim yogunm bakamadım dedi kapat dedm kızdım. sinir oldm snra sen iyimisn dedi ay snir oldm gıcık nden öle konuşuosa. msj at işte. yogunm de bsey de. uyuz uyuz konuşuyor. :57: :22:

kızlar nasılsınız _?? okadar gerginimki. sanki sinir olmaya yer arıyor gbiyim. heran birine dalabilirm. napmışm akşam biliomsunz. tlf umu şarja koydum. sbah çkarttm işe geldim bi baktım tlf un şarjı yok. alala nasıl oldu bu diye dşunurken meğersem şarj aletni prize takmayı unutmuşm :57:ayrıca kocama da sinir oluyorum adamcazı aradım aradım tlfu kapalı şmdi aradm açık nden tlfun kapalı ddim çekmiodur hiç kpatmadım dedi msjma nden cvp vermiyorsn dedm. karamelim yogunm bakamadım dedi kapat dedm kızdım. sinir oldm snra sen iyimisn dedi ay snir oldm gıcık nden öle konuşuosa. msj at işte. yogunm de bsey de. uyuz uyuz konuşuyor. :57: :22:

ay senin hormonlar alt üst olmuş anacım dikkat et kendine bu haftalar sebebsiz sinirlenmeler oluyor ama dıkkat et bebişide üzme

Yeni yiliniz huzur, mutluluk,sağlik,bereket,para,saygi,sevgi ve çifter çifter bebis getirsin kizlar...hepinizi öpüyorum

Canoooooooooooooo.senin yumurtan büyümüyor benimki biri 17 diğeri 26 olmuş çok büyümüş.büyüğü de yaramıyor çatlamazsa kist olacak çatlayacağını da sanmıyorum yarın gidecem elimde olsaydı kırardım o yumurtaları ama:27::27:

kızlar nasılsınız ya kimsecikler yokmus burda ya :))
yeni yılın ilk günü umarım bu yıl çok güzel geçer hepimiz için hepinizin dilekleri bir bir gercek olsun
rabbim hepimize sağlık huzur mutluluk nasip eylesin dert vermesin inşallah aminnn :)

merhaba kızlar nasılsınz gremiyorum pek.. cok yogun çalışıyoruz şu aralar. dünden beri mide bulantım başladı hiç olmazdı. ay nefret ederim bu psikolojiden de.. nasıl geçer bu bulantı yemek yiyesm bile gelmio artk. ne yesem bulanıyo :18: :44:

Canoooooooooooooo.senin yumurtan büyümüyor benimki biri 17 diğeri 26 olmuş çok büyümüş.büyüğü de yaramıyor çatlamazsa kist olacak çatlayacağını da sanmıyorum yarın gidecem elimde olsaydı kırardım o yumurtaları ama:27::27:

canım seniüzmak istemem ama 26 mm büyük biraz.çatlaması zor olabilir.kist olabilir amaöbürü çatlar inşallah.kistin olursa soğan suyu iç.

neee 26 mı ne yedin içtin sen öyle bebeğim :9::9:
şaka bi yana evet fazla büyümüş kuzum hepimizin farklı sıkıntısı var işte birimizinki büyümez öbürü fazla büyür.. hemen çatlasa bari yaa kist yaparsa bide onu atmak için uğraşıcaksın sen yinede stres yapma canım iyi olur inş..
ahhh ahhh nolucak bu halimiz ne zaman kavuşucaz bebeklerimize biz yaa..

merhaba kızlar nasılsınz gremiyorum pek.. cok yogun çalışıyoruz şu aralar. dünden beri mide bulantım başladı hiç olmazdı. ay nefret ederim bu psikolojiden de.. nasıl geçer bu bulantı yemek yiyesm bile gelmio artk. ne yesem bulanıyo :18: :44:

ayy ayy cici annem karamelimin mideside bulanırmış :emir_bebek:
mide bulantısından nefret ederim hamilelikte en korktuğum şey ama başa gelen çekiliyo canım 3 ay kadar sürüyo heralde..
aç kalmamaya çalış öyle daha çok bulanır canım Allah yardımcın olsun..

Evde interneti olmadığı için sık sık yazamıyorum artık var çok şükür 7/24 burdayım:) hamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum Allahım hayirlisiyla kucaginiza almayı nasip etsin inşallah aralık ayında tutturamadik umutlar bu aya kaldi adetim bitti 2 günde bir calisiyoruz:) keçi boynuzu pekmezi kullanan arkadaşlarım aç tok farkediyormu? ???:26:

arkadaşlar bnde vajinusmusu yeni yendm.iki güne bi çalısıoruz da ben üstte oluorum sizce üstte olunca hamile kalabilirmiym

Back