Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar görüşmeyeli her şey yolundadır inşallah vakit bulamıyorum girmeye.

Redhotclipper adını yanlış yazmış da olabilirim:17:canım ben de 14 haftalıktı bebeğimi kaybettim oluyor böyle hayırlısı olsun.İnş sonu iyi biter.ilk adetinden sonra çalışmalara başla vücudun hazırsa zaten hamile olursun.beklemek gereksiz.ben boşuna bekledim.şimdi 10 ay geçti hamile kalamadım.doktorun biri 6 ay bekle dedi.diğeri bebeğin küçktü gerek yok adetten sonra dedi ki keşke bunu dinleseydim.ilk adet 33.gün geldi 7 gün de kırmızılar.40 gün bekledik.iyi olduğunda muhabbet edin takma doktorları örnek ben:51::51::51::51:

canım selam benimde 21. gün henüz adet olmadım 15 gün kanamam oldu.. ben de ilk adet gelir gelmez deneyeceğim valla.. hemen hamile kalan o kadar çok örnek var ki ben de inşallah onlardan biri olurum.. canım sen de inşallah hamile kalırsın en yakın zamanda.. Allah en hayırlısını nasip etsin ..

duaların için çok saol bebeğim inşallah hep birlikte hamiş kalırız :16::16::16::16: az resmi olayım belki öyle daha iyi durur dedim ama olmamıs :27::27::27: pskolojim fena bozuk anam bacım :37::37:

inşallah kuzum sen bi haber ver ben de o şevkle hemen arkandan gelcem söz :34::34::34::34:
resmiyetini psikolojisini yediğim kuzuuum benim az kaldı ha gayret :49::49::49::49::49::49:

canım selam benimde 21. gün henüz adet olmadım 15 gün kanamam oldu.. ben de ilk adet gelir gelmez deneyeceğim valla.. hemen hamile kalan o kadar çok örnek var ki ben de inşallah onlardan biri olurum.. canım sen de inşallah hamile kalırsın en yakın zamanda.. Allah en hayırlısını nasip etsin ..

inşallah kuzum sen bi haber ver ben de o şevkle hemen arkandan gelcem söz :34::34::34::34:
resmiyetini psikolojisini yediğim kuzuuum benim az kaldı ha gayret :49::49::49::49::49::49:

çarşamba günü kan testine koşacam :10::10::10::10: ayhh inş. yüksek degerli haberler alırım az kaldı laaaooow :52::52::52::52::52:

günaydın millet.

bol bebişli günleriniz olsun.

benim geçen yaptırdığım hormon tahlili sonucunda prolaktinim yüksek çıkmış. doktor bi ilaç verdi düzene sokmak için.
doktora gitmeye başladığımdan beri ilaç üstüne ilaç ilaç üstüne ilaç, bebek olursa inşallah olumsuz bi şey çıkmaz...

canım prolaktin süt hormonuymuş dr öyle söyledi bana benimde düşük çıktı endokrine yönlendirdi koca istanbulun Anadolu yakasında tek bi hastanede var olan bi bölüm randevu bulamıyorumki gidiyim yaa

kızlar free beta hcg 46 :D cok riskli tam ortada kalmıs 12 +1 de yaptırdım kan tahlilini :D tahminler nelerdi acebaaaa :D

Merhaba bnde yenı evlendım hemen bebek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:49:

kızlar herkes nerede ya kimse gelmeyecekse bende artık pek takılmayayım bu başlıkta önceden ne güzeldi şimdi kimse yok bildiğin yazılmıyor konuya

canım prolaktin süt hormonuymuş dr öyle söyledi bana benimde düşük çıktı endokrine yönlendirdi koca istanbulun Anadolu yakasında tek bi hastanede var olan bi bölüm randevu bulamıyorumki gidiyim yaa

canım endokrin en kalabalık bölümlerdendir hastanelerde. ben 1 senedir tiroid tedavisi görüyorum, az çalıştığı için. evet prolaktin süt hormonu hamile olmadan önce çok çalışması hamile kalmayı engelliyo. hani doğumdan sonra derler ya sütün koruyo hamile kalmazsın diye o dönemlerdeki prolaktinin yüksekliği hamileliği önlüyo büyük ölçüde. e tabi sütüm korur deyip kazayla hamile kalan da çok olur :)
kısmet allah isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsin. vatana millete hayırlı evlatlar diliyorum herkese

prolaktin herkes sölüyor ne oldugunu bilmioz ama galiba bebege etkiliymiş yanımda bi abla var oda dostinex diye bi hap kullanmıştır. 3 ay sonrada hamile kalmıştır. kardeş inş. Alah gönlün muradın sana versn

prolaktin süt üretimi sağlayan bi hormon. gebe kalmak isteyenlerin bu hormonu çok çalışmaması gerekir.
dostinex kullandım bende. 2 doz. ptesi birini, çarşamba (yani bugün) diğerini kullanmak üzere aldım. ptesi kullandıktan sonra gece müthiş bi ağrıyla ve mide bulantısıyla uyandım. aynı anda hem tuvalete hem istifraya zor yetiştim. yan etkilerinde yazıyo mide bulantısı kusma ishal vs gibi. bugün de akşam içicem ki yarın beni mahvetmesin. ayrıca yarın tiroid kontrolüm de var. doktorda olucam. bakalım bizim bebek kısmetimiz ne zaman.

Back