Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinemmm nerelerdesinnn merakkk ettiriosunn
slm kızlar görüşmeyeli her şey yolundadır inşallah vakit bulamıyorum girmeye.
Redhotclipper adını yanlış yazmış da olabilirimcanım ben de 14 haftalıktı bebeğimi kaybettim oluyor böyle hayırlısı olsun.İnş sonu iyi biter.ilk adetinden sonra çalışmalara başla vücudun hazırsa zaten hamile olursun.beklemek gereksiz.ben boşuna bekledim.şimdi 10 ay geçti hamile kalamadım.doktorun biri 6 ay bekle dedi.diğeri bebeğin küçktü gerek yok adetten sonra dedi ki keşke bunu dinleseydim.ilk adet 33.gün geldi 7 gün de kırmızılar.40 gün bekledik.iyi olduğunda muhabbet edin takma doktorları örnek ben
![]()
duaların için çok saol bebeğim inşallah hep birlikte hamiş kalırızaz resmi olayım belki öyle daha iyi durur dedim ama olmamıs
pskolojim fena bozuk anam bacım
![]()
iyiyiz canımmmm face de takılı kaldım :)
sen nsılsın bakıyım :)
canım selam benimde 21. gün henüz adet olmadım 15 gün kanamam oldu.. ben de ilk adet gelir gelmez deneyeceğim valla.. hemen hamile kalan o kadar çok örnek var ki ben de inşallah onlardan biri olurum.. canım sen de inşallah hamile kalırsın en yakın zamanda.. Allah en hayırlısını nasip etsin ..
inşallah kuzum sen bi haber ver ben de o şevkle hemen arkandan gelcem söz
resmiyetini psikolojisini yediğim kuzuuum benim az kaldı ha gayret![]()
anam benim dünür de burdaymıssherkesede mavi boncuk dagıtıyoruz buarada
) bushy gormesinn
günaydın millet.
bol bebişli günleriniz olsun.
benim geçen yaptırdığım hormon tahlili sonucunda prolaktinim yüksek çıkmış. doktor bi ilaç verdi düzene sokmak için.
doktora gitmeye başladığımdan beri ilaç üstüne ilaç ilaç üstüne ilaç, bebek olursa inşallah olumsuz bi şey çıkmaz...
Merhaba bnde yenı evlendım hemen bebek ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
canım prolaktin süt hormonuymuş dr öyle söyledi bana benimde düşük çıktı endokrine yönlendirdi koca istanbulun Anadolu yakasında tek bi hastanede var olan bi bölüm randevu bulamıyorumki gidiyim yaa
prolaktin herkes sölüyor ne oldugunu bilmioz ama galiba bebege etkiliymiş yanımda bi abla var oda dostinex diye bi hap kullanmıştır. 3 ay sonrada hamile kalmıştır. kardeş inş. Alah gönlün muradın sana versn
herkese slm fıstıklar naber???![]()
iyidir şeker. senden naber :)