Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııınn minik kuşlarrrrr :)) umarım iyisiniz hepinizzzz varmı cinsiyeti belli olan bebişin :) yeni hamişler :)

kızlar merhaba nasılsınız? ben ilk başladığında buı topik yazıyordum. sonra çok etkileniyorum diye kk yada girmemeye karar verdim. ama maalesef bu süre zarfında hamile kalamadım. :14: sonra yine girmeye karar verdim. ne kadar güzel bir sürü hamile kalan olmuş darısı başıma olsun:16:

günaydın millet.

bol bebişli günleriniz olsun.

benim geçen yaptırdığım hormon tahlili sonucunda prolaktinim yüksek çıkmış. doktor bi ilaç verdi düzene sokmak için.
doktora gitmeye başladığımdan beri ilaç üstüne ilaç ilaç üstüne ilaç, bebek olursa inşallah olumsuz bi şey çıkmaz...

günaydın millet.

bol bebişli günleriniz olsun.

benim geçen yaptırdığım hormon tahlili sonucunda prolaktinim yüksek çıkmış. doktor bi ilaç verdi düzene sokmak için.
doktora gitmeye başladığımdan beri ilaç üstüne ilaç ilaç üstüne ilaç, bebek olursa inşallah olumsuz bi şey çıkmaz...

prolaktin herkes sölüyor ne oldugunu bilmioz ama galiba bebege etkiliymiş yanımda bi abla var oda dostinex diye bi hap kullanmıştır. 3 ay sonrada hamile kalmıştır. kardeş inş. Alah gönlün muradın sana versn

kızlar ya bişey sorcam bilgisi olan varsa benle paylaşırsa sevinirim :31: Bende vajinal iltihap var da, bunun için antibiyotik kullanmama rağmen geçmemişti, bende soğan suyuna başladım bugün 8. günüm, artık işe yarıyor mu anlamıyorum pek (normal akıntım var) yumurtlamam geçtikten sonra soğan suyunu içmeye devam edeyim mi sizce? çünkü eğer bebek oluşumu varsa ona zarar veriyor (engelliyor) diye duydum.. :26: :26: :26:

günaydııınn minik kuşlarrrrr :)) umarım iyisiniz hepinizzzz varmı cinsiyeti belli olan bebişin :) yeni hamişler :)

Tünaydın canım,

bende 12 + 6 dayım ama henüz cinsiyet öğrenemedik.
Dr.bikaç hafta sonra netleşir diyor.Seninki belli mi?

Tünaydın canım,

bende 12 + 6 dayım ama henüz cinsiyet öğrenemedik.
Dr.bikaç hafta sonra netleşir diyor.Seninki belli mi?

merhaba canım kasımın ilk haftasında belli olur yarın doktora kan tahlilimi göstereceğim o zaman soracagım 14.haftada olmuş oluyorum sanırım artık belli olur :))

selam kızlar nasılsınız benim bat 4 kasım az kaldı sağ kasığmda çok fena ağrı var üşüttüm heralde başkada belirti yok bu ayda olmadı

galiba:14::14::14::14: benim için dua edin bi sürpriz yapsın bana meleğim:52::52::52::52:

Son düzenleme:
Back