Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan ve demirim cook vahim durumdaymis doktor inanmadi saglik ocagindaki testlere tekrar yaptirdim yine ayni ciktiserum tedavisine baslicaz, kan verilecek durumdasin dedi cokk mutsuzum ya
((
Arkadaşlar merhaba geçen ay döngüm 28 gündü normalde regl olmakda gecikmem fakat şuanda 2 gün gecikti göğüslerim çok şiş ve sadece alt karnım gergin test için beklemelimiyim
Arkadaşlar merhaba geçen ay döngüm 28 gündü normalde regl olmakda gecikmem fakat şuanda 2 gün gecikti göğüslerim çok şiş ve sadece alt karnım gergin test için beklemelimiyim
Test yaptırmaya korkuyorum eşim pazartesiyi bekliyelim dio
canım merhaba ben de hamileliğimi 2 gün gecikmesi sonucu idrar testiyle öğrenmiştimm.. geç döllenme değilse öğrenirsin bence yap ama sabah ilk idrarla yap testini...
Alt karnımda hafif ağrı var çok sızı şeklinde acaba hamileysem bu sıkıntımı die düşünüp duruyorum
Tesekkur ederim canim hamile kalmak bi dert kaldiktan sonra ugrasmasi bi dert of oof:)
canım kasıkların ağrıyor gayet normal bu ağrı..göğüslerinin şişmesi ve ağrıması da hamileliğin en önemli en belirgin belirtilerinden..inşallah hamilesindir![]()
Bide sarı akıntım oluyo hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum