Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İlk defa geciktim ondan çok ümitlendim sağlık olsun yumurtlama günüm 15 di çic çizgiyi o zaman gördüm geç döllenme olma ihtimali yok gibi 15 gün geçmiş bilmiyorum kafam karman çorman

Benimde en geç 3 te gidiyor gerçi olsa da fazla zararı yok ama üst katta :34::34:

ben zaten ocakta ayrılıyorum işten.. KPSS kursuna yazılmaya karar verdim :51::51::51::51:

İlk defa geciktim ondan çok ümitlendim sağlık olsun yumurtlama günüm 15 di çic çizgiyi o zaman gördüm geç döllenme olma ihtimali yok gibi 15 gün geçmiş bilmiyorum kafam karman çorman

canım hemen üzülme hele bikaç gün daha geçsin.. ben 2 gün gecikti öğrendim dedim ama, ben tam ne zaman tuttuğunu biliyorum SATtan itibaren tam 12. gündü canım..belki bnmki erken döllenme olduğu için hemen çıktı..doktor bile şaşırmıştı idrar testinin resmini gösterdiğimde..bu kadar erken nasıl böyle çıktı falan demişti..sen stres yapma bi de en çok bu düşüncede geciktirir adeti..bakalım bikaç güne belli olur ne olduğu ;) hayırlısı neyse o olsun canım...

Canım 1-) Stressten gecikme yaşıyor olabilirsin benimde hiç gecikmezdi ama bir kere kendimi kaptırdım 3 gün geciktiim o yüzden rahat ol kader kısmet :34::34: BU ay olmazsa önünde daha çok ay var

2-) Çift çizgiyi ovü testinde gördükten sonra 24-48 saat içinde yumurtlama oluyor ve yumurtada 12-24 saat canlı kalıyor o yüzden geç döllenmede olmuş olabilir :34::34::34:

Back