Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar hepimizin Cuma'sı mübarek olsun.. dualarımız kabul olur inşallah:16:

kızlar hayırlı güzel cumalar hepimizin duaları kabul olur inşallah
bebeği olanlara sağlık
olmayanlara en kısa zamanda rabbim nasip etsin
bebek düşünmeyenlere de rabbim neyse dileği onu versin inşallah AMİN :)

kızlar hayırlı güzel cumalar hepimizin duaları kabul olur inşallah
bebeği olanlara sağlık
olmayanlara en kısa zamanda rabbim nasip etsin
bebek düşünmeyenlere de rabbim neyse dileği onu versin inşallah AMİN :)

amin :31:
ne yapıyosun tatlım hiç görüşemiyoruz:31::31:

amin :31:
ne yapıyosun tatlım hiç görüşemiyoruz:31::31:

iyidir bitanem ya ne olsun ztn 2 hafta yoktum bende yeni yeni giriyorum :))
kontrollerimiz iyi işten ayrıldım evdeyim şuanda araştırma okuma ile zaman geçiriyorum :)
sen neler yapıosun bakalım nasıl gidiyo

slm kızlar hayırlı cumalar

geçen hafta bgn 2 adet embryo yerleştirildi tüp bebek tedavim bu şekilde sonlandı umarım bebeklerim bna sıkıca tutunur... persembe günü test günüm sizden ricam bna dua edin olur mu suan bol dua ve iyi dileklere ihtiyacım var

Şimdiden teşekkürler

merhaba kızlar benıde listenize katın yenı katıldım cokk zoorrr bır durum ALLAHH hepımızın yardımcısı alosun 2.5 yıllır ugarasıyoruz ve sonunda asılamaya baslıyoruz bu konuda bılgı sahıbı arkadarlar acill YARDIIMMM...:43::43::43::43::43::43::43:

geçen hafta bgn 2 adet embryo yerleştirildi tüp bebek tedavim bu şekilde sonlandı umarım bebeklerim bna sıkıca tutunur... persembe günü test günüm sizden ricam bna dua edin olur mu suan bol dua ve iyi dileklere ihtiyacım var

Şimdiden teşekkürler

:13::13::13:tutunur inşallah ikisi de canım benim...senin bu resmi konuşan tavırlarını sana pek yakıştıramadım bu sen değilsin hormonlarını yiidiiiğim....:39:

Tetanoz asisi oldum dun ama kolum hala cok agrio atesimde cikti :(bide demirim cok dusuk hic yukselmiyormus hastaneye yatarsin dedi saglik ocagindaki doktor :(

Şimdiden teşekkürler

hayırlı cumalar merve hanımcığım...

umarım bebekleriniz güzelce tutunurlar.. biri erkek biri kız olurlar :16::16::16::16::16: sana zaten hergün dua ediyorum gün sayıyorum merve hanımcığım..hakikaten büşbüşün dediği gibi bu ne ciddiyet bu ne resmiyet yahuuu :52::52::52::52:

rica ederim merve hanımcığım:9::9::9:

Şimdiden teşekkürler

sonucunuz insallahh pozitifff olur senı bırazlar umarımm rabbım herkesın muradını verırı ınsallahhh

slm kızlar görüşmeyeli her şey yolundadır inşallah vakit bulamıyorum girmeye.

Redhotclipper adını yanlış yazmış da olabilirim:17:canım ben de 14 haftalıktı bebeğimi kaybettim oluyor böyle hayırlısı olsun.İnş sonu iyi biter.ilk adetinden sonra çalışmalara başla vücudun hazırsa zaten hamile olursun.beklemek gereksiz.ben boşuna bekledim.şimdi 10 ay geçti hamile kalamadım.doktorun biri 6 ay bekle dedi.diğeri bebeğin küçktü gerek yok adetten sonra dedi ki keşke bunu dinleseydim.ilk adet 33.gün geldi 7 gün de kırmızılar.40 gün bekledik.iyi olduğunda muhabbet edin takma doktorları örnek ben:51::51::51::51:

Tetanoz asisi oldum dun ama kolum hala cok agrio atesimde cikti :(bide demirim cok dusuk hic yukselmiyormus hastaneye yatarsin dedi saglik ocagindaki doktor :(

canım ya cok gecmıs olsun tetanoz ben oldum ama tabı bıraz gectı ustunden benımde o gun atesım olmustu
ama demiri bilemiyorum doktor banada ilaç verdi 3 gundur kullanmadım senı okuyunca baslıım bende ya :(
ama üzülme olurmu vardır bır cozumu oyle hemen hastaneye yatırmazlar dur bakalım doktorun ne dıyecek

duamızı okudum arkadaşlar inş en kısa zamanda hayırlı bir şekilde kabul olur ;)

canım ya cok gecmıs olsun tetanoz ben oldum ama tabı bıraz gectı ustunden benımde o gun atesım olmustu
ama demiri bilemiyorum doktor banada ilaç verdi 3 gundur kullanmadım senı okuyunca baslıım bende ya :(
ama üzülme olurmu vardır bır cozumu oyle hemen hastaneye yatırmazlar dur bakalım doktorun ne dıyecek

Normalde de demir eksikligim var simdi iyice kotu oldu bebegim iyi olsunda ben serum yemeye raziyim valla hic onemli degil.annelik bole bise demekki :)

sonucunuz insallahh pozitifff olur senı bırazlar umarımm rabbım herkesın muradını verırı ınsallahhh
çok saol canımm:16::16::16:
:13::13::13:tutunur inşallah ikisi de canım benim...senin bu resmi konuşan tavırlarını sana pek yakıştıramadım bu sen değilsin hormonlarını yiidiiiğim....:39:
inşallah büşbüş:1::1::1: ... kendimi tutayım dugusal omayayım derken çok resmi olmusum birden :51:

hayırlı cumalar merve hanımcığım...

umarım bebekleriniz güzelce tutunurlar.. biri erkek biri kız olurlar :16::16::16::16::16: sana zaten hergün dua ediyorum gün sayıyorum merve hanımcığım..hakikaten büşbüşün dediği gibi bu ne ciddiyet bu ne resmiyet yahuuu :52::52::52::52:

rica ederim merve hanımcığım:9::9::9:

duaların için çok saol bebeğim inşallah hep birlikte hamiş kalırız :16::16::16::16: az resmi olayım belki öyle daha iyi durur dedim ama olmamıs :27::27::27: pskolojim fena bozuk anam bacım :37::37:

Kızlar yumurtlama dönemimdeyim, lütfen benim için dua edermisiniz? 1 fatiha 3 ihlas okuyan beğenebilir mi? :26:

Back