Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol kuzucum iyiyim valla baya toparladım kendimi fiziksel olarak pek bi sıkıntım olmadı zaten çok şükür...psikolojimde yeniden hamile kalınca düzelir inşallah ;) sen nasılsın şekerim?

tatlım giremedim mesajını yeni görüyorum iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyorum

kızlar nasılsınız 2 gündür giremiyorum temizlik yapmaktan canım çıktı valla:6::6::6:
koltukları halıları sildim mutfağımı temizledim yarında cam silip tülleri yıkıcam maraton halindeyim gündemden geri kaldım baya sohbet etmişsiniz:8::8::8::8::8:

tatlım giremedim mesajını yeni görüyorum iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyorum

canım kolay gelsin kendini çok yorma..yaptığının üstüne geri kirleniyor fazla hırpalama kendini :6::6::6::6::6:

kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım :(

kuzum zor biliyorum ama çok tatlı bi zorluk bence:ssz: ben özlüyorum zorlandığım anları bile :14::14::14::14:

günydınlar herkeseee. uzun zamandır girmiyodum bi gireyim bakayım dedim :51::51:
günaydın tatlımm...

varya eskilere şimdi bakıyorum
çok üzüldüm inan şok oldum bilmiyordum 2 haftadır tatil vs derken bakamamıştım şimdi okuyorum yeni yeni
nlur üzülme yine olur cok zor tahmın ediyorum hiç bir sözde hafifletmez ama vardır rabbimin bildiği :(((((

varya eskilere şimdi bakıyorum
çok üzüldüm inan şok oldum bilmiyordum 2 haftadır tatil vs derken bakamamıştım şimdi okuyorum yeni yeni
nlur üzülme yine olur cok zor tahmın ediyorum hiç bir sözde hafifletmez ama vardır rabbimin bildiği :(((((

kuzum 2 hafta oldu alıştım bu duruma artık çok üzülmüyorum..
yenisine odaklandım :)Allahımın takdiri ne yapayım:26:

tünaydınnnnnnnnnnnnnn bizz geldiiiiiiiiiikkkkkk :32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

hoşgeldiniz bebekleeeeeeeer :16:

kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım :(

Cok kotu o halsizlik ya sabret ama 1 ayda geciyor enerjin ve istahin katlanarak gelio :)

huu huu topiğin ilklerinden birisi olarak baya baya ihmal etmişim buraları öpüyorum hepinizi tanıdığım tanımadığım herkesiiiii :16::16::16:

günaydınnn bebeklerrrrr :3::3::3:b

bugün cumaaa..hayırlı cumalar dualarda buluşalımm inş...
duamızıda okumayı ihmal etmeyelinnn

Back