Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
38s lıstede degısıklık yapman lazım cnm gecende smraydogan da hamıleydı galıba ama onu eklememıssın

evet canım bi değişiklik yapacağım bi fırsatını bulayım da aklımda zaten ama sağol hatırlattığın için:13:

ben düşünmüyorum tatlım şuan allah isteyenlere nasip etsin:16::16:

hoş geldin kuşummm:21::21::21::21:

insalLah bi gun alLahm hepimze nasiP eDer ve insalLah daha calismam

evet canım bi değişiklik yapacağım bi fırsatını bulayım da aklımda zaten ama sağol hatırlattığın için:13:

ben düşünmüyorum tatlım şuan allah isteyenlere nasip etsin:16::16:

hoş geldin kuşummm:21::21::21::21:
sende saol tatlım:16:

Kac haftalikken girdin canim ayrintili ultrasona ben bu hafta doktora gitcem 20 haftalik olcak zaman gosterir mi bebegi acaba doktor.ic organlarina bakicaz falan demisti ama

Cnm kusura bakma giremedim şimdi gördüm uzun sürdü bakmak ben 21. haftadayken girmiştim ama bebegimin gelişimi geriden gelior 19+3 dedi doktor seninde yakındır canlı kanlı görmen :16::16::16::16:

nasılsınız kızlar:16:uzun zamandır girmiyorum buraya çok gelişmeler oldu eşimin spermiyogram sonuçları iyi çıktı bir sorun yokmuş bu ay pek muhabbet olmadı...bir de anneannemin vefatı beni çok sarstı:43:

Cnm kusura bakma giremedim şimdi gördüm uzun sürdü bakmak ben 21. haftadayken girmiştim ama bebegimin gelişimi geriden gelior 19+3 dedi doktor seninde yakındır canlı kanlı görmen :16::16::16::16:

Randevu almayi almayi unuttum ben ya adam bu hafta full dolmus :(haftaya sali gorcem insallah bebegimi sabirsizlaniyorum;)

Tekmelemeye baslasin ozaman gor hareketi sen :) sabahlari uyandiran geceleri rahat uyutmayan bi bebegim var kipir kipir uyumuyo mu bunlar hic ya :)))

haklısın valla o zaman ne yapacağız biz :))) çok şaşırdım o kdr hareketli görünce :)) bgunde kitapta okuyorum biz dinlenince onlar hareket ediyorlarmış :))

kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım :(

kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum ama aklım sizde ne yapıyorlar ne konuşuyorlar :) kendinize çok iyi bakın.kardeşimin düğünü bayram derken duamızı okuyamadım :( ama inşallah bu cuma yine dualarda buluşalım.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar:16:uzun zamandır girmiyorum buraya çok gelişmeler oldu eşimin spermiyogram sonuçları iyi çıktı bir sorun yokmuş bu ay pek muhabbet olmadı...bir de anneannemin vefatı beni çok sarstı:43:

başın sağolsun canım ALLAH sabır versin inşallah bebişim olur kısa vakitte

kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım :(

hamilemisin canım sen :emir_bebek:

Back