Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım bi değişiklik yapacağım bi fırsatını bulayım da aklımda zaten ama sağol hatırlattığın için:13:38s lıstede degısıklık yapman lazım cnm gecende smraydogan da hamıleydı galıba ama onu eklememıssın
ben düşünmüyorum tatlım şuan allah isteyenlere nasip etsinInsalLah ama bendn once sen warSn
HooOOooPPpppp
evet canım bi değişiklik yapacağım bi fırsatını bulayım da aklımda zaten ama sağol hatırlattığın için:13:
ben düşünmüyorum tatlım şuan allah isteyenlere nasip etsin
hoş geldin kuşummm
sende saol tatlımevet canım bi değişiklik yapacağım bi fırsatını bulayım da aklımda zaten ama sağol hatırlattığın için:13:
ben düşünmüyorum tatlım şuan allah isteyenlere nasip etsin
hoş geldin kuşummm
inşallah canım en yakın zamanda adet olursun o adetin bittikten sonrada tekrar hamile kalıp sağlıkla bir sıkıntı yaşamadan bebeğini doğurursun kuzucum
Kac haftalikken girdin canim ayrintili ultrasona ben bu hafta doktora gitcem 20 haftalik olcak zaman gosterir mi bebegi acaba doktor.ic organlarina bakicaz falan demisti ama
tünaydın kuzucum ne tahlili bu?
Cnm kusura bakma giremedim şimdi gördüm uzun sürdü bakmak ben 21. haftadayken girmiştim ama bebegimin gelişimi geriden gelior 19+3 dedi doktor seninde yakındır canlı kanlı görmen
Tekmelemeye baslasin ozaman gor hareketi sen :) sabahlari uyandiran geceleri rahat uyutmayan bi bebegim var kipir kipir uyumuyo mu bunlar hic ya :)))
nasılsınız kızlaruzun zamandır girmiyorum buraya çok gelişmeler oldu eşimin spermiyogram sonuçları iyi çıktı bir sorun yokmuş bu ay pek muhabbet olmadı...bir de anneannemin vefatı beni çok sarstı
kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım