sağol kuzucum iyiyim valla baya toparladım kendimi fiziksel olarak pek bi sıkıntım olmadı zaten çok şükür...psikolojimde yeniden hamile kalınca düzelir inşallahsen nasılsın şekerim?
tatlım giremedim mesajını yeni görüyorum iyiyim çok şükür iş güç uğraşıyorum
kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım
günaydın tatlımm...günydınlar herkeseee. uzun zamandır girmiyodum bi gireyim bakayım dedim
hamilemisin canım sen
günydınlar herkeseee. uzun zamandır girmiyodum bi gireyim bakayım dedim
varya eskilere şimdi bakıyorum
çok üzüldüm inan şok oldum bilmiyordum 2 haftadır tatil vs derken bakamamıştım şimdi okuyorum yeni yeni
nlur üzülme yine olur cok zor tahmın ediyorum hiç bir sözde hafifletmez ama vardır rabbimin bildiği((((
tünaydınnnnnnnnnnnnnn bizz geldiiiiiiiiiikkkkkk
başın sağolsun canım ALLAH sabır versin inşallah bebişim olur kısa vakitte
kızlar ya bişey soracagım bu bendemi oluyor anlamadım mide bulantılarım devam ediyor onu gectım yediğim hersey su içsem bile anında su şeklinde boğazıma kdr çıkıyor buda bulantı yapıyor hadı neyse
ama canm hıc bırsey yapmak istemiyor zaten halimde olmuyor bütün gün uyumak istiyorum ev işine dokunmak bile içimden gelmiyor
2 çamaşır asıyorum hop nefes nefese kalıyorum o derece sıkılıyorum yoruluyorum doktor folik asiti kesti vitamin ve demir haplarımı verdi umarım biran önce düzelir zira benim gibi sürekli kıpır kıpır olanlar için ne kdr zor suanda anladım
huu huu topiğin ilklerinden birisi olarak baya baya ihmal etmişim buraları öpüyorum hepinizi tanıdığım tanımadığım herkesiiiii
Cok kotu o halsizlik ya sabret ama 1 ayda geciyor enerjin ve istahin katlanarak gelio :)
inşallah cnm ya cidden benı de bu halim sıkıyor yani enerjim gelsin baska bısey ıstemıyorum :))
iştah gelmesede olur hhiihii
Tastan yumusak ne varsa yiyebilirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?