Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben seni gayet iyi anlıyorum sadece biraz kırılmıştım sen sildin sandım ama şimdi kırgınlığım geçti. senin elinde olan bişey değil bitanem arkadaşlığımız bitmez sen canını sıkma:13::13:

iyiyim kuzucum sen nasılsın bakim:54::54: he valla bitirdim işlerimi rahat rahat yazıyorum size:52::52::52:

maşallahhhh allah nazarlardan korusun o odayı:27::27::27::27::27::27:

allah'a şükür bende iyiyim ama şu mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum yani anlıcağın açım işin tuhaf tarafı hiç kusmuyorum sadece midem bulanıyor

allah'a şükür bende iyiyim ama şu mide bulantısından hiç bir şey yiyemiyorum yani anlıcağın açım işin tuhaf tarafı hiç kusmuyorum sadece midem bulanıyor

yakında atlatırsın bitanem bu dönemleri sonra rahatlarsın:31::31:

hoş geldin tatlım hey maşallah doğumada az kalmış hadi bakalım allah'ım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasib etsin paşanı inşallah

amin güzelim darısı herkesin başına...anam bir dönüşü var içerde anlatamam...o kıpraştıkça ben sırıtıyorum :D çok hoşuma gidiyo langur lungur oynaşması :27:anlıcaan sürekli sırıtık moddayım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

amin güzelim darısı herkesin başına...anam bir dönüşü var içerde anlatamam...o kıpraştıkça ben sırıtıyorum :D çok hoşuma gidiyo langur lungur oynaşması :27:anlıcaan sürekli sırıtık moddayım :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

amin evet darısı başımıza inşallah ne güzel bir duygu için kıpırdamalarını hissetmek ben en son kızımda hamileyken yaşadım diĞerleri nasib olmadı inşallah bu seferki gebeliğim sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğuma kadar sürer

Neysee kuzular muhabbetinize doyum olmuyor ama benim çıkmam lazım bizim prensesi hazırlayıp okula götürmem gerek oradanda doktora gidicem bir kaç test istedi sonuçlarını göstericem bana dua edin inşallah kan pıhtılaşması gibi bir sorunum çıkmaz gelince sonucu yazarım

hoşgeldin sırıtık :)
oo kanka naber yaa :27::27::27:
amin evet darısı başımıza inşallah ne güzel bir duygu için kıpırdamalarını hissetmek ben en son kızımda hamileyken yaşadım diĞerleri nasib olmadı inşallah bu seferki gebeliğim sorunsuz sağlıklı bir şekilde doğuma kadar sürer
inşallah canım rabbim hayırlısıyla bebeişlerimizi sağlıklı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

günaydın şekerler.

benim kırmızılar dün geldi. bugün bi tahlilim vardı onu yaptırdım bakalım sonuç gelince yine haber veririm. size :)

siz neler yapıyorsunuz? keyifler yerinde mi?:24::24::24::24::24:

Back