bir tarafım hep ezik büyüdüm. Şimdi kimsem Yok

Ben yazayım size vakıfları özelden bir başvurun, belki dönenler olur.

Nasıl yani arkadaş açlıktan mı ölmüş..riziksiz mı hayat süruyor

Canım hangi bölümü okuyorsun?Dayın neden öyle dedi.Dayın da çıkarcı birine benziyor.Öyle diyeceğine önce sana biraz destek olsun
Canım öğretmenlik okuyorum ben sosyal. Önü pek açık değil farkındayım. Dayım ablamı küçüklükten beri çok severmiş yani mesela ben hatırlamıyorum ama yengemle filan ilk ablamı tanıştırmış ablamda o zamanlar küçük baya tabi. Sadece ben şeyi hatırlıyorum Dayım ablama kredi kartını verirdi hep alışveriş yapsın diye o zamanlar ben küçüktüm zaten ihtiyacım yoktu sonra ortaokuldayken birgün Dayım ablama yine doldurmuştu poşetleri annemde bana kendi alıp dayın aldı demişti ablamı kıskanıp dayımı sevmem diye heralde ben bunu seneler sonra öğrenince çok üzülmüştüm. Hep bana liseye geç seni baştan aşağı giydircem iyi bir yer kazan böyle yapcam filan dedi yapmadı sonra üniversiteye geç şöyle yapcam böyle yapcam dedi yapmadı. Ama ablam geçtiğinde bilgisayarına kadar Dayım almıştı evlenirken ev eşyalarına yardım etmişti ya tabiki sevmek zorunda değil annem değil babam değil. Onların dayı yiğen ilişkisi bambaşka demek ki. Ben maddiyat açısından yaptığındada değilim hani şeye çok üzülüyorum bir ara sürekli şimdi sıkıntıdayım biraz elim rahatlasın sana bi güzellik yapcam vs diyordu ben kimseden birşey beklemiyordum ki böyle dilenci gibi bize her geldiğinde dayıcım aklımdasın şimdi Yok halledicem derdi istemediğim halde Buda beni üzerdi ben kimseden maddi birşey beklemiyorum iki Dayım var benim birisi ablama düşkün diğeri ikimizede ahım şahım düşkün değil normal bir dayı ona diyormuş işte benden için x e hiç birşey yapamadık hep ablasına yaptık ama bunları derkende bir yandan ablama hep yapmaya devam etti banada aklımdasın diyip durdu ben birşey beklemedim istemedim kimseden maddi. Mesela lisedeydik galiba birgün bize geldi sen ne biçim giyiniyorsun ya dedi kapıcı kızları gibi dedi. Beni bu sözleri yaralıyor ama onlar anlamıyor

Off dayın çok kibirliymiş ya..Umarim hayatın dilediğin gibi olur .Okulunu bitir ve mutlaka atanmaya çalış .Kendi paranı kazan ve dilediğin gibi yaşa canim

bahar sendromna girmişsin. eskileri unut. önüne bak. bir kedi edin. :) sarıl ona.

Off dayın çok kibirliymiş ya..Umarim hayatın dilediğin gibi olur .Okulunu bitir ve mutlaka atanmaya çalış .Kendi paranı kazan ve dilediğin gibi yaşa canim
İki senem kaldı bir sene hazırlık okumuştum inşallah iki sene sonra herşey çok daha güzel olur. Teşekkür ederim tekrar çok sağol

Burun ameliyatını nasil yaptirdin merak ettim bu kadar zordayken. Ablan da cok dayak yemiş ona da üzüldüm.

Konu sahibi arkadaşım seninle bazı noktalarda benzer şeyler yasiyoruz..Çok haklısın birçok yerde..Seni çok iyi anlıyorum.ins ilerde çok güzel bir hayatın olur yaraların kabuk bağlar unutuverirsin.ama ailenle olan alakan çok degismicek yine sen onların yüklediği konumda olucsksin buseferde onlardan uzaklasicaksin.konuscak çok şey var aslında ama bende yorgunum.

Hic arkadasim yok diye hatali kazali yüzüne gulen yanlis insanlarla arkadaslik kurma da
Gerisi biraz husnu kuruntu
Bende ilk cocugum her seyde oncelik hep bende oldu dogal olarak ilk ben buyudum ilk ben okudum ilk ben ergen oldum ilk ben evlendim ilk ben torun verdim vs vs
Kardesim beni mi kiskanacak yada ayrim bu diyecek
Hayir

Maddiyat canini sıkmistır anlarim maddiyatsizlik zorlar genc 1 unv ogrencisini
Biraz rahat bir bakis acisi kazanmalisin

Ya ben artık sadece huzur istiyorum hani evde birşey kırılsa dökülse odamda otururken suçlu konuma düşüyorum. Bazen yaşamayan anlamıyor bile

Biraz yanlış anlamışsın onun tabikide ilkleri heyecanlı olacak sonuçta herkes ilk defa yaşıyor örneğin ablamın zamanında oks sınavı vardı tüm aile gitmiştik filan ben SBS'ye girerken babam beni okula bırakıp eve geri dönmüştü ya ne biliyim benim içinde o ilkti. Yada hani tabiki birşeyler olacak ama benim asıl yakındığım ablam gençlik dönemine tam anlamıyla deli çağına girdiğinde ben ergenliğe yeni girmiştim birde erkek kardeşim sürekli hastanedeydi o zamanlar ameliyatla filan uğraşıldı yani ilgisiz büyüdüm ben kasıtlı yaptılar demiyorum ama bana sıra gelmedi büyürken ilgide Şefkatte gelene kadarda ben büyüdüm Bunlar bende iz bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…