okul sonunda bir mesleğin olunca atanır gidersin diye yeni bölüm söyledim. is bulamazsan evlilik harici aile yanından ayrilamazsin bu da seni çok yıpratir. tek yolu is malesef..o da aslanın ağzında.isin zor Allah yardimcin olsun.
Ya açıkcası atanana kadar yüksek lisanstı doktoraydı o şekilde belki kalırım yine şehir dışında hem yüksek lisansta filan devam zorunluluğu yok derslere bu yüzden rahat rahatta çalışırım diye düşünüyorum bilmiyorum herşeyin hayırlısı
herkes hayatında bu tarz seyleri az cok yasamıstır . ama bunları hatrlayıp furmak hata. bak ögretmen olmussun
olamayabilirdin
bazı ailerlerde bazı kişiler daha cok sevilir kuzenler arasında bile öyle
sende ablana karsı kıskanclık olusmus
alısverisinden bahsediyorsun . calısıp alıyor .
asıl engelli bir kardesin varmıs birde ona sor bakalım nasıl .
kıskanclık en cok kıskanana zarar verir
Belki de ablana yasattiklari sebebiyle ona daha iyi davraniyorlar birde boyle dusun ,
Yani kendini ezikleme surekli ,doldurma ,
Kendine yeten birb insansin ,
Birileri memnun olsun birileri seni takdir etsin diye yasama ,
Ben ne istiyorum u sorgula ,memnun musun durumdan ,
Ogretmenlik okuyorsun kendfine yetiyorsun istedigin baska seyleride zamanla yaparsin ,ustelik kimseye eyvallahin olmaz ,
Silkelen uzerindeki olu topragini at
herkes hayatında bu tarz seyleri az cok yasamıstır . ama bunları hatrlayıp furmak hata. bak ögretmen olmussun
olamayabilirdin
bazı ailerlerde bazı kişiler daha cok sevilir kuzenler arasında bile öyle
sende ablana karsı kıskanclık olusmus
alısverisinden bahsediyorsun . calısıp alıyor .
asıl engelli bir kardesin varmıs birde ona sor bakalım nasıl .
kıskanclık en cok kıskanana zarar verir
Canım ablamı kıskanmak değil benimki dahada iyileri olsun daha çok olsun herşeyi bunlar sorun değil. Sadece ben adaletsizlikten yakınıyorum yani ona gösterilen ilgi şefkat keşke birazda bana gösterilseydi. Zaten ailemin yanına bir kardeşimi görmeye geliyorum onun dışında gerçekten geldiğim zaman kavga kıyamet beni çok yoruyor ertesi gün hurraa geri gitmek istiyorum. Ya herşeyin hayırlısı sabah tabi daha üzgündüm sinirliydim filan şuan çok daha iyiyim çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
Belki de ablana yasattiklari sebebiyle ona daha iyi davraniyorlar birde boyle dusun ,
Yani kendini ezikleme surekli ,doldurma ,
Kendine yeten birb insansin ,
Birileri memnun olsun birileri seni takdir etsin diye yasama ,
Ben ne istiyorum u sorgula ,memnun musun durumdan ,
Ogretmenlik okuyorsun kendfine yetiyorsun istedigin baska seyleride zamanla yaparsin ,ustelik kimseye eyvallahin olmaz ,
Silkelen uzerindeki olu topragini at
Teşekkür ederim gerçekten. Bilmiyorum belkide dediğin gibidir ama mesela ablamın çok hataları oldu üstü örtüldü kapatıldı hani bi tartışma anında açsam o konuyu herkes üstüme gelir suçlu olurum. Ama benim en ufak hatalarım üstünden seneler geçmiş olmasına rağmen bırakın tartışmayı kavgayı normal bir kahvaltı masasında yada mutlu bir anımda bile bir yerden alevlenip önüme serilebiliyor. Ama Allah'a şükür şuan olmasada bir kaç yıla herşey daha güzel olacak inanıyorum
Merhaba Quen, ifadelerinden cımbızla çekmiş gibi olabilirim fakat yardımcı olmak için belirtmek isterim ki ; kyk bursunu hazırlık okuduğun için 5 yıl alıyorsun. benim hazırlıkla beraber 5.yılım halâ devam ediyor bursum.. Nedense Sende kendimden bir parça gördüm.. Inşallah karşına bundan sonra güzel insanlar çıkar. Hayat seni güçlü insan olmaya mecbur bıraktıysa, sen de bunları fırsat çevirmeyi bilmelisin. Senin/benim gibi şefkat mahrumu insanların ilerde güzel yerlere geldiğini, ayaklarının yere sağlam bastığını görmeyi çok arzuluyorum. Sevgiler.
Ailen normal degil annen psikolojisi boxuk bi kadin sen tamamen haklisin adalet arayisindada haklisin ama onlar degismez bunun farkinda olsalarda degismezler hayatini baska yere endeksle arkadaslik kurmaya calis minimum duzeyde olsada ablandan ailenden para iste gez toz kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin biraz arsiz ol
Merhaba Quen, ifadelerinden cımbızla çekmiş gibi olabilirim fakat yardımcı olmak için belirtmek isterim ki ; kyk bursunu hazırlık okuduğun için 5 yıl alıyorsun. benim hazırlıkla beraber 5.yılım halâ devam ediyor bursum.. Nedense Sende kendimden bir parça gördüm.. Inşallah karşına bundan sonra güzel insanlar çıkar. Hayat seni güçlü insan olmaya mecbur bıraktıysa, sen de bunları fırsat çevirmeyi bilmelisin. Senin/benim gibi şefkat mahrumu insanların ilerde güzel yerlere geldiğini, ayaklarının yere sağlam bastığını görmeyi çok arzuluyorum. Sevgiler.
Bilmiyordum teşekkür ederim 4 yıl demişlerdi sadece hukuk tıp ve veterinerlik bölümleri fazla alabiliyorlar diye biliyordum bunu araştırcam. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olur. En güzel yerlere geliriz ve görmediğimiz şefkati biz gösteririz umarım çok teşekkür ederim tekrar zaman ayırıp yazdığın için
Ailen normal degil annen psikolojisi boxuk bi kadin sen tamamen haklisin adalet arayisindada haklisin ama onlar degismez bunun farkinda olsalarda degismezler hayatini baska yere endeksle arkadaslik kurmaya calis minimum duzeyde olsada ablandan ailenden para iste gez toz kimseye kendini kanitlamak zorunda degilsin biraz arsiz ol
Canım doğru söylüyorsun işte ama insan ne kadar arsızda olsa kafasına takmadan edemiyor bir süre sonra. İnşallah bu günlerde geçecek çok teşekkür ederim :)