bir tarafım hep ezik büyüdüm. Şimdi kimsem Yok

Burun ameliyatını nasil yaptirdin merak ettim bu kadar zordayken. Ablan da cok dayak yemiş ona da üzüldüm.
Kim üzülmez ki ben o zamanlar ablam dayak yemesin diye ev telefonunu arardım babamın telefonundan annemler açınca kapatırdım komşular arıyor sansınlar diye işte böyle büyüyünce insanda kapanmayacak yaralar oluşuyor

Hic arkadasinin olmamasinida onlarin suçu degil.bu acidan bakarsan belki alingan ve kiskanc 1 yapinda olmus olabilir.
Psikolog destegi al icinde cozumleyemiyorsan

Herkes kendi yasadigindan bilir ben ona istinaden yaziyorum sonucta.ilgi sefkat bizde hep esitti.ama buyukluk itibari ile oncelik bendeydi.
He simdi kardesim cok farkli bir konumda ailenin yuzyildir gormedigimiz akrabalari pesinde kosuyor.
Dayi hala amca genis aileyi salla gitsin zaten.
Onlari dusunup sunu bunu dedi diyip bu bahar havasinda bunalima girmene degmez : )

Yok arkadaşım olmaması kesinlikle kimsenin suçu değil o benim problemim demek ki çünkü karşılıksız sevgi besleyemiyorum yaşanmışlıkların beni yıpratmasına bağlıyorum mesela arkadaşım oluyor ama nedense onunla çok samimi olamıyorum sadece okulda görüşüyoruz filan . İnsanlara belkide kendimi yeterince ifade edemiyorum insanları artık çekemiyorum bilmiyorum ama bu kimsenin yüzünden değil tamamen benim iç meselem haklısın bu konuda.

baz

cnm hikayeni okudum. benim sana tavsiyem hayattan istediğin ne varsa önce sen ver ki hayatta sana versin.ablanin iki çocuğu var demişsin ama evine falan hiç gitmediginden bahsetmissin. ablan ne cekiyordur çocuklarını buyuturken.yardimci olmak için git yardım et ilgilen. hayatta talep eden değil de talep edilen ol.bir de böyle dene.ise yaramazsa yine devam et hayatına. dayilarina diyecek hiç bir şey demiyorum. o konuda tamamen haklısın. ben olsam annemin erkek kardeşi der dayı yerine bile koymazdim. bir de bölümün hiç iç açıcı değil. yeniden uni Şansın var sa sonunda rahat is bulabilecegin bir bölüm bitir.evlilik için hiç acele etme.sevgiyi de erkek arkadaslarda falan arama.kopeklerde kredilerde ara bence. nacizane tavsiyelerim. detaylarını bilmem ama hikayenden bu sonuçları çıkardım

Terapi şuan için mümkün değil ama elimden geldiğince okulda zaman geçiriyorum
bol bol aktivtelere katıl evde değilsin okuyosun arkadaş edinemiyorum düşüncesinden vazgeç canım kimse senden üstün değil sende bi bireysin herkes gibi kimseyi büyük görme büyük görürsen ezerler seni aşağıya bak her zaman yukarıya bakma senden beterlerini düşün psikoloğa da git bende bi ara gittim bi kaç hap verdi kullandım biraz iyi geldi ama hemen bıraktım mutlu olmak senin elinde kendine bi düzen kur sadece mücadele et sürekli olumsuz düşünürsen herşey berbat olur

Canım ablamla annem nerdeyse hergün görüşür genelde ablam gelir haftada 1 2 annemler gider kayınvalidesinde çok yakın oturuyor gelir giderler. Ben şehir dışında olduğum için öyle dedim hani geldiğimde gel oturalım diye çağırmaz. Okul konusunda 3 sene mi vermişken tekrar sıfırdan başlamak beni yorar birde 4. Seneden sonra burs filanda alamıyorum maalesef. Ama dışardan ek bi bölüm yazmayı düşünmüştüm geçen sene gününü kaçırmışım bu sene mutlaka dışardan bir bölüm daha yazıp okumayı düşünüyorum diğer söylediklerinde haklısın valla ne diyim

Ya aslında benim ki onları üstün görmek değil nasıl anlatsam artık birilerine bir süre sonra tahammülüm kalmıyor iyi hoş ama yani sarmıyorlar mı desem yada böyle kimseyi çekemez duruma gelmişim gibi kendi derdim bana yeter diyorum herhalde bu konuda kendimi anlamıyorum hem arkadaşım olsun istiyorum hemde böyle bir süre sonra herşey batıyor elimde olmadan uzaklaşıyorum

psikolojik canım evet bi yardım almayı dene arkadaş istiyosan sabırlı olacaksın karşılıklı olacak herşey hoşgörülü olacaksın yalnız kalırısn yoksa ömür boyu

psikolojik canım evet bi yardım almayı dene arkadaş istiyosan sabırlı olacaksın karşılıklı olacak herşey hoşgörülü olacaksın yalnız kalırısn yoksa ömür boyu
Deniyorum canım şuan var mesela bir kaç arkadaşım ama ne kadar iyiyiz bilmiyorum yani sadece okulda yada yurtta görüşüyoruz. Ben yalnızlığıda alışmış olabilirim belki bu yüzdendir

Deniyorum canım şuan var mesela bir kaç arkadaşım ama ne kadar iyiyiz bilmiyorum yani sadece okulda yada yurtta görüşüyoruz. Ben yalnızlığıda alışmış olabilirim belki bu yüzdendir
kimse kalıcı olmuyo ki 10 yıllık bi dostum vardı evlendim irtibatımız kesildi istemediğim durumlardan ötürü kendin için yaşıycaksan herkesi mutlu edemezsin sen olduğun gibi ol kimse için de değişme seni sen olduğun için sevenler buyursun gelsin yanına aktivite dedim ya önemse bence hayattan lezzet almaya bak canım

Umarim bundan sonra mutlu olursun, o eerkek arkadasina da yuz verme bir de onunla mutsuz olma bence.

Güzel bir terapiye ihtiyacın var . Neredeyse ablanı kıskanarak büyümüşsün ..anlattığın hayat evet zor etkilerinden kurtulmak imkansız değil .önce SEN i bir tanı. . Isteklerin hedeflerin neler ,nereye yürüyosun, nerden geri donmelisin bunu bi belirle . Sevilme arzusundan da vazgeç .herkes seni sevmek zorunda değil .sevenlerle mutlu ol .üniversite okuyorsun ve bu kadar düşünecek vakti nerden buluyorsun ? Geçmişi sil ,yeni arkadaşlar edin ,çıkar gözetme ,kimseyi kıskanma, kabul gorucem diye sen olmaktan vazgeçme .arkadaşlarınla birlikte ders çalış ,gez ,gündem üzerinden sohbetler aç ,sinemaya git ,kafeye git bir çay iç ,atla bir otobüse hiç görmediğin bir şehri gezmeye git ,ailene küçük hediyeler al .seçenekleri çoğaltmak mümkün ,bütçene göre birşeyler yap .oturup ,millete kurulup kurulup hayatı kendine zindan etme .

Tabi ki öyle bir süreden sonra zaten herkes kendi hayatına odaklanıyor ve kopup gidiyorsun

Haklısın söylediklerini yapıcam teşekkür ederim

okul sonunda bir mesleğin olunca atanır gidersin diye yeni bölüm söyledim. is bulamazsan evlilik harici aile yanından ayrilamazsin bu da seni çok yıpratir. tek yolu is malesef..o da aslanın ağzında.isin zor Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…