yaa şimdi oradaki konuyu sen bileceksin ama ben okumamış olacağım tadı çıkmaz dediğin gibi taş yerinde ağır cımbız korkusu var ne bileyim böyle şerbetsiz baklva etsiz köfte gibinBiraz bdvde gezeyim goygoylarımı biriktirip geleyim. O zamanda başka topikte dedikodu yapıyorlar ühühühü durumu olacak. Taş yerinde ağır be
Başka çareniz kalmadı tabi, sizde haklısınız
Keşke iç kalkmasıyla kalsa. Kaşınmak, kanatana kadar kaşınmak.. Çok kez duşa girip kıpkırmızı olana dek kendimi keselemişimdir. Geçmiyor ha deyince.Buna bakıp içi kalkmayan kimse var mıdır ki
İğrenç görünüyor larvalı falan.
evet duymuştum aman ben bakmayayım resimlere panikatak var zaten hemen etkilenirim .Olmaz mı.. Fıkır fıkır görünen her şey.. Kaynayan muhallebi göz göz olur ya o bile ufak çapta tetikliyor maalesef
Bence siz bir adım atacaksınızvalla adama yürüyen yürüyene etrafı kız dolu ama bu pek kasıntıydı.
en son bıraktığımda bi kız yapıştıydı adam ne dese kız kahkaha patlatıyordu
işte ortam da yok artık gitti anca dm
Keşke iç kalkmasıyla kalsa. Kaşınmak, kanatana kadar kaşınmak.. Çok kez duşa girip kıpkırmızı olana dek kendimi keselemişimdir. Geçmiyor ha deyince.
Bence siz bir adım atacaksınız
yaa şimdi oradaki konuyu sen bileceksin ama ben okumamış olacağım tadı çıkmaz dediğin gibi taş yerinde ağır cımbız korkusu var ne bileyim böyle şerbetsiz baklva etsiz köfte gibin
Aman bakmayın öyleyse.evet duymuştum aman ben bakmayayım resimlere panikatak var zaten hemen etkilenirim .
geçmiş olsun.tedavisi yok mu bunun
yemek topiğinden geldiğim çok mu belli
Yemekçi seni seni
Örnekler bile baklavalı köfteli
Aman bakmayın öyleyse.
Keşke olsa.. Psikolojik mi o bile kesin değil. Bazı görüşlere göre evrim teorisiyle açıklanıyor. Araştıramıyorum da çünkü ismini yazdığım an o lanet görseller geliyor her seferinde
İnanılmaz korkuyorum.bence terapi ve alıştırma tedavisi işe yarar buna.
Elindeki unu silkele biryemek topiğinden geldiğim çok mu belli
benim de hoşuma gidiyor sıkıp içindekileri çıkarasım geliyor maymunken çok parazit ayıklamışım heralde
üstümdeki kavrulmuş soğan salça kokulu önlüğü de kenara bırakayımElindeki unu silkele bir
İnanılmaz korkuyorum.Hayatımdaki her şeyi aştım. Ailevi ne sorunlar oldu hepsiyle mücadele ettim. Hiçbir zaman pasif olup sorunlarımı görmezden gelmedim. Fakat söz konusu bu illet olunca "öyle bir geçer zaman ki" dizisindeki çocuk gibi masanın altına saklanıp ellerimi başımın arasına alıp ağlayasım geliyor.
Benimkileri de narkozla almışlardırya da parazitten ölmüşümdür
Bırakınca kendini bir çıplak hissettin demiüstümdeki kavrulmuş soğan salça kokulu önlüğü de kenara bırakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?