Bosver. Hic uyumamaktan iyidir. Sabah 7.30da uyandim. Daha uyuyacagim da yine sabah 7.30da kalkacagim.Ya gecede on defa tuvalete kalkmak nedir ya? Ahanda benim derdim de bu sindi ne yapiciz?
KıyamamBosver. Hic uyumamaktan iyidir. Sabah 7.30da uyandim. Daha uyuyacagim da yine sabah 7.30da kalkacagim.Cocuk 4. Disini cikariyor da insan oldugumu unuttum haftalardir.
Bebe kiyiyor valla.Kıyamam
Goy goy da ban yok muBu başlık altında ama sadece bu başlık altında dilediğiniz goy goyu yapabilirsiniz....
Arkadasla,annem dışarı çıkmıştı bir kaç saat yoktu. Sigaranın gözüne vurdum,ev kor duman öyle böyle değil ama annem vazgeçtim diye geri döndü. Ne kolonya ne parfüm valla domestos içecektik nerdeyse. Yazarken yine bir ecel teri doktum Allah affetsin.
+++Aynen idrak konu içindeki heyecan bi başkaCıks böyle zevkli değil. Aslında dert olmayan ama dert gibi görünen konuda banlanma korkusu ile geyik yapmak daha zevkli. Evde bilgisayar başında adrenalin salgılıyoruz. Bir çeşit tutku bu.
Șașal veya fortum denediniz mi üyemiz gibiYa gecede on defa tuvalete kalkmak nedir ya? Ahanda benim derdim de bu sindi ne yapiciz?
Öyle bir üye mi vardıȘașal veya fortum denediniz mi üyemiz gibi
Fake konularda geyik çok oluyo Mune ve ban ban banYa biri bi derdini yazsın altında geyik yapalım böyle bok gibi oluyor
Öyle bir üye mi vardı
BuaradaKazen bir sitede yazar bir konu yazmış burda açılan konu başlıkları üyelerin adları falan da gözüküyor epey tiye almış okudunuz mu onu
Ay bunu kaçırmışım benKocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
Yanında götürsen, bakıcı orada baksa olmaz mı?Bebe kiyiyor valla.Sabah yine bagiris cagiris bakiciya birakacagim. O orda aglayacak ben okul yolunda. Gerildim bak simdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?