• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
O nasıl bir fobi ki öyle.
İlk defa duydum. 😲

Tarifi bile biraz zor da ismini Google'a yazdığınızda çıkan görsellere bakarken sorun yaşamıyorsanız sizde yoktur. Böyle delik delik şeyler özellikle insan vücudundaysa.. İster fotoshop ister gerçek farketmiyor. Küçük ve birden fazla delikli her şey deli gibi kaşındırıyor hele de içinde larvamsı şeyler varsa aman Yarabbi. Günlerce kabarık bir vücutla kalınarak geziyorum ve rüyalarım bile berbat oluyor.. 😕 Tripofobi yazın dilerseniz. Fakat sizde de varsa ve rahatsız olursanız diye endişelendimmm

furusan furusan bi de ciddi ilişkisi varmış ama sanırım bitmiş bi süre önce kızla aynı ortamda gördüm konuşmadılar hiç sosyal medyada da ekli değiller birbirlerinde. belki de daha atlatamadı o modu

yaşım küçük değil yaa işte o yüzden bu heyecanı yaşatan adamın peşinden gidesim geldi hiç aşık olmam derken yani bıraksam kapılcaktım eğer samimi ortam olsa kesin zil zurna aşıktım şu an 🤣

Ortam olmasa da aşk bi yolunu bulurdu🙃

Bu da iyi fikir ama dersi kaynatmak daha eğlenceli😜😂

arkadaşlar derse dönmeliyiz ama benim hoşlandığım çocuğa dmden yürüsem mi bana da bi yorum yaa 🤣😅

şehirden taşınıp gitmiş daha tam tanımıyorum 2 hafta falan gördüm biraz adım attım samimi karşılık verdi ama adım atmadı belki de gitcem diye yüz vermedi dedim

ne dersiniz hıııı 🤣🤣

furusan furusan bi de ciddi ilişkisi varmış ama sanırım bitmiş bi süre önce kızla aynı ortamda gördüm konuşmadılar hiç sosyal medyada da ekli değiller birbirlerinde. belki de daha atlatamadı o modu
Yeni mi ayrılmışlar ki? Öyleyse biraz riskli olur. Yara bandı durumları... 😕

Bir de kk nın ergeni var her gün konu açan akıllara zarar aren mi neydi nicki :KK70: :olamaz:

Yeni mi ayrılmışlar ki? Öyleyse biraz riskli olur. Yara bandı durumları... 😕

yok yeni değil bence ama bilemedim de. ortak arkadaşlarıyla geçen seneden etiketli fotoları var sonra yok bu sene kışın gibi tahmin ettim ama bilinmez..

Tarifi bile biraz zor da ismini Google'a yazdığınızda çıkan görsellere bakarken sorun yaşamıyorsanız sizde yoktur. Böyle delik delik şeyler özellikle insan vücudundaysa.. İster fotoshop ister gerçek farketmiyor. Küçük ve birden fazla delikli her şey deli gibi kaşındırıyor hele de içinde larvamsı şeyler varsa aman Yarabbi. Günlerce kabarık bir vücutla kalınarak geziyorum ve rüyalarım bile berbat oluyor.. 😕 Tripofobi yazın dilerseniz. Fakat sizde de varsa ve rahatsız olursanız diye endişelendimmm
-
tv deki karıncalı görüntüde de oluyor mu benim arkadaşimda vardi öyle birşey

aynen böyle tadı çıkmıyor banlanma korkusu yok :ıslık:

Yok çıkmıyor valla
arkadaşlar derse dönmeliyiz ama benim hoşlandığım çocuğa dmden yürüsem mi bana da bi yorum yaa 🤣😅

şehirden taşınıp gitmiş daha tam tanımıyorum 2 hafta falan gördüm biraz adım attım samimi karşılık verdi ama adım atmadı belki de gitcem diye yüz vermedi dedim

ne dersiniz hıııı 🤣🤣
Şu an bu konunun şokundayım sana nasıl cevap vereyim. Sudan çıkmış balık misaliyim. Az düşüneyim yazcam sana.💞

demi yaa..

ama o da etkilendi gibiydi ben hissettim. 🙄🙄 zaten o dikkatimi çekmese ben fark etmemiştim. ama adım atmadı işte pislik 😫

İlişkisinin üzerinden biraz zaman geçtiyse ufak bir selam verip pusuya yatardım. Hemen yürüyüp risk almaya değmez gibi. 😎

Buna bakıp içi kalkmayan kimse var mıdır ki:110:
İğrenç görünüyor larvalı falan.😣

Olmaz mı.. Fıkır fıkır görünen her şey.. Kaynayan muhallebi göz göz olur ya o bile ufak çapta tetikliyor maalesef 😕

İlişkisinin üzerinden biraz zaman geçtiyse ufak bir selam verip pusuya yatardım. Hemen yürüyüp risk almaya değmez gibi. 😎

valla adama yürüyen yürüyene etrafı kız dolu ama bu pek kasıntıydı.

en son bıraktığımda bi kız yapıştıydı adam ne dese kız kahkaha patlatıyordu 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

işte ortam da yok artık gitti anca dm 😫🤪

Back