- 24 Haziran 2015
- 39.875
- 154.553
- 598
nasıl farkettiniz merak ettim size zararı olmayacaksaTripofobi. Bende de var. Ayyhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl farkettiniz merak ettim size zararı olmayacaksaTripofobi. Bende de var. Ayyhhh
üryan gibiBırakınca kendini bir çıplak hissettin demi
Cocuklugumdan beri var da adini bilmiyordum internetten dunyanin ilginc fobileri ki ne oyle. İr seylere bakarken gordum. İnceleyince aynisi oldugunu anladim. Ama kasinma falan degil de bakamama, hayattan soguma korkma gibi daha cok. Herhangi bir profesyonel tedaviye ihtiyac duymadim.nasıl farkettiniz merak ettim size zararı olmayacaksa
Ay dolu dolu kahkaha attımüryan gibi
gözleri ne renk?pff gideyim de çalışayım da kazanayım da daha yakışıklımı tavlıcam o arada kızlar yiyip bitirmezse tabi pff
gözleri ne renk?
bende bakmayayım dedim ama dayanamadım baktımCocuklugumdan beri var da adini bilmiyordum internetten dunyanin ilginc fobileri ki ne oyle. İr seylere bakarken gordum. İnceleyince aynisi oldugunu anladim. Ama kasinma falan degil de bakamama, hayattan soguma korkma gibi daha cok. Herhangi bir profesyonel tedaviye ihtiyac duymadim.
su yeşili gibi mi? bilmem merak ettimmavi yeşil arası niye ki
su yeşili gibi mi? bilmem merak ettim
o zaman göreceli yakışıklı değil gerçekten yakışıklı inşaallah nasibinde vardıryok dışı mavi içi yeşil gibi haresi olur ya iki katmanlı gibi
kendi de kumral
o zaman göreceli yakışıklı değil gerçekten yakışıklı inşaallah nasibinde vardır
Yok hayır.Matruj'un konusu mu?
kütüphanede mi görmüştün? sanki böyle bir konu okumuştum karıştırmışta olabilirimyok ya göreceli falan değil yüzü de güzel boyu da baya uzun hatta sosyal medyasına kaslı fotolarını da gördüm şok oldum vücudunun iyi olduğunu tahmin etmiştim de o kadarını beklemiyordum gülüşü de şirin ses tonu da güzel
öf resmen aşık olmuşum yaa utanmasam
kütüphanede mi görmüştün? sanki böyle bir konu okumuştum karıştırmışta olabilirim
Cıks böyle zevkli değil. Aslında dert olmayan ama dert gibi görünen konuda banlanma korkusu ile geyik yapmak daha zevkli. Evde bilgisayar başında adrenalin salgılıyoruz. Bir çeşit tutku bu.