Popüler Konu Bir Derdim Var - BDV

Konular için bildirim yollanmasından memnun musunuz ?

• Ankete Katılan
    317
nasıl farkettiniz merak ettim size zararı olmayacaksa
Cocuklugumdan beri var da adini bilmiyordum internetten dunyanin ilginc fobileri ki ne oyle. İr seylere bakarken gordum. İnceleyince aynisi oldugunu anladim. Ama kasinma falan degil de bakamama, hayattan soguma korkma gibi daha cok. Herhangi bir profesyonel tedaviye ihtiyac duymadim.

pff gideyim de çalışayım da kazanayım da daha yakışıklımı tavlıcam o arada kızlar yiyip bitirmezse tabi pff

bende bakmayayım dedim ama dayanamadım baktım
ilginç birşey gerçekten.
günlük hayatıızı etkilemiyorsa sorun yok çok şükür o zaman.

o zaman göreceli yakışıklı değil gerçekten yakışıklı inşaallah nasibinde vardır

yok ya göreceli falan değil yüzü de güzel boyu da baya uzun hatta sosyal medyasına kaslı fotolarını da gördüm şok oldum vücudunun iyi olduğunu tahmin etmiştim de o kadarını beklemiyordum gülüşü de şirin ses tonu da güzel

öf resmen aşık olmuşum yaa utanmasam

kütüphanede mi görmüştün? sanki böyle bir konu okumuştum karıştırmışta olabilirim

Ergenken annemlere sinirlenip son ses bu şarkiyi açıp , bogazim agriyana kadar annemlere bakarak söyledigim biricik ve yegane şarkı...

Cıks böyle zevkli değil. Aslında dert olmayan ama dert gibi görünen konuda banlanma korkusu ile geyik yapmak daha zevkli. Evde bilgisayar başında adrenalin salgılıyoruz. Bir çeşit tutku bu.

Düşünürken bile heyecanlandım.
Ban sürem de 3 günü geçer artık, tam yazıp yazıp banlanmalık konular da var bu gece. Kendimi zor tutuyorum, yeni çıktım hapisten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…