BuaradaKazen bir sitede yazar bir konu yazmış burda açılan konu başlıkları üyelerin adları falan da gözüküyor epey tiye almış okudunuz mu onu
Ben de kaçırmışım arkadaşlar sağolsunhahahahhahaha oha paylaştığınız konuyu hiç görmemiştim
Saygılar bizden efemSaygılarr
Şurda 2 ders calisiyim dedim 10 dk dir gülüyorum çıkamadım konudan
Onun hocası kV degilmiydi seçmeli diye secmediydim benNe dertler var gör de şükret haline
Hayat dersi bunlar
Hmmmm.. Karakteri ve yaşam tarzı sizin isteklerinize uymuyorsa hiç gerek yok gibi.
Peki șașallara da serbest mi?Fortumculara,belertik cikcikcikli k.v si olanlara da goygoy serbest mi?
valla karakterini bilmiyorum ki pek tanıyamadım
belki bi mucize olur geri gelir şehre giderken pek üzgün idi
Aramaya kocam halan yazın çıkar ay yıkılıyorum aklıma geldikçeYaaaa zahmet olmaZsa linkini atar mısın? Merak ettim. Kaynanam gözlerini devirdi konusundan sonra. İflah olmuyorum eğlenceli şeyler istiyorum.
Yaşam tarzı az çok fikir verir diye düşündüm. Bir de ortak tanıdıklar vesilesiyle az bi soruşturun dilerseniz. Bakalım yürümeye değer mi?
Senin derdinin yanında bizimki yok denecek kadar az şekerimSenin bir derdin var mi @tosia benim ki malum
ben o konuyu bilmiyorum ama başlığı kayınanne içeriği annişli konuyu okudum daha kendime gelemedimFortumlu şaşallı konuyu unuttun herhalde
Meselasımsı yüzü utananlara da serbest
Kaç yaşındasınız?ortak tanıdıklarla da samimi değilim onlarla da hafif bi sohbetim var açamadım direkt konuyu.
kızlarla alakasız duran biriydi gözlemlediğim hatta soğuk bana bile birebirde samimi ama genelde soğuktu aslında bu huyu hoşuma da gitti yılışık erkeklerden bıkmışım herhalde ama bu sefer de soğuk adamın peşinden koşar oldum o da iyi değil
O nasıl bir fobi ki öyle.Fazla merak sahiden iyi değilmiş. Bir delik fobim yüzünden böyle huylanmıştım. Şimdi de yazım ve noktalama hataları yüzünden bu konuyu okurken kaşındım. Ruhum çekildi sanki
Kaçırmışsınız güzelim konuyuKocamin halan daha altina isemesi
Selamlar herkezlere. Normal olarak baska bir uyeligim var fakat kendimi ifsa etmek istemiorum. Suan 27 yaşımdayım eşimle beraber. 2sene önce evlendik eşimle beraber. Evlendiimiz ilk ay eşimle beraber uyumadan örce sürekli huzursuz olduunu fark etmeye başladım. Gece saat başı alarımı çalıp durdu...www.kadinlarkulubu.com
Kaç yaşındasınız?Bu heyecanlar çok tatlı geldi
kazen bizi matematik dersindeyken okul bahçesinde serbest zamana çıkardıNoluyor geç kaldım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?