- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- 598
Yok yav ben memlekete bile dönemedim uçuşlar kapandı, evde kuzu kuzu oturdum mantı yiyorum şimdi
Yaaa inşallahAy dün ben de hazır mantı yaptım, bir yedim bir yedim yatmadan önce hele... İki katıma çıktım zaten, daha da alıyorum kilo. Virüs sonrası ağır yaşamlara bağlamasak bari. :/
Uzaktan uzağa ben de varım tatlım...Oo Bonus hanımlar da buradaymış nasılsınız efendim
Sen zaten dönmek istemıyordun bile deme iyi ki dönmedim falan de cndkYok yav ben memlekete bile dönemedim uçuşlar kapandı, evde kuzu kuzu oturdum mantı yiyorum şimdi
Korkarak ve kaygıyla nasıl yaşanabilir?Vala ilginç
Bazılarımız can derdinde
Ailem yaşlı kronik hastalıkları var
Hamileyim nasıl olacak çocuklu olanların hali zaten ortada
Sağlık çalışanları ayrı endişeli
Kimimizin derdide kilo kıl tüy
Bu şu demek oluyor hayat devam ediyor ne olursa olsun
Ölmeden umut yaşama sevinci bitmiyor
Agda bandıyla hallediyorum kaş hariç tabi veet i öneririm çok kolay spatula ısıtma derdi yokKuaföre gidemiyorum corona virüs den ötürü kuaförüm kapattı yüz tüylerim berbat durumda agda ısıtıcı makine aldım ama kartuş şeklinde bıyık kısmına tam olarak süremedim evde de agda hiç yapmadım tüy dökücü de malesef etkili olmuyor siz kişisel bakımı nasıl hallediyorsunuz
Erkek kuaforlerin calistigi ,bayan kuaforlerinde eslerin girmedigi yerler var meselâ.Bu diger bayanlarin rahatsiz olmamasi icin yapilan birsey.Sonucta her gelen o kisiye asina isi geregi gibi....Siteye erkek uye yasak ama kurucu erkek konu aciyor falan acayibime gitti cidden kadinin adi yok durumu gibi olmus sanki
O degil de canim ister gelirim
Canim ister giderim
Bu da benim goygoyum olsun
Nihayetinde e devlet degil yaaani goygoyluk yer internet bu
Siğil gibi mi ?Kızlar burnumun ortasında bir leke desem,sivilce izi hatta ben de değil,uzun zamandır geçmeyen bir kabarıklık var. Çukur değil ben şeklinde düşünün ama renksiz. Nasıl geçer bu?isteyene özelden atarım burdan göstermek istemiyorum
Hayır ucu da yok. Renksiz ben gibi. Ama bene de benzemiyor napcaimi şaşırdım doktor yolu gözüktü yine. Krem kullanıyorum ama.hala duruyorSiğil gibi mi ?
Bilmiyorum ki kuzum doktor bişey demedi sadece soyucu kremlerden verdi. Ama geçmiyor ben de anlayamadım ne olduğunuYag bezesi olmasin?
ben öyle şeyleri elma sirkesiyle alıyorum,aynı şeyden bahsediyorsak eğer ben genelde cildime uygun ürün kullanmadığımda hemen çıkıyorBilmiyorum ki kuzum doktor bişey demedi sadece soyucu kremlerden verdi. Ama geçmiyor ben de anlayamadım ne olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?